לא הייתה לי לי גישה לטלויזיה שבוע

Kickurass

New member
לא הייתה לי לי גישה לטלויזיה שבוע

מישהו יכול לעדכן אותי בעלילה של DS9 וENT? תודה מראש

Bajoran Preist

New member
../images/Emo8.gifהמממ אז ככה

בעיקרון, הדברים החשובים שקרו בדיפ ספייס ניין הם כדילקמן- בפרק האחרון שלעונה השישית החליטו בצי החלל לתקוף סוף סוף בלב השטח הקרדסי. הקלינגונים הצטרפו ואחרי מאמצי שכנוע גם הרומולנים. הם יצאו לכבוד את מערכת צ´ינטוקה. סיסקו, שצי החלל הפקיד בידיו את האחריות לתכנן את התקיפה, קיבל חיזיון מהנביאים ובהם הם הזהירו אותו לא לצאת למשימה. אדמירל "אני לא באמת דמות אני פה רק בשביל לתת פרטים על המלחמה" רוס הכריח את סיסקו לבחור למי הנאמנות שלו באה קודם- לנביאים או לצי החלל, ובנג´מין שלנו החליט שהוא יוצא למשימה אחרי הכל. במקביל, גול דוקאט מגיע לבניין הפיקוד בקרדסיה ומספר לוואיון שהוא מצא דרך להביס את הפדרציה וכל שהוא צריך הוא חפץ אומנות באג´ורי עתיק מסויים. מישהו מוצא לו אותו, דוקאט שובר אותו ומוציא משם פא-ריית שמשתלט עליו. בזמן שהצי יוצא לתקוף דוקאט משתגר איכשהו לח"ע9 ישר אל תוך המקדש של הבאג´ורים, ומוצא שם בדיוק את ג´דזיה דאקס שהתפללה לנביאים למען ילד שיוולד לה ולוורף. נשמע מוזר? נו טוב... בכל מקרה, דוקאט, או יותר נכון הפא-ריית´ משתמש בכוחותיו ופוגע אנושות בג´דזיה. אחרי כן הפא ריית´ נכנס לתוך כדור הנביאים שנמצא במקדש, וגורם בכך לכל הכדורים להשחיר ולחוק התולעת להתנתק במין "ספלאש" כזה. סיסקו מיד מרגיש את זה ונתקף הלם. קירה תוספת פיקוד והקרב נגמר בניצחון לטובת החברה הטובים. מערכת צ´ינטוקה נכבשה. לאחר מכן כאשר הצוות חוזר לתחנה, הם מגלים את האמת המרה- ג´דזיה דאקס מתה . סיסקו מחליט לחזור יחד עם ג´ייק לכדור הארץ על מנת לנסות ולהבין מה עליו לעשות. בפרק הבא, הראשון לעונה השביעית, כבר עברו מספר חודשים מאז אירועי הפרק הקודם. קירה היא המפקדת הזמנית של התחנה(עכשיו בדרגת קולונל) והיא מסכימה שהרומלנים יציגו נוכחות בתחנה. לאחר מכן היא מתיידדת(בערך) עם המפקדת הרומולנית- בנטור קירטק. קריטק מבקשת ממנה להקים על הירח הבאג´ורי דרמה בית חולים לפצועים הרומולנים. קירה מסכימה. יותר מאוחר אודו מגלה שהרומולנים מחביאים שם אלפי טורפדות פוטון. וורף עדיין באבל ממותה של אישתו ג´דזיה, וחברים מגלים כי הסיבה לכך(שהרי לקלינגונים תקופת אבל קצרה) היא שג´דזיה לא מתה בקרב ולכן וורך חושש שהיא לא תכנס לסטו-וו-קור. הם מבקשים ממרטוק לצרף את וורף למשימה מסוכנת על מנת שבזכותה תוכל ג´דזיה כביכול להיכנס לשם. ביינתים בכדור הארץ סיסקו מקבל חיזיון מהנביאים שהוא חופר במדבר בכוכב הלכת טיירי ומוצא פנים של אישה. ג´ייק מוצא תמונה של סבא שלו עם אישה ומסתבר שזו האישה מהחיזיון של סיסקו. סיסקו שואל את אביו מי היא, ואחרי סקנדל לא קטן מסתבר שהיא האמא האמיתית של סיסקו! היא עזבה את אבא של סיסקו לאחר שסיסקו נולד ואז אבא של סיסקו התחתן עם האישה שסיסקו חשב לאימו. אבא של סיסקו ביקש סליחה ונתן לו קמיע(או משהו כזה, שחכתי) שהיה שייך לאימו. מסתבר שיש עליו כתובת בבאג´ורית עתיקה שרשום עליה "הכדור של השליח". משפחת סיסקו מתארגנת לצאת למסע חיפושים בטיירי, כאשר דופקת על הדלת אישה צעירה המכריזה על עצמה כלא פחות מאשר- אזרי... דאקס! בפרק השני לעונה אזרי מסבירה לסיסקו שהיא קיבלה את השיתופן בטעות- הספינה שהובילה את השיתופן לטריל עברה תאונה והיא הייתה הטריל היחידה על הסיפון אז שמו את השיתופן בתוכה. היא הייתה נורא מבולבלת בלה בלה אז היא באה לפגוש את סיסקו. המשפחה ביחד עם התגבורת המפתיעה יוצאת לטיירי. קירה מכריזה שהיא מכימה עוצר על החלל הבאג´ורי אם הרומולנים לא יסלקו את הנשק. וורף יחד עם מרטוק, באשיר, אובראיין ו-קוורק יוצאים על ספינה קלינגונית למשימה מסוכנת להשמיד מספנה של הדומיניון, וראה זה פלא, מצליחים. ג´דזיה יכולה להכנס בשקט לסטו-וו-קור. הסיסקואים+אזרי מגיעים לטיירי. בלה בלה הולכים מחפשים סיסקו מתחיל לחפור באיזה נקודה ושולף קופסה של כדור נביאים. בשלב זה הוא מקבל חיזיון- זוכר את בני ראסל? ההוא מהפרק בשנות החמישים שכתב סיפור על ח"ע9? עכשיו רואים אותו בבית משוגעים, כותב את הסיפור על הקיר. הרופא מציע לו למחוק את הסיפור, וסיסקו משתגע ומתחיל לקבור את הקופסא. בני ראסל מרביץ בסופו של דבר לרופאים ומשלים את הסיפור. סיסקו פותח את הקופסה. משתחרר נביא שמגיע לחור התולעת, מעיף החוצה את הפא-ריית´ בעוד "ספלאש" נחמד, והבאג´ורים צוהלים. סיסקו מקבל חיזיון נוסף מאת "נביאה" שנראית כאימו האמיתית, שרה. מסתבר שהיא השתלטה של שרה וגרמה לה להתאהב כביכול באבא של סיסקו. למעשה מסתבר שהנביאים ארגנו את לידתו של סיסקו. למה דווקא הוא? "כי זה לא יכל להיות אף אחד אחר"... קירה מצליחה במאמציאה, והרומולנים משתכנעים לסלק את הנשק. סיסקו חוזר לתחנה מלווה בדאקס, והעתיד נראה לא מפתיע ולא ידוע מאי פעם... פשיווו... אוקיי, אנטרפרייז(זה יהיה הרבה יותר קל) : הצוות נמצא בדרכו לרייסה כאשר הם מקבלים דיסטרס סיגנל. הם עוזרים לחברה החייזרים, שמזמינים את ארצ´ר וטאקר לסעודה על כוכב הלכת המדברי שלהם. הם מסכימים. הם יורדים, משחקים קצת בלי חולצות, מגלים שהחברה שלנו הם טרוריסטים ששמעו על כך שארצ´ר חילץ את הסוליבנים ההם מהכלא וכמו כן שהוא אסטרטג מדהים ולוחם ללא חת. הם רצו שארצ´ר יעזור להם במלחמתם הצודקת כנגד אלו המדכאים אותם. ארצ´ר וטריפ בורחים, בלה בלה, מדבר, צמאים, טריפ מקבל מכת שמש, ארצ´ר שומר שהוא לא יתעלף, ט´פול משכנעת את הטרוריסט(בעל המבטא הרוסי המשונה) לעזור בחילוצם, נתקעים באמצע קרב, אפקטים, עוד קצת מדבר, חילוץ בשנייה האחרונה. והנה תמליל סיום הפרק: ארצ´ר לטרוריסט ה"רוסי"- "גם אם היינו לוחמים כפי שסופר לך, זאת לא המטרה להיותנו כאן". ארצ´ר וט´פול יוצאים למסדרון. ט´פול- "אתה יודע, צדקת במה שאמרת לו. ההחלטה האם לצאת למלחמה שמורה בידי ממשלות ולא מפקדים של ספינות חלל". ארצ´ר-"כן, אבל האירוניה היא, שהמטרה שלו נראית כמו מטרה ששווה ללחום בעבורה". צילום של אנטרפרייז מבחוץ. פייד טו בלאק. END!!!!! (מישהו צריך לשלם לי על זה)

Bajoran Preist

New member
תיקונים לעצמי אחרי קריאה

התכוונתי בח"ע9 כמובן שהעתיד הוא כן מתפיע ולא ידוע מאי פעם. תפקידה של הרומולנית קירטק הוא סנטור ולא "בנטור"... ה-ב´ היא פשוט ליד ה-ס´. אז התבלבלתי. איסמנה, בלי הערות!
האנטרפרייז מקבלים Distress Call ולא- דיסטרס סיגנל. אוקיי. אתם רשאים לא לקרוא את זה, אני עושה את זה למען מצפוני האישי בלבד.

Esmena

New member
../images/Emo7.gifא-ני לא אוהבת שעושים ממני רעה

למה שיהיה לי משהו נגד שעזרת למישהו כ"כ יפה? (כן, אני יודעת...)

Bajoran Preist

New member
שטויווווותתת, בשביל זה אני פה ../images/Emo8.gif

אני סולח לך, ולא רק בשל העובדה שגם אני הייתי מתעצבן אם מישהו אחר היה עושה את זה לפני, כי אז אני לא הייתי מספיק, ואם הוא היה כותב פחות מפורט אז הייתי צריך לחזור על דבריו וכל זה. ת´אמת, יכולתי לעשות פה בכיף סיכום על כל פרק ופרק של ח"ע9, אבל זה יראה די טיפשי, ו-Frankly, אין לי ממש כוח. אז עם מישהו מבקש, זה נותן מוטיבציה. (נראה איך אני אדבר אחרי הפעם הרביעית, חמישית...) anyway איפה הייתי? אה, כן רציתי להגיד שאין בעד מה, וקראתי כל מיני דברים שאת כתבת לאורך הפורום, וכל וכל הכבוד גם לך.

Bajoran Preist

New member
אין סתירה

קוסט אמוג´ן הוא השם "האמיתי" של ה"פא-רייתס". Phah- אמונה של הבאג´ורים במשהו דמויי נשמה. writh(לא בטוח בכתיב)- רוח רפאים או שד או משהו כזה. השילוב ביחד בא לציין יישות רעה במיתולוגיה הבאג´ורית, ומכאן שמם הנפוץ יותר והמובן יותר של ה-קוסט-אמוג´ן.

Esmena

New member
ופאריית זה משפחת המכרסמים בערבית

אמרה הנסיכה שבילבלה בין קוטנר לארנסט .

למעלה