דפי-זהב
פ פריאל12 New member 1/2/13 #80 אז אפשר לקרוא לך 'טל'? כאילו שאני שואלת טל, הגיע זמני להתארגן...... אנקוש כאן כשאשוב בררררררר כבר נהיה לי קר
אז אפשר לקרוא לך 'טל'? כאילו שאני שואלת טל, הגיע זמני להתארגן...... אנקוש כאן כשאשוב בררררררר כבר נהיה לי קר
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #62 אז תשתי גם את שלו. פתאום אראה אותך עירנית כותבת פה רצוף עד 6 בבוקר.
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #68 גם אני. פעם הייתי מסוגל לצאת עד 6 בבוקר.היום ב2 בלילה אני מאבד הכרה.
פ פריאל12 New member 1/2/13 #72 גם כשהייתי צעירה..... היינו יוצאים בחבורה (לרוב, הייתי הבת היחידה). היינו יוצאים לפאב, אח"כ היינו הולכים לאחד מהחבר'ה לצפות בסרטים, ואני תמיד הייתי נרדמת
גם כשהייתי צעירה..... היינו יוצאים בחבורה (לרוב, הייתי הבת היחידה). היינו יוצאים לפאב, אח"כ היינו הולכים לאחד מהחבר'ה לצפות בסרטים, ואני תמיד הייתי נרדמת
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #73 יו להרדם בסרטים. היום את האמת זה לא קורה לי. אותה חברה של השיחות בציבורי לקחה אותי לסרט "סודות LA".זה היה אי שם בשנת 1997. תפסה אותי ישן בסרט, הוציאה עלי את השוט.
יו להרדם בסרטים. היום את האמת זה לא קורה לי. אותה חברה של השיחות בציבורי לקחה אותי לסרט "סודות LA".זה היה אי שם בשנת 1997. תפסה אותי ישן בסרט, הוציאה עלי את השוט.
פ פריאל12 New member 1/2/13 #75 בצדק! להגנתי ייאמר שהם הקרינו סרטים של בנים הרבה מכות....אומנויות לחימה וכזה. לעיתים נדירות הצלחתי לשכנעם לשים סרט רומנטי......
בצדק! להגנתי ייאמר שהם הקרינו סרטים של בנים הרבה מכות....אומנויות לחימה וכזה. לעיתים נדירות הצלחתי לשכנעם לשים סרט רומנטי......