לא היו לו כוחות להמשיך

amore

New member
לא היו לו כוחות להמשיך

אני רעייתו. שלשום הוא מימש מחשבות אובדניות. הוא כמעט ועבר למקום שאין ממנו חזרה. מזל שהבן שהוא ככל כך מגוננן עליו מצא אותו אם לא? אני פוחדת לחשוב מה היה... הוא יקר לי מאד! אני יודעת שהוא מתחזק בחברתכם תודה לכם על כך!

amore

New member
כן לצערי!

לדאבוני זה קרה! אני יודעת שאת חיממת את ליבו תודה לך עכשיו הוא מתאושש ומנהסה לעכל את מה שעשה.

amore

New member
החששות שלי

הפחדים שלי שזה יחזור . שהוא ראה שזה לא כל כך קשה לביצוע וינסה שוב

כן. אוף.

יש לך אפשרות להיכנס לצ´אט בחדר של הפורום ואז יהיה קל יותר לדבר. אם זה מתאים לך תסתכלי על השורה למעלה במקום שכתוב צאט פורום שכול ואובדן ותלחצי על המלים. אפשר גם להמשיך כאן. מה שנוח לך. הפחד כל כך מובן. מה מצבו? אם אפשר..

מיכל@בר

New member
על מה את לוחצת? אני מנסה גם אבל לא

רואה שורה כדי להכניס שם או משהו כזה. על איזה מילים את לוחצת?

השורה השניה, אחרי חברי הפורום

יש צ´אט שכול ואובדן אפשרות אחרת להיכנס לצ´אט הרגיל של תפוז ושם לחדר ששמו שכול ואובדן

מיכל@בר

New member
על זה לחצתי אבל כשאני בפנים אני

לא מקבלת שום אופציה לכתוב את שמי או שורת כתיבה בכלל. רגע, אני אנסה דרך הצ´אט הרגיל של תפוז.

מיכל@בר

New member
אני בהלם...............

תמסרי לו את אהבתנו לו, ואותך אני מחזקת מכאן, בלי מילים.

amore

New member
מיכל יקרה

הדמעות כבר זולגות מעצמן עכשיו. גם אני הייתי בהלם ועדיין לא בטוחה שעכלתי לגמרי מנסה להתמודד ולהמשיך הלאה להבין את ההשלכות

מיכל@בר

New member
ראיתי שהוא נעלם ליום יומיים וחשבתי

שאולי הוא צריך קצת מנוחה .... לא עלה בדעתי שכך... אני בשוק מוחלט.. איך הוא מרגיש עכשיו??

amore

New member
הוא "בסדר"

הוא חזר לעצמו ומנסה להבין מה שעשה . חזר לעצמו?... האם בכלל אפשר אחרי מעשה שכזה?

אפשר. כן. אפשר

אפשר לחזור לעצמך אחרי ניסיון. נכון מה שאמרת קודם שאת חוששת שכשמבינים כמה זה קל אז... אבל מצד שני זה גם יכול להיות הלם. שעושה להיפך. אוי. כמה שזה כואב לשמוע. איך את?

amore

New member
משתדלת להרים את הראש

משתדלת להתשיך בשגרה , שהילדים לא ירגישואת הכאב והצער. העיניים בוכות גם כשהדמעות יבשו. פוחדת מהימים שיבואו לפעמים לא יודעת האם צריך לשנות משהו איך יראו הימים שיבואו מצטערת על הבילבול ואי הסדר במחשבות

מיכל@בר

New member
את יודעת, את גיבורה בפני עצמך,

ותמיד כשאני כותבת לאישך, אני חושבת עליך, שם בבית, איך את מרגישה. ואני כותבת גם פה וגם בצ´אט ואולי מבולבל גם.

למעלה