לא הבנתי משהו בסטטיסטיקה..

לא הבנתי משהו בסטטיסטיקה.. ../images/Emo4.gif

המספר שמעל הגרף הוא מספר האנשים שנכנסו לבלוג שלי באותו יום, או אחוז כלשהו? *סליחה אם השאלה מטומטמת*

מספר ה hits

כל פעם שמישהו נכנס לבלוג שלך/מרענן אותו/נכנס לרשומה/יוצא מרשומה/מגיב זה מוסיף עוד נקודה אחת.. גם כשאתה נכנס לבלוג שלך זה מוסיף hit אבל מה אני כבר מבין ?

באמת?

זו בדיוק השאלה שרציתי לשאול כי אצלי בסטטיטיקה זה מוזר לגמרי. יש פעם 12 פעם 172 פעם 105 ופעם 24 וזה מוזר כזה. לא יודעת.

De-Panther

New member
זה כי ביום הראשון..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהתחילה הסטטיסטיקה זה היה בסוף היום כמה שעות לפני חצות שאז זה מחליף תאריך ובאמת ביום השני גם לי היו מלא מלא כניסות כי כנראה היו יותר אנשים ואתמול היה לי קצת פחות והיום בינתיים יש לי כמה כניסות ומי שמתעניין ראשון 38 שני 224 שלישי 171 רביעי 49 ומאז שהתחילה הסטטיסטיקה אני מנסה להכנס כמה שפחות לבלוג שלי כדי שהמספרים של כמה אני נכנסתי לא יכנסו לזה כל כך וזה נחשב לכל עמוד שרואים מהבלוג נניח מישהו נכנס לבלוג אז נוסף היט(1) ואז הוא נכנס לפוסט נוסף עוד היט(2) אחרי זה אם הוא עושה בק אז לא נוסף עוד היט אבל אם הוא לוחץ על הקישור שמחזיר נוסף עוד היט(3) ואז הוא נכנס לעוד פוסט ונוסף עוד היט(4) אחרי זה הוא מגיב על הפוסט ואז החלון מתרענן אז נוסף עוד היט(5) וככה בערך זה יוצא

למעלה