אדם מקסימוד
New member
לא היינו כאן שבוע ..... (יצא ארוך)
ואני רואה שהפסדתי המון אקשן בפורום. בכל מיקרה, היינו בפלורידה
והיה מאוד קשה לחזור לניו ג'רסי
. נסענו בעקבות הצעת עבודה שניתנה לבן זוגי. הוא טס לפגישה ואני ורציתי לבדוק אם בכלל מתאים לי לעבור לשם. החלטנו שמתאים ואנחנו כנראה בחודש הקרוב נעבור לאזור FORT LOUDERDALE, FLORIDA. אני לא זוכרת אם אי פעם ראיתי בפורום מישהו מאזור פלורידה ואני בטוחה שיהיו לי שאלות פה ושם, בעיקר בכל הנושא של אדם (חוגים, גנים, וכו'). אז.... אם יש מישהו משם, אנא השמיעו קול
חוץ מזה לגבי כל מה שהפסדתי: רוני, אני מקווה שיובל תרגיש טוב מהר מהר כיוון שאין משהו יותר קשה מלראות ילד כואב
עדי, מקווה שפנדה בסדר. היו לי 2
ים בארץ אבל למזלי אף פעם לא נאלצתי להתמודד עם מצבים כאלה ולכן כל מה שנותר לי לעשות זה לחזק אותך. בהצלחה לכל משתתפי דיאטת ה"בטן המעובה". אני השלתי את כל הקילוגרמים העודפים לאחר הלידה בעזרת הנקה מסביב לשעון ב3 שבועות הראשונים ומחסור בשינה לאורך שנה כמעט (אדם בן 11 וחצי חודשים ואנחנו היום הולכים להתחיל בסדרת חינוך בלילה כדי לנסות להחזיר את החיים למשהו דומה לנורמלי. תאחלו לנו בהצלחה) לגבי הדיון בנושא תאוריות, מאמרים וכו', אני אוהבת לשמוע, לקרוא ולהבין נושאים חדשים לי (כמו הורות לדוגמא) וחושבת שבגדול ידע רק מחזק אותי להגיע להחלטות הנכונות שהאינטואציה הבריאה שלי מובילה אותי אליהן. אני נגד כל התיאוריות הפנאטיות וחושבת שכל אחד צריך לעשות מה שנכון וטוב לו לגבי הכול כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר. אני כבר לא זוכרת מה עוד הפסדתי, אז אני מצטערת אם קיפחתי משהו
שבת שלום לכולם
ואני רואה שהפסדתי המון אקשן בפורום. בכל מיקרה, היינו בפלורידה