לא הייתי פה כמה ימים , ואני חייבת

לא הייתי פה כמה ימים , ואני חייבת

להתעדכן קצת אחרוה אבל בזמן האחרון ממש אין לי זמן בעבודה, ואני בערב רוצה רק לראות את המיטה ( וכמובן גם את בעלי שם...) . רציתי לשתף אתכן שאתמול היינו בסקירה מורחבת , והיה ממש מרגש, ראינו הכל בברור, והיה ממש נחמד. אז זהו מקוה להתעדכן מהר.

אתי@

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif איך את מרגישה?

דרך אגב - בן או בת

אני מרגישה דיי טוב אפשר להגיד

בן או בת??? זה עדיין רק לירון ואני יודעים. בנתיים אנחנו נהנים לשמוע נחושים של ההורים והאחים .....וזה דיי מצחיק. אתמול כל אחד ניסה לפענח את התמונות כדי לבדוק אם יש צ´ופציק או אין, וזה בכלל היה נחמד...

נורא מרגש....

פעם זה לא היה מזיז לי כל הנושא של הריון - אבל פתאום בזמן האחרון התחלתי נורא להתרגש מזה... איזה יופי זה לגדל יצור אנושי קטן בתוך הגוף שלך... בטח הרגשה מופלאה! מתי יתגלה הסוד? (בן או בת) - אני במתח!!!

בבדיקה אני שוכבת ואני רואה מולי את

המסך , ואני מרגישה כאילו בסרט, לא מאמינה שהיצור האנושי הזה נמצא אצלי , בתוכי . הסוד יתגלה לאחר הלידה - יש למה לחכות....

דפי26

New member
איזה כיף../images/Emo95.gif

שמחה לשמוע שהכל בסדר. לא כל כך הבנתי,אתם מתכוונים לספר לכולם רק אחריי הלידה? מסקרן איך כולם מקבלים את זה

כן רק אחרי הלידה ידעו כולם

מה יצא. אנשים לא כ"כ מבינים מה הקטע ולמה לא לגלות אבל זה סתם לכייף . והאמהות שלנו הם מנסות עם כל השיטות השונות לגלות , וזה מצחיק אותנו כי הן ממש טועות...

הילית*

New member
אז אולי תגידי לנו מה הן מנחשות? ../images/Emo8.gif

נשמע מאוד מרגש כל הטכנולוגיה הזאת שמקרבת את העובר לחייך

או שגם אנחנו ננחש ותגידי לנו רק

אם אנחנו מנחשות טוב יותר מהן... איך תסתירי את זה מהן עד הלידה? לא אמורים לקנות חלק מהריהוט והציוד ל]ני כן? ואז הרי קונים ריהוט וציוד שונה לבן ולבת... אז הן פשוט תראינה מה קניתם... או שלא?

אתי@

New member
למה ציוד שונה? כל עוד לא קונים ורוד

הכל יכול להתאים גם לבן וגם לבת. ורוד זה פשוט יותר מידי מתוק...

לא צריך ציוד שונה לבן או בת

קונים משהו ניטרלי... שמתאים לשני המינים .חוץ מזה אתן יכולות בכייף לנחש ונראה מה יצא בסוף....

rinutza

New member
איזה כיף ../images/Emo24.gif ממש שמחה בשבילכם,

וכמובן מזדהה
שימשיך בכיף ובקלות.

kisses

New member
שמחה לשמוע שהכל טוב

ושאת מרגישה ניפלא ומאושרת
שימשיך ככה

למעלה