לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית....

לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית....

היי בנות,
לא הייתי כאן הרבה זמן יחסית.. החלטתי לקחת הפסקה ולא לחשוב על אנדו' ..
בפעם האחרונה שהייתי כאן סיפרתי לכן שעשו לי החזרה של שני עוברים ואני מאדדדדדדדדדדד אופטימית. עד כדי כך, שקיבלתי כמה הודעות מכאלה שחשבו שאני צריכה להיכנס לפרופורציות כי יש גם אכזבות, ולא תמיד זה קל להיקלט.
שמחה שהיה יחסית מהיר. מאז ההריון לא ניכנסתי הנה, לקחתי הפסקה!
איני יכולה לומר שלא הרגשתי שיש לי אנדו' כל ההריון, הלוואי! היה הריון לא קל, ולידה לא קלה, אבל זכור לי שלראשונה כשנכנסתי הנה בגיל 20+ - ונודע לי שהאנדומטריוזיס יכול לפגוע בפוריות, הדבר הראשון שחיפשתי בפורום כאן, זה לדבר עם אימהות עם אנדו שהיו בהריון, ולברר איך ניכנסו להריון ואילו טיפולים עברו אם בכלל.
היום אני פה, לצעוק

ע-ש-י-ת-י את זה!!!! אני א-מ-א!!!! ואני אמא גאה לשניים. בן ובת.

אני מקווה שאכנס לפה לשמוע גם מכן בשורות טובות, ופחות ופחות כאבים.

יש איזה חדשות מסעירות שפיספסתי ב- 8 חודשים שחלפו מכניסתי האחרונה?

נשיקות לכולן

וואו, באמת לא היית פה 8 חודשים???

אז ברור ש.........
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!
איזה כיף שסוף סוף עשית את זה!!
ותודה על סיפור מעודד כל כך :)
אני גם הצלחתי להכנס להריון סוף סוף..עם הלשון בחוץ...
וגם לי יש תאומים...לא יודעת את מינם עדיין....

שאלה: האם הרגשת את האנדו אחרי שעברת ניתוח?
או של עברת ניתוח כלל???

תנו חיוך 1

תודה! כן ניראה לי שלפלוס מינוס זה הזמן שלא הייתי פה.
אמרתי לעצמי שאם אומרים שאין אנדו בהריון, אז עדיף לקחת ממנו הפסקה כולל הפורום וכל הגרורות שמלוות אותו (סליחה על הביטוי הגס מאד. מקווה שלא הרגזתי אף אחת) אבל אצלי האנדו היה סיוט.
שמחה שגם את בהריון. מזללללללללללללללללל טוב גם לך! זה הכי משמח בעולם לשמוע שבנות פה נכנסות
סתם סתם הרגו אותי ואמרו לי שרוב הסיכויים שיהיה מאדדד קשה
אני לא אשכח שהרופא נשים שלי אמר "אבל הרפואה כל הזמן מתקדמת" והרגשתי שאני צריכה לחכות למהפכה ממשית בשביל הריון?! הייתי שבורה מזה 9 שנים עד שניסיתי להיכנס.
לא עברתי ניתוח. ניכנסתי להריון פני החתונה שלי. ממש בשבת חתן נודע לי שאני בהירון, וכמה ימים אחרי זה נפל. הופנתי ישירות ל IVF וב"ה ניקלטתי בפעם הראשונה.
מאחר ולא עברתי ניתוח אז לא יודעת איך זה אחרי ניתוח, אבל באמת זאת שאלה שמטרידה אותי אז פותחת שאלה חדשה ברשותך
שבוע טוב!!

מורנקה28

New member
איזה כיף לשמוע סיפורים כאלה משמחים!

תודה על הסיפור והעידוד!!
בהחלט משמח לשמוע שיש גם כאלה שהולך להן בקלות!!

למעלה