לא הבנתי משהו...

poTeNtial

New member
לא הבנתי משהו...

סנדי קירסטן וסת' הם יהודיים הרי אז למה הם חוגגים את חג ההודיה? ולמה סת' הביא לו בציטוט של מושו החזיר? מזאת כל הרפורמה הזאת?

קירסטין לא יהודיה

רק סנדי יהודי, וחג ההודיה הוא לא חג דתי אני חושבת זה חג שרק בארה"ב חוגגים אותו, משהו על זה שהם מודים לאלוהים על המדינה שלהם או משהו כזה

כי

כי בפרק 13 שעוד לא שודר בארץ זה נאמר במפורש. חוץ מזה השם משפחה הקודם שלה "ניקול"- לא בדיוק יהודי. וגם היה איזה משהו שאמרו בפרק שאבא של קירסטין בא לביקור ( פרק 6) כבר לא זוכרת מה...

plncos

New member
קרסיטן לא יהודיה כי...

בפרקים הבאים אתם הולכים לראות שסת המציא חג ממש מגניב שמבוסס על היהדות ועל הנצרות בגלל ההורים שלו (סנדי יהודי וקירסטן היא נוצריה... אני יודעת שאולי זה לא ממש ברור אבל אתם תבינו שתראו .. זה קטע ממש קורה שמבינים מקורה ... אני לא הפסקתי לצחוק אני לא יודעת כמה זמן......

TheCharm

New member
מסובך לשאול בנושא של ההודעה?

בכל מקרה, קירסטן לא יהודיה. חג ההודיה זה חג שמודים בו לאלוהים על האדמה, כמו שמישהי שהגיבה אמרה, ובפרק אפשר להבין גם שזה קשור בזה שהם ניצחו את האינדיאנים- או משהו כזה. סת' אמר בצחוק את המושו החזיר.

Aviad1987

New member
חג ההודיה

הוא לא חג נוצרי אלא חג אמריקאי אפשר להיות יהודי ואמריקאי גם יחד.

JoHnYmYsTeR

New member
נכון אבל קירסטן נוצריה../images/Emo58.gif

היה פרק שהם חגגו את חג המולד.

Aviad1987

New member
נכון, זה בלי שום קשר..

אגב רק שתדעו שלפי היהדות סת לא מוגדר כיהודי לפי דת ודין. כי ביהדות זה הולך לפי האמא...

../images/Emo58.gif אממ...

אני בטוחה שלא התכוונת, אבל פירסמת ספוילר ועוד בכותרת !! בפורמים בתפוז לא נוהגים לפרסם הודעות שמכילות ספוילרים כלומר מידע על פרקים שלא שודרו בארץ. כי יש אנשים שלא אוהבים לדעת מה קורה לפני שהם רואים. וע"מ להתחשב באותם אנשים, אנחנו מסמנים את הסימון הזה-
כאשר מפרסמים תגובה שמכילה מידע על פרקים שלא שודרו. ולשאלתך: הפרק עם הכריסמקה ישודר בעוד שבועיים, פרק 13. יום נעים

T a l14

New member
אנשים לא מפרסמים ספויילרים בכותרת.

כי אז ההודעה תמחק. אבל אם מישהו מתחיל את הכותרת במשפט שהוא עדיין לא ספויילר (כמו כל ההודעות בשירשור הזה) ולאחר מכן שם את האייקון של הספויילר זה בסדר, כי רק בגוף ההודעה נמצא הספויילר. קריסמוכה הוא שילוב של החגים- קריסטמס וחנוכה. אני לא רוצה להגיד לך עוד כדי לא לספיילר.

למעלה