לא הגזמתם קצת בפניות לאתר הזה?

GILI555

New member
לא הגזמתם קצת בפניות לאתר הזה?

תגידו יצאתם מדעתכם? אפשר לחשוב שאמנון לוי או מקורביו יש להם ענין לטפל בבעיות שלכם, הם לא פסיכולוגים וגם לא רוצי טובתכם, הם רוצים רייטינג, ורק בעיות שהציבור יהיה לו ענין לצפות בהן ויביאו לאמנון לוי יותר ניקוד בתחרות מול מתחריו יביא לפרסום, עוד לא הבנתם שאין פה ענין אישי? לאף אחד לא חשוב את מי הם רומסים בדרך, וגם לא אם לאזרח הקטן יש בעיה תבינו ה כ ל זה כסף זהו שם המשחק. התכנית הזו לא כל כך פופולרית שצריך להפנות אליה את הבעיות האלה, בסופו של דבר היא פונה לקהל מצומצם מאד בגובה דשא אחרי שגזמו אותו. רוב הדברים חובבניים , לעוסים פעם אחר פעם, ומשודרים תכנית אחר תכנית, ראה/עיין - בית בושת האם לא נמאס לכם לשמוע על הסיפור הזה, בושה לחברה הישראלית, שמקשיבה לתכנית כזו שהיא בערך כמו רכילות בחצי גרוש. יותר טוב לצפות בכדורגל, גם אם הוא לא ממש אריך פרום הוא לפחות עושה טוב לנשמה ולגרעינים.

דיD

New member
אני מתביישת לענות לך מהטיפשות שלך

אבל בכל זאת: אתה אומר בושה לחברה הישראלית שמקשיבה לתכנית??? אז תן לי לתקן אותך, בושה לעם הישראלי שזה מה שהם עושים- בית בושת. ומרמים אחד את השני טוב שיש את אמנון שפותח לעם הזה את העניים. ואני אחדש לך: התכנית מאוד פופולרית, מעורר אותי אפילו חשד למה אתה מתנגד לתכנית הזאת...

yuvi55

New member
את צודקת, יש לו סיבה נגד התוכנית

אדם שקוטל כך את התוכנית של אמנון לוי- שומר מסך, כנראה כבר קיבל את הטיפול של אמנון לוי, בגלל סיבה כלשהי של מרמה או משהו כזה. טוב שאמנון לוי פותח לאנשים את העיניים לפני שיפלו ברשת מרמה של מישהו וישלמו את כל כספם ולא יקבלו שום תמורה. אני חסיד שלו ושל רפי גינת עם כלבו טק ושידור חוקר, בזכותם נתפסו רמאים ושקרנים שגזלו ופגעו באנשים תמימים גם בכסף ולפעמים בגוף ובנפש.

למעלה