קלייטון.ש
Well-known member
ואני צריך עגבניות לרוטב עגכניות לפסטה.
הבחור בסופר אמר שלא הביאו עגבניות וככה זה. עמדתי שם וחשבתי מה לעשות בשביל להשיג עגבניות לרוטב. אפשרות אחת היא לחזור הביתה, לעלות על האופניים ולנסוע לרמי לוי ליד גשר הזיו. בהנחה ששם יש. לזה לגמרי לא היה לי חשק ביום שישי.
אפשרות שניה לקחת רוטב מוכן. הלכתי למדף הזה. רטבים מוכנים לפסטה לא היו. אבל כן היה "רוטב עגבניות מרוכז מאד".
אני תמיד השתמשתי בעגבניות טריות ולא יודע מה זה. לקחתי שתי אריזות מגודל בינוני. כי לא היה לי מושג איזו כמות אני צריך.
בבית גיגלתי "איך משתמשים ברוטב עגבניות מרוכז מאד".
קיבלתי מאמר בויקיפדיה וקראתי אותו, הבנתי מה זה תיאורטית. חוץ מזה הופיעו המתכונים הרגילים ואני לא רציתי מתכון אלא שיסבירו לי מה זה ואיך משתמשים.
פתחתי אחד. בכל הכבוד למוצר שהוא כנראה בסיסי, זה נראה די דוחה. גם הריח וגם המרקם וגם הטעם.
וכמה צריך בשביל רוטב פסטה לארוחה ליחיד?
אמרתי יאללה, שמתי הכל בסיר. זה נראה סמיך אז צריך להוסיף מים? לעגבניות הטריות אף פעם לא הוספתי. במתכונים הוסיפו מים. כמה מים? שפכתי לפי העין.
הוספתי את שאר המרכיבים הרגילים (גמבה, שתי כפות פפריקה מתוקה, ופלפל שחור) ובצל מטוגן ובישלתי כרגיל.
יצא... בסדר. אכיל בהחלט. לא הטעם של עגבניות טריות כמו שאני רגיל אבל גם לא הדוחה שיש לזה לפני הבישול.
אני יכול להתרגל לזה אבל מקווה שיחזרו העגבניות הטריות.
הבחור בסופר אמר שלא הביאו עגבניות וככה זה. עמדתי שם וחשבתי מה לעשות בשביל להשיג עגבניות לרוטב. אפשרות אחת היא לחזור הביתה, לעלות על האופניים ולנסוע לרמי לוי ליד גשר הזיו. בהנחה ששם יש. לזה לגמרי לא היה לי חשק ביום שישי.
אפשרות שניה לקחת רוטב מוכן. הלכתי למדף הזה. רטבים מוכנים לפסטה לא היו. אבל כן היה "רוטב עגבניות מרוכז מאד".
אני תמיד השתמשתי בעגבניות טריות ולא יודע מה זה. לקחתי שתי אריזות מגודל בינוני. כי לא היה לי מושג איזו כמות אני צריך.
בבית גיגלתי "איך משתמשים ברוטב עגבניות מרוכז מאד".
קיבלתי מאמר בויקיפדיה וקראתי אותו, הבנתי מה זה תיאורטית. חוץ מזה הופיעו המתכונים הרגילים ואני לא רציתי מתכון אלא שיסבירו לי מה זה ואיך משתמשים.
פתחתי אחד. בכל הכבוד למוצר שהוא כנראה בסיסי, זה נראה די דוחה. גם הריח וגם המרקם וגם הטעם.
וכמה צריך בשביל רוטב פסטה לארוחה ליחיד?
אמרתי יאללה, שמתי הכל בסיר. זה נראה סמיך אז צריך להוסיף מים? לעגבניות הטריות אף פעם לא הוספתי. במתכונים הוסיפו מים. כמה מים? שפכתי לפי העין.
הוספתי את שאר המרכיבים הרגילים (גמבה, שתי כפות פפריקה מתוקה, ופלפל שחור) ובצל מטוגן ובישלתי כרגיל.
יצא... בסדר. אכיל בהחלט. לא הטעם של עגבניות טריות כמו שאני רגיל אבל גם לא הדוחה שיש לזה לפני הבישול.
אני יכול להתרגל לזה אבל מקווה שיחזרו העגבניות הטריות.