לא הבנתי מה הפואנטה של התכנית הזאת

לא הבנתי מה הפואנטה של התכנית הזאת

יש לה פורמט משעמם רצח וחבל כי שמוליק ברדיו הוא תותח אבל דפקו לו תוכנית בלי תוכן מזכיר קצת את ערוץ הקניות ולכל המעריצים של שמוליק אתם לא חייבים להגן על התכנית בפנאט תבינו שהבנאדם שווה יותר מהקשקושיאדה הזאת

בהביבו

New member
דבר אחד יש לי לאמר:

פמלה שאנטי רוללללללזזזזזזז

דווקא

התוכנית שלו ברדיו די דומה לתוכנית בטלוויזיה. ורוב הרעיונות שבתוכנית לקוחים מהרדיו.

© Tweety ©

New member
התוכנית שלו בטלויזיה לא כזו גרועה

אבל אני כן מסכימה עם זה,ששמוליק מסוגל להרבה יותר.הרבה-הרבה יותר.

בהביבו

New member
אני בכלל לא מבין מה כ"כ גרוע

שאנשים חושבים. אז אולי - אולי הוא מסוגל ליותר. אבל את צריכים להבין - שאם כל הכבוד לבמה שהוא מבל - וכן הוא המגיש, והוא עושה המון בכדיי שתהייה תוכנית יפה: הוא גם מקבל הנחיות. הנחיות, כמו שאני מנהל בתפוז מקבל הנחיה כיצד לפעול כאשר נכתבת למשל הודעה המכילה קללות - אני אמחק אותה, כך הוא - מקבל הנחיות איך להגיש את התוכנית. מי שהתלונן (ולאו דווקא כתב פה בפורום) על עיניין הפרסים וכל מה שקשור: אני לא מבין, לרבל מכשיר סלולארי חדש זה לא יפה ? או שזו לא הנקודה ? הנקודה הדרך בה זה נעשה ? זה משהו אחר. המתנות לא ניראות ? לא שמוליק ממן הכל. יש את הסופנסרים של התוכנית והמפיקים והאחראים אשר קובעים מה יחולק, ואיך.

dors

New member
חבל שאי אפשר לקבל את דעתו

של שמוליק בנושא. וחוץ מזה, ההשוואה של קבלת הנחיות למחיקת הודעה בהשוואה למה ששמוליק עושה בתוכנית, אין בכלל מה להשוות, הרי זה ברור שהעבודה שלנו הרבה יותר קשה .
טוב ששמוליק לא רואה את זה

בוביץ

New member
הבעיה

היא לדעתי ההגזמות והמסחריות . למה אני מתכוון אתם שואלים את עצמכם אז ככה: קודם כל כל הקטעים עם בלוקמן. . ומהשטויות שלהם שנראים שעוד מעט הם הולכים לעשות סקס בשידור.. אהבתי אותו ברדיו שעוזר לאנשים . גם שם הוא נשמע יותר אמיתי ונגיד הכבוד הרב שהוא עושה לאורחיו. ואישית אני נגד הסמס בכלל אנשים שולחים המון הודעות ומבזבזים המון כסף. מצד שני הרי הוא עושה תוכנית לילה ויחסית היא בסדר למרות שקצת המסחיריות פוגמת זה יחסית בסדר.

© Tweety ©

New member
בלוקמן באמת לא מוסיפה הרבה

לתוכנית להפך,היא רק גורעת. לא מספיק לראות אותה בטלויזיה צריך גם לשמוע אותה ברדיו.

© Tweety ©

New member
אתה לא מבין את הנקודה שלי.

אני שומעת את שמוליק ברדיו מהרגע שהתחילה התוכנית שלו,אני אוהבת מאוד-מאוד את התוכנית ברדיו-פשוט אין עליה. עכשיו שאלעד חזר-בכלל. ששמוליק אמר שיש לו תוכנית בטלויזיה ציפיתי להמון התאכזבתי.אבל עדיין-התוכנית שלו בטלויזיה אולי טובה ואני נהנת ממנה(מה הקשר לפרסים לא מובן לי)אבל שמוליק מסוגל להרבה יותר לא מבחינת למה הוא מחויב או לא,מבחינת מה הוא יכול להפיק מתוכנית בערוץ הכי נצפה בארץ-לדעתי הרבה יותר.

למעלה