לא הוא רק לא?

לא הוא רק לא?

זו תגובה קצת מאוחרת למשהו שמישהי כתבה פה לפני חודש.. היא טענה שלהדחות על ידי מישהו שמתחילים איתו זה לא נורא, כי "לא הוא רק לא".. ואני אומרת - מה? על הבחור האחרון שלא התקשר אלי בכיתי יומיים.. על הדחיות הכוללות שאני מקבלת במשך השבוע, אני חוטפת דיכי לחודש. בחיים אבל בחיים לא אעז לגשת לבחור שלא העיף מבט לכוון שלי, כי אז כבר אצטרך לחתוך ורידים. אז מה לא הוא רק לא? מה?

Anna Karenina

New member
קודם כל...

לקח לי קצת זמן להבין מה את רוצה, אבל אחרי שהבנתי, בואי אני אנסה להסביר לך. ברגע שאת מתחילה עם מישהו, והוא אומר לך "לא", באמת לא קרה שום דבר, כי תכל'ס, אתם לא מכירים, ופנית אליו בגלל שמשהו בו משך אותך. אז הוא אמר לך לא? זה ממש לא סוף העולם! יש עוד מליון בחורים כמוהו, ואפילו יותר טובים, שיגידו לך הרבה יותר מ"כן"... אם את בוכה וחוטפת דכאונות כאלה בגלל התחלות כושלות..אני חושבת שיש לך קצת בעיה, ואת חייבת לטפל בזה ולעבוד על עצמך. מה יקרה, אם חבר שלך יזרוק אותך, בגלל סיבות כאלה ואחרות? אני לא רוצה לדמיין אפילו. חמודה, קחי הכל בפרופורציות המתאימות. גם אם אמרו לך לא, באמת שלא קרה שום אסון, וזה לא אומר עליך שום דבר. אם הוא לא רוצה אותך, יש עוד אלפי בחורים, שישמחו לבחורה כמוך.

הבחורה צודקת

לא הוא באמת רק לא. אבל את לא מאמינה בזה, את מאמינה שלא, זה הרבה משמעויות, של מה זה אומר עליך, ולמה הוא לא רוצה אותי? ולמה הוא אמר לא? ומה לא בסדר בי? ומישהו לא רוצה אותי מה זה אומר עלי? את מריצה סרטים הרבה מעבר ל "לא", אבל ברגע שהיית משנה את התפישה שלך, ש"לא".. זה בעצם כל מה שזה.. וזה לא אומר כלום עליך, זה אומר משהו על הבן אדם השני.. למשל.. שאין לו טעם בבחורות
אז לא היית נפגעת ובוכה יומיים. היית עוברת הלאה לבחור הבא שיזכה בך. הבדל במחשבה - ברגשות - בדרך חיים.

sOurce of life

New member
תשמעי...

אולי אני לא דוגמא טובה כי אני לא נוהגת להתחיל עם בנים אבל הנה נקודה למחשבה... כשהתחלת עם מישו והוא אמר לך לא.... השמיים נפלו? אם השמיים יפלו, אני מסכימה לך להתבאס ולהיכנס לדיכי היסטרי! אבל אם השמיים עדין במקומם, אין סיבה שתתבאסי! והעיקר שיש לך אומץ להתחיל עם בנים, זה גם משו... שלי אין!

למעלה