לא הולכים לישון

ריהותם

New member
לא הולכים לישון

אז החורף הגיע אך כמובן שזה לא זמן לישון זהו זמן לרענן את הפורום ולהציג את קולקציית חורף 2012 של פורום מקפליי המהמם
מה כוללת הקולקציה החדשה שלנו? יהיו דברים ישנים,ויהיו גם דברים חדשים.יהיו תמונות,יהיו בנות והכול יהיה פצצות
הסדר השבועי הפורום יראה כך
יום ראשון-כדי לפתוח את השבוע בצורה מסודרת ומהנה,על הבמה עולה התכנון השבועי היקר שלנו,שאותו תפתח לא אחרת מאשר רות
יום שני-ביום השני תוצג לראווה התמונה השבועית שתפתח לא אחרת מאשר סרינה.
יום שלישי-יום שלישי פעמיים כי טוב המנהלת היקרה שלכם-אני תפתח את הפינה הידועה ולא לשמצה-הקורבן!כי לא שיתפתן פעולה עם רעיון אחר שהיה לי.וחבל,הפסד שלכן.
יום רביעי-ביום רביעי תיפתח פינה חדשה ומהממת הקרויה- ראש בראש.מי שמעוניינת לפתוח את הפינה שתיצור קשר
יום חמישי-ביום חמישי יש 2 אופציות לפינה,או משטרת האופנה או דובב את התמונה.מי שמעוניינת לפתוח את אחת מהפינות-שתיצור קשר.
יום שישי-ה-מקוויקנד הישן הטוב והאהוב על כולן
יום שבת-מנוחה
בנוסף,יש שרשורי חדשות של לקסי בכל הצטברות חדשות ואותי ואת עדי על מנת לדאוג שלא יהיה פה משעמם.אבל גם לכן בנות יקרות יש תפקיד חשוב והוא לשתף פעולה איתי ועם כל מי שפותחת פינה. שימו
כל המעוניינת לפתוח פינה שקיימת או פינה שלא כתבתי והפינה כבר מוכנה-שתיצור איתי קשר עכשיו
המון תודה לעדי היקרה שעוזרת לי ומשתפת איתי פעולה ודואגת לפורום שיפרח
אני אמרתי זאת פעמים אינספור ואגיד זאת שוב-פיקים פיקים פיקים!תמיד מתקבל בברכה
עכשיו תורכן

Adimenzer1

New member
אני יכולה לפתוח את הראש בראש

או את דובב את התמונה, אם מישהי אחרת רוצה את הראש בראש. מצחיק אותי שדווקא אני נשארתי בלי פינה
ד"א - הפינה של קרן אמורה להיות מוכנה בימים הקרובים, ואם אני לא טועה היא רוצה לפתוח אותה בימי חמישי
וכמו שאמרתי - כשאני אראה שיבש כאן אני אפתח משחק מהרשימה שיש לי. בנות - אם למישהי יש רעיון למשחק היא מוזמנת להגיד לי ואני אוסיף אותו לרשימה
ואני כותבת פיק על דאגי. רק שגיליתי שנמחק לי רוב מה שכתבתי. איזה 4000 מילים
אז אני עובדת על זה עדיין
וכמו שרותם אמרה - לשתף פעולה בנות!

RockinKeren

New member
כל הכבוד בנות [:

אני עדיין אחראית על המקוויקנד, נכון? XD וכמו שעדי אמרה - בקרוב הפינה שלי תהיה מוכנה (עדי, הגיע הזמן שתעמדי במילה שלך
), ואני מעדיפה לפתוח אותה בימי חמישי אם זה אפשרי, כי פשוט ישלי בעיה בשאר הימים
שזה דיי עצוב
ואני מאוד מקווה ששתי הפינות האלה הן מספיק?

ריהותם

New member
טוב אז תפתחי את הפינה שלך בחמישי

כל עוד תפתחי אותן קבוע זה כמעט מספיק
סתם אני צוחת זה מספיק והותר

RockinKeren

New member
הייתי פותחת יותר,

אבל אין זמן
כאילו מקוויקנד זה בקטנה, אבל פינה שאני צריכה גם לעשות דברים בשבילה זה בעייתי כי חוץ מיום חמישי או שישי אני עסוקה כל יום. ושישי זה המקוויקנד אז

Adimenzer1

New member

בנות, אתן מתלוננות שהפורום יבש, אז אני ורותם ישבנו והכנו wake up call, ואני חושבת שקצת התייחסות תהיה נחמדה. אחר כך אל תגידו שהפורום יבש.

Little Ray

New member
יא! אני כל כך אוהבת את הקורבן

אחד החביבים עליי במהלך היסטורית הפורום

noa2ibiza

New member
יש לי פאנפיק

אבל אני לא יודעת אם הוא כתוב טוב.. יש איזו מישהי שאני יוכל לשלוח לה פרק אחד ותגיד לי ?

noa2ibiza

New member
טוב D:

סיימתי לתקן את זה ואני אשמח אם גם את תראי.. לאן תרצי שאני אשלח ?

למעלה