לא הגיע הזמן לשנות את הסקר?

Silver Fox

New member
לא הגיע הזמן לשנות את הסקר?../images/Emo82.gif

יש לי כמה רעיונות:
מה אתם חושבים על דריה בכלל? 1. אחלה ילדה! רק היא יודעת לראות את העולם כמו שצריך. 2. היא מגניבה, היא בדיוק מה שחסר לסדרה, אבל אני לא תמיד מסכימ/ה איתה... 3. מה אני אגיד? היא בסדר... 4. לפעמים היא קצת מגזימה. שתצא מהדיכי. 5. לא בסדר בכלל, צריך להעיף אותה מהסדרה! מה זו הדיכאונית הזאת?
מתי הייתם רוצים שהסדרה תשודר, ובאיזו תדירות? 1. כמו פעם - בימי שישי בשבע וחצי באם טי ווי. יום שישי, הכי כיף לראות! 2. סופישבוע, בבוקר ובערב, בערוץ שלוש, אם טי וי ואם בשאר ערוצים - אז בכיף... 3. כל יום, לפחות שלוש פעמים, בערוץ שלוש, אם טי וי, ביפ, ערוץ שש, ערוץ 10 ובכלל - הסדרה הזאת צריכה להיות יותר פופולארית!
איזה שינוי הייתם רוצים שיהיה בסדרה? 1. שדריה תהיה פחות דיכאונית ותתחיל ללבוש חצאיות מיני ורודות ותיבחן לקבוצת המועדדות 2. שקֶווין ובריטני ייפרדו 3. שקְווין תקבל מוח 4. שג'יין תצייר רק פרחים ופרפרים... אתם מוזמנים להוסיף רעיונות משלכם, ואחר כך אפשר לעשות מאגר סקרים ויהיה לנו יותר מעניין בפורום...

eorion

New member
כן יהיה נחמד עם אפשרויות שונות

בלי להעליבך לילך. מה הייתם הכי רוצים שיקרה בסדרה? 1. דימרטינו יקבל התקף לב, כשיראה את הפרצוף שלו בלי עיין, בעזרת העיין שיצאה... וימות. 2.שכחתי איך קוראים למורה הרגוע- יתגלה כהומו, פדופיל, מגלגל ואנטישמי. 3.הילד והילדה החנונים שלא מקבלים ממתקים ורואים רק טלוויזיה חינוכית (טד ואחותו) יכינו מופע פורן.

Silver Fox

New member
לא נעלבתי...../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif

דווקא נחמד לקבל הצעות
מעולה!!

ailag

New member
ראית את הסיפור

שדריה כתבה, בו ג'יין בורחת עם קווין?

eorion

New member
מישהו הכין כבר את הפרחים?

כן אתם זוכרים מחר ב6? ביום שישי, ה6/6 אני אביא את הכיבוד, ואת כל השאר הוא כבר יביא נו... אשמדי...

למעלה