לא הכי קשור לפאלם אבל שאלה

Ran sch

New member
לא הכי קשור לפאלם אבל שאלה

האם מישהו יודע למה אם אני סתם מניח קובץ autorun עם הגדרות משלי ע"ג כרטיס sd הוא לא עובד ? אני חושב שנדרש פרמוט מיוחד כדי שזה יעבוד.

yoovee

New member
התקני mass storage לא תומכים בזה

ואם אתה חושב על תקן ה-U3 החדש של כונני ה-USB, הרי שהוא תוקף את הבעיה בדרך יצירתית - הוא מדמה עצמו בו-זמנית לכונן CD, והנ"ל אכן תומך ב-Autorun.inf תוכל לפתור את הבעיה מקומית בלבד ע"י התקנה של תוכנות שישכנו בזכרון של המחשב שלך, ויטפלו בקבצים כאלה בעצמן, תוך מתן חווית ה"autorun" למשתמש. אני ראיתי לפחות 2 תוכנות שונות כאלו וחינמיות ב-SnapFiles.com חפש משהו כמו USB AutoRun... אבל שוב, התוכנות האלו הן בצד ה-PC, ולכן כשתגיע למחשב זר, הוא פשוט יתעלם באלגנטיות מה-autorun.inf שלך...

Ran sch

New member
אז מה בדיוק המחשב מחפש כל כך

כשמחברים כרטיס המחשב סורק את כולו... למה ? נו... האמת אם אי אפשר ליצור הפעלה אוטומטית אז זה כבר פחות משנה לי. תודה על התשובה המהירה.

yoovee

New member
הסריקה שאתה מתאר היא AutoPlay של XP

חלונות XP עושה סריקת תוכן לכל התקן שאתה מחבר, ומציעה אפשרויות בהתאם לסוג הקבצים (הצגת תמונות, ניגון מוזיקה, סתם סייר קבצים...) בהחלט יש דמיון מבלבל בין שתי התכונות האלו (AutoRun/AutoPlay), אבל הן אינן משיקות זו לזו, ותאמין לי - ניסיתי לא מעט לחנך אותן לשווא (והראייה המכרעת היא זכות קיומן של התוכנות שרשמתי לך לעיל). AutoPlay עשויה להיות נוחה לעיתים, אבל מנסיון אישי שלי ההגדרות לא תמיד נשמרות לגבי התקן מסוים או סוג קבצים מסוים, למרות שניתן לקבוע ברירות מחדל (ניתן גם לבטל את תכונת הסריקה האיטית והמרגיזה הזו כליל, אבל גם אז היא עלולה לחזור כשבא לה).

yoovee

New member
TweakUI בגירסת ה-XP שלו ../images/Emo26.gif

http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx ומשם בעץ השמאלי: My Computer ומתחתיו: AutoPlay. אבל כאמור: זה לא sticky.

Ran sch

New member
מצחיק - קצת מזכיר את המסנג'ר

גם כשמבטלים אותו (יש מקום מוגדר בחלונות שבו אתה יכול להגדיר "לחסום הפעלה של מסנג'ר") ועדיין לפעמים (לא גיליתי עדיין שום תבנית) כדברי מושל קליפורניה "הוא חוזר"

AYELET1

New member
נסה דרך המסנג'ר עצמו

לחסום הפעלה אוטומטית. זה אפשרי . תודה יובל

Ran sch

New member
בגרסאות הנוכחיות זה נכון

אבל בגרסאות 6 ומטה שלו... זה רק אלוהים מחליט אם להפעיל אותו או לא. אבל עזבי - אני ממלא לוטו לפי זה למה לקלקל.

למעלה