לא החלטתי..נס או שוקו חם יש ממי לקחת הזמנות?
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #32 לא הכל יש עדיין בדירה הקודמת. אני מאחסן ברכב בתא-מטען דברים שישארו שם לבנתיים שלא שימושיים כרגע.
פ פריאל12 New member 1/2/13 #37 רוצה המלצה המבוססת על ניסיון? מה אני שואלת...בכל מקרה אתן מה שכעת משמש כמחסן זמני, יהפוך לבית שני. בעלי מאפסן בתא המטען דברים משנת תרפפ"ו, שאני בטוחה שאפילו הוא לא זוכר שהם שם
רוצה המלצה המבוססת על ניסיון? מה אני שואלת...בכל מקרה אתן מה שכעת משמש כמחסן זמני, יהפוך לבית שני. בעלי מאפסן בתא המטען דברים משנת תרפפ"ו, שאני בטוחה שאפילו הוא לא זוכר שהם שם
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #13 תודה מכין נפשית? בואי נגיד שאני עם הפנים קדימה ויש לי המון עבודה. לא קל לחזור אחורה. אני נמצא באותו חדר שהייתי אז. יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות. לא ידעתי שעכשיו אני צריך לסדר לי תו דייר לאוטו,למשל.זה לא היה בעבר. הרבה השתנה פה במשך השנים בעיר הזאת.
תודה מכין נפשית? בואי נגיד שאני עם הפנים קדימה ויש לי המון עבודה. לא קל לחזור אחורה. אני נמצא באותו חדר שהייתי אז. יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות. לא ידעתי שעכשיו אני צריך לסדר לי תו דייר לאוטו,למשל.זה לא היה בעבר. הרבה השתנה פה במשך השנים בעיר הזאת.
פ פריאל12 New member 1/2/13 #15 תו דייר זה לערים עם מצוקת חנייה,נכון? אתה יודע, שלפעמים אני חושבת איזה כיף היה לחזור לחדרי בבית הוריי.... כמובן שלא מדובר באותן נסיבות. לאט לאט, יקירי. תלמד ותשתלט על חייך....
תו דייר זה לערים עם מצוקת חנייה,נכון? אתה יודע, שלפעמים אני חושבת איזה כיף היה לחזור לחדרי בבית הוריי.... כמובן שלא מדובר באותן נסיבות. לאט לאט, יקירי. תלמד ותשתלט על חייך....
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #17 מקווה שאספיק לעשות את זה לפני שאקבל דוח. צריך לפני זה משרד הפנים שירשום אותי בעיר הזאת. תכלס כל אלה הן הבעיות הקטנות.
מקווה שאספיק לעשות את זה לפני שאקבל דוח. צריך לפני זה משרד הפנים שירשום אותי בעיר הזאת. תכלס כל אלה הן הבעיות הקטנות.