לא הכי קשור לכאן אבל עדיין....

ר ו ן 23

New member
לא הכי קשור לכאן אבל עדיין....

מי שאוהב את ברוזה וודאי אוהב גיטרות... אני עדיין לא מאמין אבל הצלחתי לשים את ידי ולהזמין את הגיטרה שחלמתי עלייה הרבה זמן מה עוד שלא תארתי לעצמי שיש אותה למכירה... אוטוטו היא עושה את דרכה מארה"ב אליי... וזו לא סתם גיטרה... זאת הגיטרה של בונו סולן להקת U2 (לא פרטית שלו אבל הגיטרה שמיוצרת במיוחד עבורו ואפילו היא נושאת את חתימתו על צווארה) התענוג יצא סביר יחסית למה שציפיתי זה הסתכם ב13 אלף ש"ח אני שם לכם תמונה שתחוו דעה... אני כבר מחכה בכליון עיניים שתגיע אחחח יאללה יאללה....

ר ו ן 23

New member
הנה עוד ....

הבונו אייריש פאלקון... (זה שם הגיטרה) והיא של החברה GRETSCH

glitter8

New member
תתחדש!!

עכשיו אתה יכול לבוא למפגשים המוזיקליים שלנו מצוייד כהלכה! כל זאת בתנאי שאתה יודע לנגן לפחות 100 שירים של ברוזה...

ר ו ן 23

New member
תודה... אבל יכולתי לבוא גם לפני

בלי שום קשר לזו יש לי עוד 4 גיטרות... עוד אחת יקרה - גיבסון לס פאול סטאנדארט אקוסטית מהממת של איבאנז קלאסית מוגברת בסיגנון של ברוזה רק לא איכותית כמו הקונטרראס שלו אלא של פאלומה... והגיטרה הראשונה שלי שכמה שהיא מעאפנה היא לא תעלם לי אף פעם ואני יודע לנגן הרבה שירים של ברוזה אני רק צריך להיזכר... מאז שהתחלתי להתחשמל הפסקתי קצת לנגן שירים שלו עד שקניתי את האקוסטית... השירים שלו שאני הכי אוהב לנגן הם איזודורה מותר לומר דניאלה ואבק של החיים פשוט תענוג לנגן את אלו...

YulaShpil

New member
איזדורה ../images/Emo99.gif

איך אני אוהבת את השיר הזה... תתחדש, רון, על הרכש החדש והיקר. מקווה שיצא לנו לשמוע אותך מנגן עליה בקרוב.

שלידודי

New member
צלצלי אלי המייל שלי דפוק

התשובה לשאלתך כן זה אייגל ואני אשמח לצרף אותך!

בואנה אחי את בעל ממון!!!

תתחדש גיטרה יפה... אבל זאת גיטרה לג'אז? לא יודע.. העיקר שתהנה ממנה

handlessman

New member
כע זאת גיטרה לג'אז...

אחת הסוסות... אבל מישהו אומר שאם רוצים אז אי אפשר לנגן עליה מטאל או בכלל כל דבר אחר שהם לא ג'אז? ברור שהסאונד יהיה אחר, אבל גיטרה אחרי הכל... תתחדש אחי... הלוואי עלי אחת כזאת... פתחת איזו תכנית חסכון בשביל או משהו????? חח

ר ו ן 23

New member
אממממ...

לא לא פתחתי אני פשוט עובד וחוסך ככה שיש לי רזרוות לשטויות כאלו לפעמים.... חוץ מזה שהגיטרה הזו אני אוכל למכור אותה בהרבה יותר ממה שקניתי אותה אחרי שבונו ימות... אבל עדיין... גיטרות לא מוכרים!!!

handlessman

New member
תתפלא...

הגיטרה שיש לי עכשיו שהיא יחסית זבל, בעוד שנה ככה כשיהיה לי מספיק כסף אני רוצה ללכת על איזה סטראט אמריקאית, ואז אני אמכור את זאת שיש לי עכשיו ככה בשביל כסף קל, כי תהיה לי גיטרה חדשה וטובה יותר... זה לא כמו שנגיד יש לך קלאסית או אקוסטית יקרה שאם אתה מנגן אז בה, ועוד איזה אחת פושטית שאם אתה רוצה לקחת לאנשהו כדוגמת מפגש פורום אז אתה לוקח אותה...

ר ו ן 23

New member
איש איש בדרכו אחי

יש לי את הגיטרה הראשונה שהתחלתי ללמוד עלייה... קלאסית של ימאהה ממש ממש פשוטה אני לא מסוגל למכור אותה אני מחובר אלייה ריגשית היא פתחה לי את כל העולם המופלא הזה... דרך אגב גם ברוזה חושב כמוני... לפני המופע של מצדה ב98 הוא עשה חזרות עם נמרוד לב לקראת המופע והסתבר שאין לו גיטרה קלאסית כי הוא מכר אותה אז ברוזה התעצבן ואמר שלא עושים דברים כאלו... ככה שמעתי לפחות ... לכן הוא הופיע עם הקונטרראס השנייה של ברוזה... דרך אגב מי שיש לו את הדיסק הכפול מהמופע הזה יכול לראות אותי בתוך הדיסק בין הקהל :p לדעתי הגיטרה הזו סיכמה את אוסף הגיטרות שלי למרות שלא הייתי מתנגן לאיזו פנדר אבל אני לא צריך להגזים 5 גיטרות בשביל אחד כמוני זה כבר מספיק... אם יום אחד ניקח את זה הלאה אולי נרחיב קצת את העסק...

glitter8

New member
ברור שהוא התעצבן..

כי הוא היה צריך לתת לו לנגן על הקונטררס שלו... אפשר להבין אותו, קונטררס בונה לו אותן במיוחד.

lile0

New member
איזה קטע

גם אותי ואת קרן רואים בדיסק הזה, בתמונה הגדולה שמצלמים את דויד מאחורה ורואים את הקהל אז אני יושבת שם ראשונה כמובן, לובשת אוברול ג'ינס(!),אלוהים יודע מה חשבתי כשלבשתי את זה, וקרן עומדת מאחורי לובשת חולצה שחורה. באיזו תמונה רואים אותך?

ר ו ן 23

New member
באותה התמונה...

הייתי בזמנו עם משקפיים רואים אותי בפרופיל מסתכל לצד שמאל לכיוון הזריחה... יש מעליי מישהו עם קרחת כאילו מסתכל עליי אבל הוא מעליי... תראו מעל הראש של ברוזה מבצבץ ראש של בחורה עם שיער חום (לא זו עם הבנדנה הלבנה...) מעלייה אני עם חולמה בהירה כזו משהו....אחד מעליי הוא עם חולצה משובצת כזו אדום ולבן אני זוכר שהוא היה תייר היו מאחוריי קבוצה מחו"ל שהיו מקורבים של ברוזה לפי הפיטפוטים בינייהם... פייייי זה כבר היה מזמן... (ועדיין לא יצא DVD!!!!! מעצבן!!)

handlessman

New member
פייה איזה תיאור

עכשיו נדע בדיוק איפה לראות אותך!!! דפקת חפירה

handlessman

New member
לגבי המכירה של קלאסית גם אני מתנגד

כי כן צריך קלאסית פושטית שתהיה לך לכל מקרה... עם נמרוד לב זה לא היה ב-99 ב"מתחיל לנשום"? ואם כן, יצא לזה DVD?

lile0

New member
כן, זה היה ב-99

ולא יצא לזה DVD למרות שהם צילמו את ההופעה והיה אמור לצאת

למעלה