לא הולך לי עם פריסות

כמו שיוצאת לי כל פעם תשובה אחרת

בקלפים גם בשירים שמנסים לקבל מהם תשובות (כמו בפריסות), לא הולך. אני לא מצליחה לפרוס או לזמן תשובה מדוייקת לעצמי

kikona126

New member
או קיי אז נעשה קצת סדר?

כשמוציאים שורה משיר, מהתנך, מספר ועוד... לא מדובר בפריסה, מדובר במסר.
פריסה של קלף אחד היא בדרך כלל פריסת מסר יומי/שבועי מה שאומר שגם פה מדובר בהוצאת מסר. אנחנו פורסים בקלפים לא בספרים...
&nbsp
עכשיו בקשר לשתי ההודעות שלך, שהמסרים אותם את מוציאה לעצמך לא נכונים או לא מדוייקים. יש שלבי למידה להבנת מסרים. בדרך כלל מי שלומד לקרוא בקלפים לומד אותם "בדרך הקשה" בכך שכל שבוע הוא מוציא קלף כמסר שבועי, ואז הוא בודק איך הקלף בא לידי ביטוי במשך השבוע. בדרך הזו הלומד לומד ליחס לקלף משמעות משלו ובו בזמן לומד את השיעור שהקלף מביא איתו. אני לא זוכרת איזה קלף לי היה אבל במשך שבועות נפלתי כל הזמן על אותו הקלף... עד שלמדתי אותו...
&nbsp
בקשר להוצאת מסר בצורת משפטים, שירים ועוד... הרעיון הוא לקחת את המשפט או השיר ולהבין אותו לעומק, להתנסות איתו מספר ימים, לא תמיד המשמעות של זה עולה ברגע שרואים את המשפט. אם רוצים תשובה מידית, צריך להבין את משמעות המשפט ולא לקרוא אותו פשוטו כמשמעו. במידה ויצא לך מסר שתואם את מה שכבר ידעת או חשבת, אז הוא בא לחזק את התחושות שלך.
&nbsp
בפעם האחרונה שהוצאתי לעצמי מסר מהתנ"ך יצא לי הפסוק הזה: קוּמִי אוֹרִי, כִּי בָא אוֹרֵךְ; וּכְבוֹד השם, עָלַיִךְ זָרָח.
המשפט הזה הגיע לי כשהחלטתי להוציא לעצמי מסר ליום ההולדת. לאחר מכן יצרתי קשר עם מכר שהוא מעצב תכשיטים ועצבתי לעצמי שרשרת עם הכיתוב "קומי אורי כי בא אורך"

תודה על ההתייחסות הכוונה שכל התשובות

יוצאות לי גם הכן וגם הלא וההרגשה מאוד משפיעה על התשובה. השיר הזה האמת חברה עזרה לי לפרש השורה העיקרית היתה אני ושולה בחצר וחצר זה חוץ אז זה אומר לא וגם שאר השיר אם מתעלמים מעניין הזונה בתשלום רומז לכיוון אי קשר רומנטי. אז זה לא. המסר שיצא לך יפה מאוד ונכון לכל יום לא רק יום הולדת

kikona126

New member
תנסי ככה

בסוף שבוע הבא תעברי על השיר שוב ותבדקי איך הוא בא לידי ביטוי במשך השבוע (בהסתכלות לאחור) ככה תלמדי להוציא לעצמך מסרים וגם להבין אותם. אז בהתחלה זה ילך הפוך, לאט לאט כשתרכשי את המיומנות יהיה לך יותר קל כבר להבין את הרמזים ישר.

בקשר למסר שלי, אימצתי אותו כמסר לחיים, ולכן הוצאתי לעצמי שרשרת זהב עם יהלום וחריטה שלו. עכשיו בכל פעם שיהיה לי עוד אור בחיים אני אוסיף לה עוד יהלום. צירפתי תמונה

elar84

New member
היי

איך את מוציאה לעצמך מסר? פשוט פותחת את התנ"ך באופן אקראי ?
מאוד אהבתי את תשובתך

kikona126

New member
כן

אני בדרך כלל עוצמת את העיניים, מוצאת קצת שקט פנימי וחיצוני, פותחת את התנ״ך ומעבירה עליו את האצבע עד שמרגיש לי שזה הזמן לעצור... ואז הפסוק עליו אני מצביעה הוא המסר

רותי 11

New member
המסרים בדרך כלל מדוייקים אבל

השאלה היא אם אנחנו מבינים אותם
או מסוגלים להיות במקום כנה עם עצמו
ולקבל אום
ולא אני לא חושבת שזה קשור לזונה המסר שקיבלת

למעלה