לא הייתי סהכ יומיים וקרה פה הרבה

נועה בת

New member
לא הייתי סהכ יומיים וקרה פה הרבה

אני מבינה שטלי משתחחרת - טלי לא ממש נורא , תירשמי ללמודים, עבודה , מכירה בחור במצב זהה והוא מבריק !!! ועכשיו בזמן שכולם רצים על גבלאות הוא מסיים תואר ראשון ואני מריחה פה פוטנציאל טלי .. כוכי- 100 אחוז זה לא סוף העולם ,העיקר שאת עומדת על הרגליים ועומדת בראש העמותה ועושה שם סדר ומי לא מרגיש טוב ? - שירי ?? אז כולנו ככה , עונת מעבר עוד שבוע שבועיים ולא תזכרי יותר .. לקחתי שלושה ימים רצוף נקסין 500 3 פעמיים ביום. זה המון אני יודעת אבל - לא כואב לי יותר!!! והנפיחות בפרקים נעלמה !!!! אז כיפ לי ... בריאות לכולם ונשיקות נועה

1ט ל י

New member
אהם......

אני כבר משוחררת, לא משתחררת. זה קרה מאד מהר, אפילו לחברות שלי בקושי סיפרתי. בגלל זה היה לי שבוע עמוס. ועדה... ראומוטולוג... 3 פגישות ארוכות אצל רופא ריאות... סידורים שלאחר השחרור בצריפין... וכמובן, מרכז השיקום. טלי.

gaia20

New member
הי נועה- כיף לראות אותך...

אצלי דקווא לא קורה כלום, הכל בסדר, הכל רגיל- ושישאר ככה לבנתיים... שיהיה לכולם ערב טוב, ולמה רק לטלי יש חתימה אישית?? ילה- כולם- להכין חתימות!!!!!

gaia20

New member
סליחה שני- לא ראיתי

גם לך יש כבר חתימה...

ל3

New member
לנועה

הי נועה. ברוכה השבה. אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. אני דווקא בסדר אבל זה סבא שלי שאני דואגת לו. הוא עובר ניתוח בראש ביום רביעי

נועה בת

New member
היי שירי

בהצלחה ביום רביעי כולנו מחזיקים אצבעות תשתדלי רק להרגע והרגע , קל להגיד אבל קשה לבצע, אני יודעת אבל תזכרי שמתיחות לא מוסיפה לנו בריאות ..

למעלה