לא היה לי כייף אבל עבר לי

קסנדרה*

New member
לא היה לי כייף אבל עבר לי ../images/Emo11.gif

אמנם כאן לא פורום וידויים, אבל אני אתוודה קבל פורום וקוראיו. אתמול גמלה בי ההחלטה לפרוש מניהול הפורום, עקב בעיהשהתגלעה כאן לפני תקופה קצרה ונמשכה יתר על המידה לטעמי. אני מכנה מצב זה אנרגיות שליליות. אני למדתי שאין להאחז בקרנות המזבח, ואם מרגישים שאין ביכולתנו להתמודד מול אנרגיות שכאלה או אין לנו הכוח להתמודד, מוטב נקום ונלך ונמשיך למקום בו הרוחות פחות מנשבות. מה שארע בפורום ידוע לחלק מהגולשים הקבועים ולחלק הפחות פעיל לא ידוע ומוטב שכך. לאותו חלק שידע על הבעיה הודעתי את כוונת פרישתי מהתפקיד ולכן אני מרגישה צורך להודיע שחזרתי מכוונתי זו (אגב בשמחה רבה) ובהזדמנות זו להודות למי שפעל מאחורי הקלעים לפתרון הבעיה. אני מאחלת לכולנו בפורום ימים אחרים, שקטים כפי שהיו בארבע השנים הקודמת (למעט התקופה האחרונה). שמחה להישאר בפורום ולעמוד לרשותכם בכל בקשה ובכל מה שאוכל לסייע. קסנדרה

aiziq

New member
את לא יכולה לעשות לנו את זה(צוחק)

מי יחזיר לי עכשיו את כל הדמעות?
מי ישלים את פעימות הלב החסרות?
מי יתקן את שולחני שמרוב תסכול שובר? מי יחליק את הקמטים שנחרשו במצחי המיוסר? הכל כפרה (עליך, כמובן)-
שמח שאת פה!!! ולפחות כמה מאיתנו זכו למחמאת פרידה או שתיים, אז היה שווה. נ.ב (לאןנעלמה פנייתנו הנרגשת אל ההיא?)

קסנדרה*

New member
תודה לכולכם ולך איציק

אני מוכנה לגהץ לך את הקמטים, לנגר לך את השולחן, וכשאחבק אותך, פעימות הלב שלך יואצו והנה לך יותר פעימות בדקה, ובאשר לדמעות, "תפקידי לנגב לך את הדמעות" כך שר שלמה ארצי והיות ויש לי ולו מן המשותף
אני מוכנה לנגב לך את הדמעות
ההודעה "ההיא" נמחקה. באהבה לכולכם קסנדרה

AndreaCorr ©

New member
אוי, איך שאת הבהלת אותי לרגע!

שמחה שחזרת בך מהחלטתך... את המנהלת הכי נהדרת שהפורום הזה היה יכול לבקש לעצמו.

מכיוון שאני קצת מרחף

בזמן האחרון ולא כ"כ פעיל פה בתקופה האחרונה, לא ידעתי על זה... כשקראתי את ההודעה הזאת-ממש נבהלתי. עד לסוף בו כתבת שהחלטת הפוך, לבסוף. [שמתם לב שקס השתמשה בגורם ההפתעה בכתיבה של ההודעה הזאת?...
] אני ממש שמח שנשארת. כל המחמאות שכבר כתבו פה, גנבו לי את המילים מהפה... תודה על מה שעשית עד עכשיו ועל מה שעוד תעשי, אנ יבטוח! תודה לך קסנדרה*!

למעלה