אגב, לא רק המשלוחים איטיים מאוד השנה, גם האתר איטי להחריד
(הכוונה לאתר של עלי אקספרס). לפני כשבועיים כתבתי ביקורת מושקעת על מוצר אלקטרוני שהזמנתי ולא הצלחתי לשלוח אותה (ניסיתי כמה פעמים). לצערי הם נותנים רק 30 יום לשלוח משוב וזה היה היום האחרון... חבל.

מאז כבר היו כמה מקרים שכשניסיתי להתחבר לאתר הוא לא כ"כ הגיב או שאחרי כמה ניסיונות כתב לי שאני בעצם כבר מחוברת (הוא פשוט לא הראה את זה). לפעמים במהלך הגלישה הוא פתאום מחליף לי את השפה מאנגלית לרוסית... ועוד כל מיני גליצ'ים מוזרים כאלה שנראים כמו עומס כבד. כשהיה יום הרווקים וכל העולם קנה שם הבנתי את הסיבה לעומס, אבל מה קורה מאז? מתפרקים להם השרתים?

ובכלל, אני מבינה שדואר ישראל לא עומד בעומס, אבל עד היום רוב החבילות שלא הגיעו היו של מוצרים קטנים וזולים במיוחד (נגיד $4 ומטה) שנשלחו בלי מעקב. הפעם אפילו מוצר לא קטן שעלה כ-$20 ונשלח כמובן בדואר רשום לא הגיע (כבר חודשיים וחצי, ואין אפילו שביב מידע באתר דואר ישראל) וזה כבר ממש נדיר.

עוד דבר שלא קרה לי עד היום (אבל הבנתי שהוא דווקא לא נדיר...) הוא חבילה רשומה שלפני שבועיים קיבלתי מסרון שהיא בדרך אליי, ומאז נעלמו עקבותיה ולא הגיעה לנקודת החלוקה. כבר פתחתי תלונה באתר הדואר, קיבלתי הודעה שהם קיבלו אותה ו... זהו. לא ברור לאן התגלגלה. חבל, כי אלה דווקא פריטים שאני ממש מחכה להם... בדיעבד אני מצטערת שהזמנתי בכלל ב-11.11, זה סתם יצר יותר עיכובים ולא באמת הוזיל משהו.