לא הייתם מתעצבנים מזה גם?

night mistress

New member
לא הייתם מתעצבנים מזה גם?../images/Emo150.gif

מישהו נתן בעבודה שלי זריקה לאחת החולות במקום הלא נכון (בחלק הפנימי של הישבן) ועשה לה אבסס.. מאחר ואני נתתי 2 זריקות מהשלוש ואני חסרת ותק במקום הניחו אוטומטית שאני היא האשמה.. וכמובן שזאת שנתנה את הזריקה השלישית מכחישה.. ואני עצבנית! סתם להכפיש את שמי..מעולם, בכל 3 השנים שאני במקצוע לא נתתי זריקה במקום הלא נכון ואני בטח שלא אתחיל עכשיו.. מעבר לזה שאני זוכרת את היום ההוא טוב מדי כי הדיירת הזו שיגעה אותי ואני זוכרת יפה מאוד איפה היה לה סימן של זריקה על הישבן.. אוף..אני עצבנית

zvuli

New member
ל night mistress

לא מקבלים אבסס-ABCESS מזריקה (בחלק הפנימי של הישבן)!!!!!. אותי היה יותר מעצבן הבורות-אלה הדברים הכי אלמנטרים IM,SQ,IV ןכו.אני מאמין-וכימעט בטוח שהזיהום נובע מסיבות אחרות(אלרגיות.חיטוי,מחט לא נקיה...כן כן).זריקה באמצע הטוסיק מקסימום לא עושה כלום כי זה לא IM. וצריך לזכור את העצב הענק. THE SCIATIC NERVE הוא עובר באמצע הישבן בצורה אלכסונית והוא בהחלט יכול להיפגע מזריקה באמצע הטוסיק....ובוודאי הייתי כועס אם היו מאשימים אותי לחינם שלכם זבולי

night mistress

New member
לא יודעת ממה יש אבסס

אבל העובדה היא שמה שיש לה שם בהחלט נראה ככה.. והכי גרוע זה שאין לי איך להוכיח את חפותי..בעיקר כי החולה דימנטית והיא זוכרת רק אותי כי הבחורה השניה עובדת פעם בשבוע ובדר"כ לילה

conni

New member
אלא אם כן.....

חומר שהיה אמור להיות מוזרק לשריר, לעומק, אך הוזרק גבוה יותר, בשכבת השומן מעל השריר, אכן עושה קטסטרופה. מקום ההזרקה כן קובע את התגובה. כאשר מקום ההזרקה אינו נכון החומר לא נספג, לא פועל, ואף גורם לכאבי תופת.

slightly

New member
../images/Emo95.gif אני מסכימה איתך

ראיתי כמה מקרים בהם נוצר אבסס כשהחומר לא נספג טוב. דוגמה טובה לכך הם החולים הפסיכיאטרים במחלקות הסגורות, שמקבלים מידי יום 2-3 זריקות IM. חלק מהחומרים גורמים לשריר באיזור ההזרקה להיות נוקשה ומצולק, דבר שמקטין את הספיגה. אחרי זריקות מרובות, יכול להיווצר אבסס מחוסר ספיגת החומר, גם אם ההזרקה נעשית במקום הנכון.

slightly

New member
../images/Emo95.gif אל תוותרי !!!

הכי קל לזרוק טעויות על חדשים. תעמדי על שלך, ואם לא יעזור, תפני לאחות הראשית או אפילו מעליה. המוניטין המקצועי הוא הדבר היחידי שיש לך.

../images/Emo5.gif הפחד הכי גדול של אחות -

צריך להיות מאחות יותר או פחות ותיקה - שאי אפשר ליתן בה אמון
היום זה זריקה ומחר ...ישמור האלוהים. ברגע ש"הקולגה" שלך החליטה לשקר ולהטיל את האשמה עלייך - עבודה איתה היא דבר מסוכן...זה בערך כמו תאונת פגע וברח אם לא גרוע מזה ואיני מתבדחת שכן כמו שאמר זבולי, אבסס בישבן לא מקבלים מזריקה אלא מחוסר שמירה על הגיינה מינימלית, שימוש במחט לא נכונה וכדומה. לא לוותר יקירה, אם צריך עד וועד עובדים ולמעלה מזה. חזקי ואמצי

night mistress

New member
../images/Emo45.gif

ואת יודעת מה..אני מחר אומר לאחראית שלי שהזרקה לא נכונה לא גורמת לאבסס ונראה מה תהיה התשובה שלה..

night mistress

New member
האחות הראשית פנתה אליי...

וישר בכעס.. בלי לשמוע את הצד שלי בעניין.. אבל הגבתי בהתאם ועמדתי על שלי

penelopee

New member
עצוב לקרוא ...

קראתי מה שכתבת ונעשה לי רע בנשמה...זיהום לא קשור למקום ההזרקה... (כפי שנאמר) הכי קשה לי עם לינצ'ים מקצועיים.. מחפסים אשם...במקום לבדוק איך ללמוד מטעויות בפעם הבא מחפסים איך להפעיל את ה"סיפור" על מישהו. באווירה כזאת מסכימה עם מי שכתב שצריך ללכת עם זה עד הסוף.... השם הטוב שלך לא צריך לסבול את הנסיון להצלה העצמית של אחות אחרת המנסה להטביע אותך בדרכה! חבל שצריך להסתכל על הזמן על הגב כדי להמנע מלקבל סכין !

למעלה