לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית....
היי בנות,
לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית.. החלטתי לקחת הפסקה ולא לחשוב על אנדו' ..
בפעם האחרונה שהייתי כאן סיפרתי לכן שעשו לי החזרה של שני עוברים ואני מאדדדדדדדדדדד אופטימית. עד כדי כך, שקיבלתי כמה הודעות מכאלה שחשבו שאני צריכה להיכנס לפרופורציות כי יש גם אכזבות, ולא תמיד זה קל להיקלט.
שמחה שהיה יחסית מהיר. מאז ההריון לא ניכנסתי הנה, לקחתי הפסקה!
איני יכולה לומר שלא הרגשתי שיש לי אנדו' כל ההריון, הלוואי! היה הריון לא קל, ולידה לא קלה, אבל זכור לי שלראשונה כשנכנסתי הנה בגיל 20+ - ונודע לי שהאנדומטריוזיס יכול לפגוע בפוריות, הדבר הראשון שחיפשתי בפורום כאן, זה לדבר עם אימהות עם אנדו שהיו בהריון, ולברר איך ניכנסו להריון ואילו טיפולים עברו אם בכלל.
היום אני פה, לצעוק
ע-ש-י-ת-י את זה!!!! אני א-מ-א!!!! ואני אמא גאה לשניים. בן ובת.
אני מקווה שאכנס לפה לשמוע גם מכן בשורות טובות, ופחות ופחות כאבים.
יש איזה חדשות מסעירות שפיספסתי ב- 8 חודשים שחלפו מכניסתי האחרונה?
נשיקות לכולן
היי בנות,
לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית.. החלטתי לקחת הפסקה ולא לחשוב על אנדו' ..
בפעם האחרונה שהייתי כאן סיפרתי לכן שעשו לי החזרה של שני עוברים ואני מאדדדדדדדדדדד אופטימית. עד כדי כך, שקיבלתי כמה הודעות מכאלה שחשבו שאני צריכה להיכנס לפרופורציות כי יש גם אכזבות, ולא תמיד זה קל להיקלט.
שמחה שהיה יחסית מהיר. מאז ההריון לא ניכנסתי הנה, לקחתי הפסקה!
איני יכולה לומר שלא הרגשתי שיש לי אנדו' כל ההריון, הלוואי! היה הריון לא קל, ולידה לא קלה, אבל זכור לי שלראשונה כשנכנסתי הנה בגיל 20+ - ונודע לי שהאנדומטריוזיס יכול לפגוע בפוריות, הדבר הראשון שחיפשתי בפורום כאן, זה לדבר עם אימהות עם אנדו שהיו בהריון, ולברר איך ניכנסו להריון ואילו טיפולים עברו אם בכלל.
היום אני פה, לצעוק
ע-ש-י-ת-י את זה!!!! אני א-מ-א!!!! ואני אמא גאה לשניים. בן ובת.
אני מקווה שאכנס לפה לשמוע גם מכן בשורות טובות, ופחות ופחות כאבים.
יש איזה חדשות מסעירות שפיספסתי ב- 8 חודשים שחלפו מכניסתי האחרונה?
נשיקות לכולן