לא היה חסר לכם בפרק האחרון (ספוילר)

Elim Garak

New member
לא היה חסר לכם בפרק האחרון (ספוילר)

CONCLUSION לדמותו של יקירי גארק? עוד דבר שצרם קצת היה שכשוורף חשב אחורה על שבע שנים ב - DS9 הוא לא ראה בעיני רוחו את ג´דזיה אפילו פעם אחת. כנראה בעיות עם זכויות יוצרים, וחבל שאי אפשר היה להביא את ג´דזיה לפרק הזה. אבל מעבר לטענות הקטנות האלה, פרק מרגש, וגם אני מודה ומתוודה שבכיתי כמו וולקן סנילי. סדרת הטרק הטובה ביותר לדעתי, איננה - אבל לדעתי אנטרפרייז מסתמנת כיורשת ראויה ביותר.

bigbadjoe

New member
יש לזה

סיום בספר, שנקרא אם אני לא טועה STITCHES IN TIME אני אבדוק אח"כ יש לי בבית. בכל אופן שם מספרים על זה שהוא חזר הביתה ונשאר בקרדסיה כדי לעזור לשקם אותה. את הספר כתב השחקן עצמו אנדרו ג´. רובינסון

Esmena

New member
ספר זה לא טלויזיה. הפרק הזה הוא

פשוט בושה...(כן,כן,אני מאוד שלילית)

jerri

New member
הפרק היה מאכזב ואנטי קליימטי

המלחמה עם הדומיניון נמשכה בדיוק חמש דקות, והסתיימה בפתיחת הפרק מה שהותיר אותנו עם אין ספור מונטאז´ים מגוחכים (את אשתו המתה וורף לא רואה בעיני רוחו אבל את עזרי הטמבלולית כן. מאד הגיוני) ועם הציפייה לסיום סאגת הפא-ריית´, שהסתיימה באכזבה טוטאלית. הפרק היה קמצני הלחריד (הספיישל אפקטס עלו להם שקל תשעים) ומטופש. התאכזבתי קשות.

marlo

New member
סיום מאכזב גם לשליח.

אחרי 6 שנים כל מה שיש לשליח נגד הפה ריית זה דחיפה?!? הללו זה מדע בדיוני? הלללווו? אני באדי הום... איכס בא לי להקיא.בכלל הסיום הכי עלוב שראיתי עד כה לטרק כלשהו. לשם השוואה פרקי הסיום בוויג´ר ובTNG.

למעלה