לא הייתי שבוע,יש חדש עם 25.7?
K KummAIR New member 11/7/01 #2 גיוס של גבעתי,אבל... ה25 ליולי הוא גיוס לחטיבת גבעתי באופן ודאי, אך AVIPE אמר שבדקו לו והוא מתגייס לנחל בתאריך הזה, אז כנראה יש נספחים לנחל ב25 יחד עם הגיוס לגבעתי.
גיוס של גבעתי,אבל... ה25 ליולי הוא גיוס לחטיבת גבעתי באופן ודאי, אך AVIPE אמר שבדקו לו והוא מתגייס לנחל בתאריך הזה, אז כנראה יש נספחים לנחל ב25 יחד עם הגיוס לגבעתי.
B benayun New member 11/7/01 #3 אחי אולי זה ההפך? אולי 24.7 זה גבעתי ומספחים כמה לנח``ל בתאריך הזה יש מצב כזה?
M maor_ya New member 11/7/01 #4 לאן אני מתגייס ב- 25 ?????????????? גבעתי או נח``ל ואיפה אני יכול לברר, אם בכלל ???? מאיפה אתם יודעים גבעתי ?
לאן אני מתגייס ב- 25 ?????????????? גבעתי או נח``ל ואיפה אני יכול לברר, אם בכלל ???? מאיפה אתם יודעים גבעתי ?
A avipe New member 11/7/01 #5 הכול אפשרי אני ינסה לברר לכם..אבל לא מבטיח כלום לי ביררו פשוט לפי השם שלי ולא לפי התאריך ואני מיועד לנח``ל מיליון אחוזים ואני ב-25..ככה שאו שנח``ל ב-25 או שבאמת כמו שההוא אמר אני בנספחים יום אחרי או שלא יודע מה....
הכול אפשרי אני ינסה לברר לכם..אבל לא מבטיח כלום לי ביררו פשוט לפי השם שלי ולא לפי התאריך ואני מיועד לנח``ל מיליון אחוזים ואני ב-25..ככה שאו שנח``ל ב-25 או שבאמת כמו שההוא אמר אני בנספחים יום אחרי או שלא יודע מה....