לא הבנתי....

קמנצינד

New member
לא הבנתי....

"אביבה, נועם, המשפחה כולה והמטה מברכים על היוזמה" מסע אופניים "למען" גלעד

יונה1

New member
רעיון יצירתי!

אולי נבקש יפה את יעולה לפתוח לשונית חדשה "בפורום השני", שהכותרת שלה: לא להאמין? כן להאמין! ולשם נצרף לינקים כמו זה שהבאת? הרי ממילא זה המקום היחיד שגם יבינו על מה אתה מדבר ולא יקללו אותך.

y a u l a

New member
תגידי יונה...

לא נדמה לך לפעמים שגם אותם זה משמח וכשהוא יחזור במהרה בימינו אמן! יהיה להם עצוב כי תהיה להם פחות פעילות מועילה "להתגאות" בה?! לפעמים פשוט בא לי לעמוד בכיכר העיר ולצרוח "דבילים ! תעצרו כבר את מחול השדים הזה ! א-ני רו-צה ל-ר-דת !!!"

מעסה11

New member
לא צריך לקנא בסלבס,הם הרויחו את לחמם ביושר

לכול סלבס מגיע להנות מהפרסום שיקבל,בהצטרפותו למאבק לשיחרור שליט,בן אם הוא הצטרף במיוחד למאטרת הפרסום,ובן אם הוא יצטרף במיוחד במטרה לעזור לשליט. עצם היותו תורם את חלקו המאד גדול, מקנה לו זכות טיבעית להנות מפירותיה,ככה זה יש הרמוניה בטבע... בעל המאה הוא בעל הדעה,והוא יכול להשפיע יותר על דעתו של ראש הממשלה.,מי שמקנא וכואב לו,שינסה להיות גם סלבס

יונה1

New member
צר לי תום

"הפורום השני" הוא פורום פרטי וסגור, הוא נועד לילדים גדולים בלבד!

קמנצינד

New member
תום...

ראיתי שבמהלך הלילה כתבת הרבה דברים די קשים ליונה. לדעתי יונה לא כתבה שום דבר אישית נגדך. להפך, אני חושב שאתה אדם טוב, שמאוד מאוד אכפת לך מגלעד שליט, ויונה גם חושבת כך.

יונה1

New member
אופס....

ואני דווקא כן הגבתי בדיוק כרגע. אחרי הכל, אין לי סיבה לאפשר לו לשקר בלי שאגיב. אבל קמנצינד, זה די אופייני שהורגים את השליח, לא??? מכל מקום... הרי חזרתי והדגשתי שלא באתי הנה להיות פופולרית, או חברה של אף אחד (כמובן שחוץ מהחברים ש"הבאתי מהבית")
. כך שכל עוד מדובר בהשמצות, אין לי כל בעייה. הבעיה היחידה שלי היא כשמשקרים.

למעלה