לא הולכים לישון
אז החורף הגיע אך כמובן שזה לא זמן לישון זהו זמן לרענן את הפורום ולהציג את קולקציית חורף 2012 של פורום מקפליי המהמם
מה כוללת הקולקציה החדשה שלנו? יהיו דברים ישנים,ויהיו גם דברים חדשים.יהיו תמונות,יהיו בנות והכול יהיה פצצות
הסדר השבועי הפורום יראה כך
יום ראשון-כדי לפתוח את השבוע בצורה מסודרת ומהנה,על הבמה עולה התכנון השבועי היקר שלנו,שאותו תפתח לא אחרת מאשר רות
יום שני-ביום השני תוצג לראווה התמונה השבועית שתפתח לא אחרת מאשר סרינה.
יום שלישי-יום שלישי פעמיים כי טוב המנהלת היקרה שלכם-אני תפתח את הפינה הידועה ולא לשמצה-הקורבן!כי לא שיתפתן פעולה עם רעיון אחר שהיה לי.וחבל,הפסד שלכן.
יום רביעי-ביום רביעי תיפתח פינה חדשה ומהממת הקרויה- ראש בראש.מי שמעוניינת לפתוח את הפינה שתיצור קשר
יום חמישי-ביום חמישי יש 2 אופציות לפינה,או משטרת האופנה או דובב את התמונה.מי שמעוניינת לפתוח את אחת מהפינות-שתיצור קשר.
יום שישי-ה-מקוויקנד הישן הטוב והאהוב על כולן
יום שבת-מנוחה
בנוסף,יש שרשורי חדשות של לקסי בכל הצטברות חדשות ואותי ואת עדי על מנת לדאוג שלא יהיה פה משעמם.אבל גם לכן בנות יקרות יש תפקיד חשוב והוא לשתף פעולה איתי ועם כל מי שפותחת פינה. שימו
כל המעוניינת לפתוח פינה שקיימת או פינה שלא כתבתי והפינה כבר מוכנה-שתיצור איתי קשר עכשיו
המון תודה לעדי היקרה שעוזרת לי ומשתפת איתי פעולה ודואגת לפורום שיפרח
אני אמרתי זאת פעמים אינספור ואגיד זאת שוב-פיקים פיקים פיקים!תמיד מתקבל בברכה
עכשיו תורכן
אז החורף הגיע אך כמובן שזה לא זמן לישון זהו זמן לרענן את הפורום ולהציג את קולקציית חורף 2012 של פורום מקפליי המהמם