או קיי אז נעשה קצת סדר?
כשמוציאים שורה משיר, מהתנך, מספר ועוד... לא מדובר בפריסה, מדובר במסר.
פריסה של קלף אחד היא בדרך כלל פריסת מסר יומי/שבועי מה שאומר שגם פה מדובר בהוצאת מסר. אנחנו פורסים בקלפים לא בספרים...

עכשיו בקשר לשתי ההודעות שלך, שהמסרים אותם את מוציאה לעצמך לא נכונים או לא מדוייקים. יש שלבי למידה להבנת מסרים. בדרך כלל מי שלומד לקרוא בקלפים לומד אותם "בדרך הקשה" בכך שכל שבוע הוא מוציא קלף כמסר שבועי, ואז הוא בודק איך הקלף בא לידי ביטוי במשך השבוע. בדרך הזו הלומד לומד ליחס לקלף משמעות משלו ובו בזמן לומד את השיעור שהקלף מביא איתו. אני לא זוכרת איזה קלף לי היה אבל במשך שבועות נפלתי כל הזמן על אותו הקלף... עד שלמדתי אותו...

בקשר להוצאת מסר בצורת משפטים, שירים ועוד... הרעיון הוא לקחת את המשפט או השיר ולהבין אותו לעומק, להתנסות איתו מספר ימים, לא תמיד המשמעות של זה עולה ברגע שרואים את המשפט. אם רוצים תשובה מידית, צריך להבין את משמעות המשפט ולא לקרוא אותו פשוטו כמשמעו. במידה ויצא לך מסר שתואם את מה שכבר ידעת או חשבת, אז הוא בא לחזק את התחושות שלך.

בפעם האחרונה שהוצאתי לעצמי מסר מהתנ"ך יצא לי הפסוק הזה: קוּמִי אוֹרִי, כִּי בָא אוֹרֵךְ; וּכְבוֹד השם, עָלַיִךְ זָרָח.
המשפט הזה הגיע לי כשהחלטתי להוציא לעצמי מסר ליום ההולדת. לאחר מכן יצרתי קשר עם מכר שהוא מעצב תכשיטים ועצבתי לעצמי שרשרת עם הכיתוב "קומי אורי כי בא אורך"