לא הייתי כאן כמעט שבועיים ואין חדש?

night mistress

New member
לא הייתי כאן כמעט שבועיים ואין חדש?

אז בואו נוסיף קצת פילפל למדורה.. כמה מראה חיצוני קובע לכם ואיפה אתם מדרגים את עצמכם.. הן מבחינת הרגשה אישית והן מבחינת תגובת החברה..והכי חשוב,כמה זה משפיע עליכם כשאתם באים להתחיל עם מישהו? כן,שאלה קצת מעצבנת אבל יצא לי לתהות על זה בימים האחרונים.. אני למשל חייבת להודות שחיצוניות בהחלט משפיעה עליי,לא במאה אחוז אבל יש את ה-60% לדעתי (פשוט לא נעים לי לתת מספרים גבוהים יותר
) אני חושבת שאני נראית בסביבות ה-7.5,אבל חברים שלי נותנים לי בסביבות ה-9 מה שמפתיע ביותר כי אני בשרנית למדיי
ולגביי התחלות,מאז כיתה ז' לא התחלתי עם אף אחד,לא יודעת אם יש לזה קשר ללוק,אני פשוט ביישנית..:) אבל אין לי בעיה לצאת לבליינדים..

אמממממממ

כמה מראה חיצוני קובע לי? לא אכפת לי שהגבר שאני יוצאת איתו יהיה עם אלפי פגמים בפרצוף, כל עוד הוא עושה לי את זה. ועושה לי את זה זה יכול להיות בתנועות, בדיבור, בהכל. וכל שני וחמישי אני מתחילה עם בחורים.

פייקו

New member
אההההההה -יופי חיצוני זה כמו גשם

ראשון מרקיד אותך, מלטף , משובב מה, עושה טוב בנשמה כמו בחורה יפה...אך לאחר המכה הראשונה אתה מתחיל להריח את הטחב באדמה ובסוף אתה מגלה שאתה מתבוסס כמו החורף בבוץ. אך כמו שאמרו חכמים -"אישה נאה שכליה נאים משבחת דעתו של האדם" מי אני שאומר שהם טועים והם אינם טועים
והם צודקים באומרם "נאה" .

leper

New member
אצלי זה בעייתי...

אני מודה ומתוודא שהיופי הוא דבר שמושך אותי, אך חריפות סיכלה תמיד עשתה לי את זה. אין סכל אין משיכה מינית. סליחה על הביטוי הבא אך, איך לעזאזל אפשר לזיין נעל??? אני משער שכל אחד וההנאות הקטנות שלו. אני אגלה לך סוד קטן, העיניים עושות לי את זה, אני עלול לאבד עשתונות אם עיניים מסוימות עוברות בסביבה הקרובה. משהו בסיגנון שיתוק ופירפור חדרים.

אז ככה..../images/Emo171.gif

מראה חיצוני חשוב לי הלא במקרים רבים.. הוא הדבר הראשון שאת רואה ..לפני שאת שומעת.. ולפעמים אחרי שאת שומעת את בורחת..
המראה החיצוני שלי מאוד חשוב לי אישית אומרים לי שאני יפיפיה אז אני מרשה לעצמי להיות לארג'ית ולתת לי 8 ולגבי התחלות.. עם כל זה.. אני מודה התחלתי עם גברים אבל זה לא היה פנים מול פנים , לרוב השגתי איכשהו את מספר הטלפון ופשוט התקשרתי..וזה כמובן היה אחרי משחקי עיניים..

night mistress

New member
יו..אייקון חדש! ../images/Emo172.gif

איזה כיף!!! הגבירה חולה על אייקונים חדשים
אתם לא חושבים שזה נותן מבט ממזרי לשם?

Vdrums

New member
../images/Emo171.gif זה אייקון די מרושע, לא? ../images/Emo6.gif

המראה אצל הגבר

חשוב לי מאוד. הוא לא מוכרח להיות יפה מושלם (כולנו יודעים שאין מספיק כאלה), אבל חשוב שיהיה סקסי, בנוי טוב, שייראה צעיר (אני לא יוצאת עם גברים מבוגרים ממני, אבל אם הוא בגילי, נחמד כשהוא נראה צעיר יחסית לגיל הזה) וכדומה.

למעלה