לא הכי ברור

חגית א.

New member
לא הכי ברור

o.k מעכשיו אין יותר התנצלויות, איזה כיף פעם ראשונה בחיים שאני לא אתנצל על כל דבר שאני אומרת וגם על הקיום שלי בכלל. ובכן זה לא קשור לשום נושא פה אבל רציתי לומר לכם שנראה לי שכהילדים שלכם יגיעו לגיל העשרה שיש משפטים שמאוד לא כדאי לומר להם וגם אם הם יעשו דברים ממש רעים - זה לא בטוח שזה יקרה אבל אם כן נגיד לי כשאני באמת התנהגתי גרוע - תמיד היו אומרים לי: כל מה שהשקענו בך ירד לטמיון ומשפטים נוספים כאלה וזה גם אחד הדברים שגרמו לי להרגיש לא שיכת אליהם וגם כי כשאומרים דבר כזה לילד במיוחד האוזן שלו רגישה כי הוא מתחיל לקלוט שזה לא בדיוק הבית שלו למרות שאתם חושבים ומרגישים כך אבל הוא לא תמיד מרגיש בקיצור מתפקשש לי קצת הנקודה פה אז כולי תקוה שהבנתם סוף הדברים שכתבתי אולי קצת יהיה לכם קשה איתם ואני אנסה להסביר בהזדמנות את זה כי לא כל כך הלך לי.

דיאנה*

New member
שלושה דברים יש לי לומר לך

א. איזה יופי. הגיע הזמן (על שהפסקת להתנצל). ב. מה הפלא שאת מתנצלת עם כאלו משפטים במחסן הפרטי שלך. לאף ילד אסור לומר את השטויות האלו. מה זה "כל מה שהשקענו בך ירד לטמיון". ילד זו לא השקעה בבורסה. בבורסה אתה משקיע כדי לקבל בחזרה. בילד אתה משקיע כדי שיום אחד יפרוש כנפיים ויבנה לעצמו (טוב, נו, לא המצאתי את זה. קראתי את זה באיזה מקום). הדבר היחידי שאני מאמינה בו באשר להשקעה חוזרת הוא אהבה. אם תשקיע אהבה יש לך סיכוי לקבל חזרה. סיכוי לא הבטחה. אגב, יש אמהות שאומרות לילדים ביולוגים שממרים את פיהן "זה מה שמגיע לי על כל הצירים שסבלתי". עשו מזה כבר הרבה פרודיות. ג. את מסבירה את עצמך מצויין. מה שנשאר לך עכשיו זה גם להפסיק להתנצל על שאולי לא הסברת מספיק טוב. או-קיי?

מיכל@ל

New member
אאוץ,איזה משפט...

באמת לא לענין לאמר משפטים כאלה,מצד שני גם לי מתפלקים לפעמים משפטים בפולנית מדוברת
ואני ממש לא מתכוונת לשום דבר כשאני אומרת אותם. מה שכן,אם היתה לי ילדה בעלת רגישות כל כך גבוהה כפי שיש בך,הייתי שוקלת את המילים שלי עשר פעמים לפני שהייתי מוציאה אותם מהפה. האם את מרגישה שהם באמת חשבו שההשקעה ירדה לטמיון ? יש לי הרגשה שלא,נכון ? בכל מקרה אני מסכימה איתך שצריך לכבד כל אדם גם אם הוא ילד ולא לאמר דברים שיכולים להשאיר צלקות

למעלה