לא הייתי פה הרבה!!!!!!זמן!!!!!

שאקי בתחופות !!!

אתם רוצים להיות דוממים לה שאקי אז תכניס לאתר CITY.COOM.CO.IL\SHAKIRAISQUEEM ובאתר שפשייל של פורים באתר ביי וחז שמח !!!!!!!!!!
וזה דוגמה

לאה 13

New member
לא הייתי פה הרבה!!!!!!זמן!!!!!

קודם כל ברוכים הבאים למצטרפים החדשים ופורים מתקרב אז לחברי הפורום הותיקים והחדשים פורים שמח וקרב מי שנכנס אדר מרבין בשמחה

זה הרקע שבאתר שלי

שאקי השליות והמלכה המושלות מחר פורים למה אתם מתחופוסים?! ביי חז שמח עם שאקי המלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perrinat

New member
מי ש מי ש מי ש מי ש....../images/Emo103.gif

מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש....... משנכנס אדרררררררר
מרבין בשמחהההההההההה.......
עוד מעט פורים
אגב, יש לכם רעיונות מעניינים, או משהו שאתם רוצים לעשות בפורום לפורים
אתם מוזמנים להציע הצעות

לאה 13

New member
פרסום לאה../images/Emo124.gifלכבוד פורים../images/Emo154.gif

הכוכב זה אתה ראש 1 כמו שאקירה(כל מה שצריך לתחפושת
) המצרכים הדרושים כדי להיות תואמת שאקירה
:
גופייה שחורה צמודה
(עדיף עם מחשוף עמוק. אפשר גם גופיית קשירה או גופיית בטן), פיסת בד שחורה שמלפפים סביב המותניים וגוזרים, גרביונים עם רכבות אינסופיות, מגפי עור שחורים גבוהים
ושרשרת כסף עדינה ולק שחור בציפורניים
. איפור: האיפור של שאקירה מאוד בולט
, ולכן עליכן להקפיד שלא תמרחו יותר מדי ותראו מפחיד
. אז איך עושים את זה? משקיעים בעיקר באיפור העיניים. משתמשים בצלליות כחולות ואפורות כהות, מורחים עיפרון שחור סביב העיניים ומעבים את הריסים במסקרה שחורה (ניתן להוסיף ריסים מלאכותיים). ולסיום- מושחים גלוס מנצנץ על השפתיים
. שיער: מי שלא ניחנה במחלפות בלונדיניות
(זה בסיידר, חברות, גם שאקירה עצמה עמלה הרבה על השיער החום שלה
), מוזמנת להתחמש בפאה או להצמיד בהלחמה או בסיכה תוספות בלונדיניות גליות (לא חלקות)
. אז פורים שמח שאקירות ממני לאה (וכמובן העיתון!!!ראש 1)

perrinat

New member
../images/Emo68.gifפתאום יש לי חשק...../images/Emo103.gif

להתחפש לשאקירה
תודה רבה רבה לאה
אגב, אני רוצה להחליף מחר או מחרתיים את הסקר, אז כל מי שעדיין לא הצביע שימהר לפני שיגמר.....

שאקי המלכה !!!

בתחפושות של פורים שאתם אוסים גם באתר שלי לשאקירה המושלות!!! פורים שמח לכל מעריצ שאקי המלכה השוליות

למעלה