לא היה לי לאן לשרשר

לא היה לי לאן לשרשר../images/Emo11.gif

|מנהלרעשכמוני| השבוע הדיסק בבילבורד: 21 12 KELLY CLARKSON RCA/RMG 50,157 -1% BREAKAWAY קלי עלתה 8 שלבים למקום ה 12 במכירות עם 50 אלף עותקים. מה שנחמד הוא, שבפעם הראשונה, קלי עברה במכירות את הדיסק של מאריה קארי (אני לא מנסה ליצור פה איזו יריבות, רק להראות כמה קלי מצליחה). שזה ממש ביג דיל לדעתי, כי הדיסק של קלי צועד כבר כמעט שנה לעומת הדיסק של מאריה שצועד חצי שנה בערך..טיפה יותר. כנראה שBOY ממש משפיע על המכירות.

EliranMaor

New member
נצל"ש קלי בראש1../images/Emo182.gif

חע ניצלשתי ת'מנהל
תוותר לי נכון?
בכל מקרה.. יש פוסטר של קלי
[שאני אעלה אותו עוד מעט נדמה לי...] וגם במדור פופקורן נכתב עליה: "זוכרים שקלי קלארקסון אמרה שהיא רוצה לריב עם הילארי דאף וביונסה כדי לתפוס כותרות? נראה שבאנג'י מאדן [גיסה לעתיד של דאף?] התעצבן מאוד מהקטע, וירד חזק על קלארקסון באתר הרשמי של גוד שארלוט. "אמא שלי אמרה לי פעם שאם אין לי משו נחמד להגיד - מוטב שלא אגיד כלום. 'אמריקן איידול' היא תוכנית על הפנים ולכן אני מתעצבן מזה שמישהי כמו קלי קלארקסון יורדת על מישהי כמו הילארי דאף. קלי - את בסה"כ מתמודדת בתוכנית טלויזיה מעפנה, לעומת הילארי, שבנתה את עצמה מאפס" אוךך לא אמרו לו להקשיב לאמא שלו פעם אחת?

EliranMaor

New member
והפוסטר...../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif

הוא באיכות חראית אבל זה מה שיכולתי להעלות...

timtamtum1

New member
בהומור..

היא צחקה על זה שכל זמרת רבה עם זמרת אחרת כדי לתפוס כותרות

Juliann

New member
טובבבבבב שהוא לא לקח קשה!

אם הוא היה יודע דבר או שניים על קלי הוא היה יודע שיש לה פוללל חוש הומור והיא שרוטההה ברור שהיא אמרה את זה בצחוק. נראה לכם שקלי תריב עם מישהי? חחח היא יותר מדי מאמי שמישהי תרצה לריב איתה. ובדיוק בגלל זה אין לה אף צ'ילבה ולכן משעמם לה! מסכנה שלי

bustedit

New member
יופי אבל כשאני כתבתי

לכם את זה אפח'ד לא שם על זה בכלל! אתם פשוט מגעילים

EliranMaor

New member
אמממ...כן...רק ש...../images/Emo182.gif

אני כתבתי את ההודעה הזאת ב-9 בבוקר... את כתבת אותה ב-5 אחה"צ... כלומר ההודעה שלי הייתי כאן לפנייך... סורי...

וואו../images/Emo2.gif

כל הכבוד לה
כל פעם שהיא מוציאה סינגלים המכירות שלה והמיקומים שלה במצעדים עולים... אמרתי כבר שצריך להוציא את היר מי?

Sleeping Swan

New member
מהמם,אבל תעשי גם רקעים...

עם פוטנציול שיש בך תעשי רקעים וכולם יהיה על המחשב שלי

למעלה