מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 1/3/24 #2 נכתב ע"י כולנו ליצנים: צפה בקובץ המצורף 99464 לחץ כדי להרחיב... TikTok - Make Your Day אולי אהבת את הראשון כי רוצחים נשים יפות?
נכתב ע"י כולנו ליצנים: צפה בקובץ המצורף 99464 לחץ כדי להרחיב... TikTok - Make Your Day אולי אהבת את הראשון כי רוצחים נשים יפות?
T Timmothy Pitzen Member 3/3/24 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: TikTok - Make Your Day אולי אהבת את הראשון כי רוצחים נשים יפות? לחץ כדי להרחיב... מה הקשר "נשים יפות"? אהבתי את הראשון כי אני אוהב סרטי אימה. זה הז'אנר האהוב עליי. הז'אנר האהוב עליי הבא אחריו זה קומדיות רומנטיות. ככה אני. בן-אדם של ניגודים
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: TikTok - Make Your Day אולי אהבת את הראשון כי רוצחים נשים יפות? לחץ כדי להרחיב... מה הקשר "נשים יפות"? אהבתי את הראשון כי אני אוהב סרטי אימה. זה הז'אנר האהוב עליי. הז'אנר האהוב עליי הבא אחריו זה קומדיות רומנטיות. ככה אני. בן-אדם של ניגודים
T Timmothy Pitzen Member 3/3/24 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: לא ידעתי שעשו לזה המשך לחץ כדי להרחיב... חכה, זה נעשה טוב יותר. הם גם עובדים על סרטי אימה של במבי ופיטר פן
נכתב ע"י רוב הזמן נח: לא ידעתי שעשו לזה המשך לחץ כדי להרחיב... חכה, זה נעשה טוב יותר. הם גם עובדים על סרטי אימה של במבי ופיטר פן