לא היה לי כח לנצל"ש בכל מקרה, הנה תמונות חדשות של אלישיה מווניטי פייר מדהימה פשוט!
I Incomplete Girl New member 30/5/05 #1 לא היה לי כח לנצל"ש../images/Emo122.gif בכל מקרה, הנה תמונות חדשות של אלישיה מווניטי פייר מדהימה פשוט!
לא היה לי כח לנצל"ש../images/Emo122.gif בכל מקרה, הנה תמונות חדשות של אלישיה מווניטי פייר מדהימה פשוט!
F Fruit Smash New member 30/5/05 #2 וואו, היא באמת נראת פה טוב יחסית. אם לומר אתל האמת.. בד"כ היא לא נראת יפה לדעתי. אבל זה ממש לא אפכת לי. היא לא באה לדגמן, היא באה לתת לנו מהמוזיקה שלה, ובאמת, המוזיקה שלה עשתה לי המון.
וואו, היא באמת נראת פה טוב יחסית. אם לומר אתל האמת.. בד"כ היא לא נראת יפה לדעתי. אבל זה ממש לא אפכת לי. היא לא באה לדגמן, היא באה לתת לנו מהמוזיקה שלה, ובאמת, המוזיקה שלה עשתה לי המון.
I Incomplete Girl New member 30/5/05 #6 סריקות מJ-14 אוי אני כ"כ חייבת את העיתון של החודש פוסטר, וכתבה אה והנה סתם עוד תמונה
N NoWords New member 30/5/05 #7 טנקס האני! ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif בתמונה עם הבנות- איזו חמודה ובפוסטר היא יצאה מהמם.
טנקס האני! ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif בתמונה עם הבנות- איזו חמודה ובפוסטר היא יצאה מהמם.
M Mrs Brightside New member 31/5/05 #8 ../images/Emo109.gif../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif