לא הבנתי לגבי ההליך

לא הבנתי לגבי ההליך

(בגלל הרמזים העבים של עידן נמנעתי מלהשתמש ב"פרוצדורה") אני חותם שאני דוחה גיוס בשנה רואה שאני אוהב משהו אומר שאני רוצה אותו אומרים לי אין מקום/ אני לא מתאים הלכה לי השנה הבנתי נכון?

LuNaTiC

New member
לא.

במידה ולא תתקבל לשנת שירות, תתגייס בתאריך שיועד לך. לא הולכת שום שנה... כשתגיע כבר לי"ב (למה אתה ממהר כל כך, תגיד לי?!), יתחילו כל המיונים שלך לצבא והשטויות הרגילות. הם לא מפסיקים רק מפני שאמרת שאתה חותם על דחיית הגיוס. לכן, אם לא תתקבל/תהיה מעוניין בשנת השירות, תמשיך רגיל. כמו שאמרו פה כבר קודם, אפשר לבטל את הדחיה של הגיוס... אבל אי אפשר לחתום דחיה אחרי התאריך שנקבע. יש מבין?
קצת מאוחר לי בשביל לדבר ברור...

לש"ש תמיד מתקבלים..

אהלן אני שני (דובי זאת חברה שלי) אני שמיניסטית ועושה ש"ש בגרעין רעים - צופים אממ אני לא בטוחה שהבנתי אותך נכון אז תתקני אותי אם לא הבנתי טוב.. אז ככה אין דבר כזה אבל אין דבר כזה לא להתקבל לש"ש .. מה שכן יכול לקרות זה לא להתקבל לגרעין מסוין וגם זה קורה במקרים נדירים מאוד וכשלא מתקבלים לגרעין מסוים זה כאשר מקבלים דיווח מהממונים עלייך (מרכזים וכדומה) ומתבססים על שיחות אישיות ופעולות מסויומות שמתאימות לגרעין וזה בא לבדוק את היכולת שלך ואת הרצון שלך.. וכשלא התקבלת לאותו גרעין זה כי נאמר לך שכנראה את מתאימה יותר לגרעין אחר לפי ראיית המנחים.. אבל ש"ש את תעשי כל עוד את רוצה ומרוצה מזה.

למעלה