לא הבנתי פה משהו

Marsha Figg

New member
לא הבנתי פה משהו

מה ההבדל בין פורום חיות בית לבין פורום חיות מחמד? לא ברור לי. אמרו לי בתפוז ששני הפורומים האלה נועדו למצות את הנושא, מה שמונע מפורומי משנה לבעלי חיים לקום, אבל מהקצת שראיתי פה לא הבנתי את ההבדל בין שני הפורומים. או כמו שהמורה שלי לתושב"ע הייתה מנסחת את זה: "בשביל מה צריך שני פורומים?" (תקראו את זה בטון של מורות מעצבנות).
רחלי

Neta558

New member
קראתי, להלן שאלותי ../images/Emo13.gif

האם נפתח פורום נוסף בנושא זהה אך עם כללים שונים? עדיין נשמע לי קצת מוזר... בכל מקרה זיו, אתה מוזמן לפרסם את הפורום אצלי בצמחונות וטבעונות (301), אני בטוחה שחלק מהכותבים ישמחו להיכנס גם לכאן. שרשר ל
של הודעות ה
או לשרשור פירסומים והודעות. בהצלחה!

זיו25

New member
שלום!

תודה על אישור הפירסום. הפורום נפתח על מנת לצאת מענה לכלל הגולשים, ועל מנת שיוכלו לשאול שאלות בטווח רחב יותר ללא צנזורה. אני משתדל לתת מענה לכל הכותבים כאן, כי אחרי הכל אני כאן לשרותכם, ומקווה למלא את תפקידי על הצד הטוב ביותר. בברכה, זיו.

בתור חתול קטן ...

חיות מחמד או בעלי חיים וחיות בית ? כי חיות מחמד נשמע לי מצויין, אני הרי אחרי הכל חיית מחמד ... מצד שני אני גם בעל חיים וגם חיית בית ! בקיצור - אני חתול קטן ומבולבל ! למען האמת, יש כאן כפילות ואין להתעלם ! אולי כדאי לך זיו, לשנות את הפורום ל"בעלי חיים", וזה יהיה פורום כללי, בעוד פורום חיות מחמד ישאר כ... פורום חיות מחמד. אני בכל אופן, חושב שאני יותר חיית מחמד מאשר חיית בית (כי אני מסתובב גם בחוץ !).

זיו25

New member
רק שתדע,

שאני ראיתי חתולים קטנטנים, שהתנהגו כמו נמרי בר , וכל קשר בינם לבין השם חתול הוא מקרי בהחלט. מצד שני, יש חיות בית שגרות בבית, אבל הן לא ממש חיות מחמד (מי אמר ג´וקים?) . בברכה, זיו.

girl111

New member
הממ.... אהבתי את השם LOL ../images/Emo13.gif

אגב, החתולה שלי דומה לתמונה ששמת..

Marsha Figg

New member
אני בת.

פגשת פעם בן בשם רחלי? פגשת פעם בן שקורא לעצמו מארשה פיג? אני בת. ומה שהבנתי מהשרשור ההוא זה שהפורום הזה עם פחות חוקים. אני עדיין לא הבנתי כ"כ למה בגלל הפורום הזה לא יכול להיות פורום חתולים בתפוז.

Marsha Figg

New member
אני בת.

פגשת פעם בן בשם רחלי? פגשת פעם בן שקורא לעצמו מארשה פיג? אני בת. ומה שהבנתי מהשרשור ההוא זה שהפורום הזה עם פחות חוקים. אני עדיין לא הבנתי כ"כ למה בגלל הפורום הזה לא יכול להיות פורום חתולים בתפוז.

champ

New member
../images/Emo12.gif למה לא???

את תמיד יכולה להגיש בקשה לפתיחת פורום להנהלת תפוז פרטים נוספים בפורום משוב.....

Marsha Figg

New member
"רחלי שלום,

מכיון שנפתח פורום חיות בית ובעלי חיים אנו מוצאים כי אין מקום לפורום חתולים, עכשיו כיש שני פורומים העוסקים בחיות מחמד וחיות בית. תודה על פנייתך וסליחה על העיכוב אפרת שפושניק מנהלת הפורומים"
רחלי

למעלה