לא היה חדשות אוי כמה שהוא בכה לי H-( :cool:

לא היה חדשות אוי כמה שהוא בכה לי H-( :cool:

אתמול היה משחק כדורגל, ליאל מחכה ומחכה ופתאום!!! אין חדשות בשעה 20:00!!!!! יוווווו איזה אסוןןןןן!!!!!! הוא בכה ולא הפסיק!!! אמא למה אמא למה????. אוףףףףףףף למה היה משחק למההה????. היה חדשות מאוחר יותר אבל.....הוא כבר נירדם כי הוא בכה כל כך.... אבל!!!!!! אני אמא טובה דואגת לבן שלי....חחחחח מהר הכנסתי קלטת לוידאו חחחח מהר הקלטתי את החדשות כולל הפרסומות שיראה אמיתי כמו כל יום בשעה 20:00 בבוקר הוא ראה את החדשות ישנות של אתמול.... מאוחר אבל עדיף על כלום... הוא התעורר בשעה לא יאומן בשעה 5:30 במקום כל יום ב6:30 כדי לראות את החדשות. יווווו הוא היה שמח חבל``ז הלך לגן וסיפר ליעקב הנהג של ההסעה שלו מה היה בחדשות.... כאילו שיעקוב לא ראה אתמול חדשות... מה יהיה איתו? כל יום ככה? מה הוא ממש ילד כזה מעפאן? אוהב חדשות בגיל כזה????? אוףףףףףף למה יש לי ילד מוזר? אולי כי אני אמא מוזרה?????...... בגיל 3 לאהוב חדשות בצורה שכזאת? מוזר לא???????....... נו טוב מה אני יכולה לעשות.... הוא אוהב מה אני יגיד לו אל תראה?. נו באמת... הוא מסביר לי מה קורה בחדשות נו נו מה יהיה?????????? חחחחחחחחחח איזה ילד מעפאן יש לי לפלף אוהב חדשות..... מקווה שיעבור לו מהר!!!! טוב אני הולכת למחוק את החדשות של אתמול... צריך את הקלטת לחדשות הבאות.... חשבתי להשאיר לו את החדשות בקלטת אבל מה הוא דפוק???. הוא כבר ראה אתה חדשות האלה ....... יאלללה לפני שהוא יבוא מהגן ולא יתן לי למחוק ביייייי ממני אמא מעפנה לילד מעפאן חחחחחחח ביייייייי....... יום שמח ועליז לכם ממני באהבה.... טלי מהקריות..... B-) ;-)

למעלה