לא הייתי היום בסדנא...

נעמה 103

New member
לא הייתי היום בסדנא...

(הייתה לי בחינה מזעזעת) ספרו, איך היה היום?? מה למדתם היום בבית ספר? (אם יש למישהו תקציר, אני אשמח לקרוא) לפי התמונות נראה לי שהיה שמח... שיהיה לכולנו סופשבוע טוב ורגוע, לאלה עם החסכים הרציניים בשעות שינה- הנה ההזדמנות לצבור אותן, צפוי חודש לא קל... ומשהו אחרון: ******* למה הבנות לא כותבות??? ******* מקווה (ויודעת) שעוד נפגש, נעמה.

שירלי 103

New member
היי נעמה

הנה הבנות כותבות או לפחות אני. וואלה היתה לך בחינה דווקא שאלנו איפה את. אמיר העביר מצגת על התחנה וכאלה. לא הפסדת משהו קריטי. אולי רק מונולוג משתפך של אלוהים.

רמי 103

New member
תקציר המונולוג של אלוהים לטובת נעמה

"יש אנשים שחושבים שאם קוראים לי אלוהים אז זהו. זה כל מה שיש בי, גימיק, שם מוזר, (תנכ"י) אבל לא, יש בי הרבה יותר. במהלך חיי הספקתי כבר לדלות שחיתויות אמיתיות, לפרסם אותם בכלי תקשורת בארץ ואפילו בעולם, ויש לי גם 4 סקופים (צ"ל סקופות) שהעברתי כבר לעמי לבדיקה. עשיתי המון דברים מוזרים אפילו ישבתי במעצרים בגללם, יש בי הרבה יותר מרק שם מיוחד. ואשר לכלב, כנראה שבגללו אני אעוף מהתחרות כי הוא הספיק לעצבן אפילו את מנכ"ל התחנה. היו עוד כמה משפטים הזויים יותר או פחות אך זו, בגדול, רוח דברי אלוהים חיים ליום ה 22.7.04 עד פה תכניתנו פסוקו של יום

orengolan

New member
רגע, מה עם הליקוק של רמי?

נעמה, הפסדת את היום הכי משעשע בכול הסדנה. שמענו קטעים ממש קורעים של שדרנים מהתחנה, הסבירו לנו מהם התכונות שהם מחפשים משדרן, ואחת מהן היא: שריטה. כן כן, יש תכונה כזו, מסתבר. ואני יכול לנחש שלכולנו יש לפחות שריטה אחת. (לי יש חריטות) יונתן הגיע באיחור, ארוע שגרם לי להפיץ שמועה (שקרית) שהוא פרש מהתחרות. להפתעתי הרבה אף אחד לא ממש התרגש לשמע הדברים (יונתן, לא סובלים אותך) הנה מקבץ אקראי של תגובות: "חפיף" ,"לא ברור איך הוא שרד את המבחן הראשון", "גם ככה הוא היה נרדם בשידור", "אורן, יש מצב שהוא לא קם עדיין?, רק שתיים עכשיו" למי שלא יודע, ליונתן הלך ממש גרוע באודישן האחרון. אבל ממש. אמרו לו שהוא הגיע לקצה גבול יכול המשחק של הווקלית שלו, או במילים אחרות - "יש לך קול של איש רדום" ובסוף אלוהים סיפר שהוא בן אדם ממש מגניב, והתחיל לספר סיפורים הזויים למדי - אחד מהם, שאני הצלחתי לקלוט היה על כבשים שהשתינו עליו(!!!!). אנא מכם, למי שהיה שם ויודע על מה לעזאזל הוא דיבר, אשמח אם תאמרו לי. אני חושב שזה יגרום לי לחייך שבוע. ומייד אח"כ פתח רמי בשיר הלל לתחנת 103 ולכול מי שהיה שותף לארגון התחרות. אני שישבתי צמוד אליו הייתי מנוי על ניגוב הריר הניגר מפיו. הכלב של פאבלוב כבר לא לבד. ואאף ואאף לסיכום בואו נתחיל בהימורים. ההימור שלי ל 5 שעפים: יונתן (שקיף, לא?) רפי וזאנה (כי שחר תפס את משבצת ההומו) עודד שוקי (כדי למנוע אורגיה בשלישיה) ענבר טובי (כי היא נטולת שריטות לחלוטין) פה אני מתלבט בין מירב, שירלי ועדי. את מירב בעצם אין מצב שיזרקו, ככ היא פצצת רייטניג. את עדי אני לא מכיר טוב, והיו לו יציאות די מוזרות ביום הראשון שלו - ("מה אני עושה פה", "לא מתאימה לי האווירה") שהותירו רושם לא טוב, לפחות בעיני. למרות זאת יש לו פוטנציאל לתת רייטינג טוב כי הוא שחקן ויזרום טוב בתוכניות. מה שמותיר רק את שירלי. לא יצאתי לדבר איתה יותר מדי, סתם נראה לי שגם היא, כמו ענבר, לא מספיק פסיכית. סוררי שירלי, באמת שזה לא באשמתי. אני בטוח שניפגש בתוכנית ריאליטי אחרת (וגם מירב תבוא) שימו לב, שיונתן השפל הזה, לא מצייץ בפורום מאז האודישן האחרון. יונתן, תפסיד כמו גבר. תכתוב לחברים שלך. אז מה אם אתה בחוץ? מה, לא תרצה שנקפוץ לשתות בפאב שלך, יא לוזר.

orengolan

New member
חייבים לברר באיזה יום יונתן,

מי שנופל ביום שלו, הסיכויים שלו לעבור ממש טובים, ואפילו 100% אם הוא יונתן יהיה ביום רביעי...

רמי 103

New member
חחחחחחחח אורן

תראה איך הוא מתעורר בקליפ. אני טוען שכל העייפות הזו היא רק פוזה. מאחורי העיניים הכמעט עצומות הללו מסתתר מוח עירני ומרוכז. אל תבנה עליו בתור אחד פחות. הוא יתעורר. תן לו זמן.

נעמה 103

New member
וגם לך תודה...

זה היה אחד מעדכוני המצב המעמיקים שקיבלתי... ממש תודה, וכל הכבוד על ניצול הידע במחשבים לטובת הפורום (קישור לאתר מחלות נפש, יצירתי משהו) יאללה סופשבוע טוב

orengolan

New member
חבר'ה, אלוהים פשוט פסיכי!

אני בוהה שוב ושוב בקטע שלו, ואני לא מאמין שזה אמיתי. הבן אדם זקוק לכדורים. הוא ירד על דורית, דיבר על מלפפונים בתחת, עשה פרצופים. הוא ענה בלי קשר לכלום, ואני בשוק שמוליק לא ביקש ממנו להצטלם שוב. אני יודע שזה משחק, אבל זה היה מוגזם, או שהוא באמת לא שפוי.

k1k1

New member
אתה צודק מצד אחד אבל

כל העניין הוא שיש אנשים שלא מפחדים להגיד מה שיש להם. הסיבה שאני חולה על נתן זהבי היא בדיוק הסיבה שאלוהים נראה לי כמו מישהו שיש לו פוטנציאל לא רע להיות שדרן. ללכת עד הסוף בלי חשבון.

למעלה