לא הייתי פה כל השבוע - פרטים בפנים

Shirley808

New member
לא הייתי פה כל השבוע - פרטים בפנים ../images/Emo26.gif

אני לא יודעת אם מישהו שם לב שלא הייתי פה, אך בכל זאת אני רוצה לשתף אתכם: ביום חמישי לפני שבוע ויום חבר שלי מעד במדרגות של ביתו והתגלגל שם. הוא קיבל מכה חזקה בראש שרק לאחר מכן התברר מה קרה. הוא שבר את עצם הגולגולת בעקבות הנפילה. כל סוף השבוע ניסו לייצב אותו עם חומרים אך לא היה מנוס ולהכניס אותו לניתוח וביום שבת בערב הוא עבר ניתוח ראש
ביום שלישי הוא התחיל להתעורר אחרי שישן (שינה מבוקרת ולא קומה) לאחר הניתוח. זה היה ממש שבוע מטורף בעיקר בגלל שהכול היה כ"כ מפתיע ולא צפוי. כל הסיפור הזה קרה רק כי הוא נפל במדרגות. אתמול שוחחתי איתו בטלפון אחרי מעל שבוע שלא דיברנו. בינתיים אסור לי לבוא לראות אותו כיוון שאני נחשבת ילדה ועדיין אסור להיכנס לשם. אני מקווה שיהיה אפשר ביום ראשון בעזרת השם. הוא חבר שלי כבר מעל 8 שנים ואנחנו מאוד קשורים, כמו אח ואחות ולי היה מאוד קשה עם זה. הוטב לי אתמול כשדיברתי איתו בטלפון אף על פי שהיה לו קול מוזר כיוון שעדיין היה חלש. הוא רצה לשוחח איתי והתעניין במה שקורה עם שאר העולם
וזהו בעיקרון... מקווה שיהיה עכשיו טוב יותר
אני כבר מאוד רוצה לפגוש אותו וקשה לי לדמיין אותו כיוון שגילחו לו את כל הראש ויש לו הרבה תפרים וכואב לי לחשוב על זה. עוד דבר שמכאיב לי שעכשיו, לאחר שעבר מטיפול נמרץ והגיע לבית דנה של איכילוב (בית החולים לילדים) הוא יעבור לאחר מכן לשיקום וזה תהליך שייקח זמן מה. זה מאוד מעציב ומבאס... אז זהו, רציתי לספר לכם
שבת שלום! שירלי

chuchi46

New member
רק שירגיש טוב ../images/Emo13.gif

מזעזע לשמוע שזה קרה פשוט מנפילה במדרגות... אבל העיקר שהניתוח עבר והוא התעורר ויהיה בסדר

שתהיה לו החלמה מהירה..

ושירגיש טוב.. זה מה שהכי חשוב עכשיו.. ו.. אני יודעת שזה לא קל.. אבל תהיי חזקה בשבילו..

../images/Emo24.gif

אני מקווה שהוא יחלים מהר
את ממש חברה טובה, שאת כל כך דואגת לו ושם בשבילו

למעלה