לא הכי קשור לרייקי...

MikeY fReAk

New member
לא הכי קשור לרייקי...../images/Emo79.gif

אני די בתקופה חרא בחיים שלי\: בערך\: אולי זה סתם יום מעפן אבל בכולופן, אמא שלי הביאה לי ספר שכבר התעניינתי בו בעבר - "כוחו של תת מודע" אני מקווה שזה יעזור לי-אולי.. המממ.אתם קראתם אותו?

ofirush 14

New member
אני לא מכירה את הספר אבל אם זה

מעודד אותך...יש לי הרבה רגעים מחורבנים...חחח במסגרת של זה שאני ממש שונאת את התקופה שאני חיה בה..=/ את פשוט צריכה למצוא מישהו שחושב כמוך, יענו, שהוא ממש דומה לך והוא יכול להקשיב ואת יכולה לפרוק את ליבך הקט (אוהבת להגיד קט..) אצלו..=] את יכולה גם לפרוק ת'לב הקט שלך אצלי אם את רוצה...אני תמיד מוכנה להקשיב מה עובר על אנשים אחרים..

אסתי69

New member
בהחלט ספר מעולה

אופיר זה לא סתם שאת לא מכירה את הספר יש לך בבית את מי שלדעתי כתב אותו בזהות בדויה
:)) מומלץ.......בחום

Anabel74

New member
../images/Emo132.gifכן קראתי את הספר

והוא מעולה ועזר להרבה אנשים. אני מקווה שהוא גם ישפר את הרגשתך !

EnigmaGirl

New member
אני לא קראתי אותו אבל

אם כבר מתחילים לדבר על ספרים, ואת עוד אומרת שאת במצב די חרא, יש לי ספר מצוין להמליץ לך עליו "אתה יכול לרפא את חייך" של לואיז היי. האמתי שעוד לא יצא לי לסיים את הספר אבל ממה שהספקתי לקרוא הוא נפלא (הספר מיועד בעיקר (ולא רק) לאנשים בעלי הערכה עצמית נמוכה אז אם זה קורה לך לפעמים-שיש לך הערכה עצמית נמוכה כלפי עצמך אני ממליצה בחום עליו). וסתם שאלה, תגידו, אתם מאושרים? הגעתי למסקנה שאני לא מכירה אפילו בן אדם אחד שממש מאושר, זה די עצוב לא? מה עוצר מבעדנו להיות מאושרים?

280388

New member
לפי השם שלו זהו ספר טוב, אבל טלוי

אם התוכן גם טוב כמו השם.

MikeY fReAk

New member
אתה יודע:)../images/Emo79.gif

משום מה, חשבתי שדווקא אתה תכיר..
ההורים שלי קראו על זה והם די אהבו, אמא שלי ראתה אותי ככה אתמול, והלכה לחפש את הספר.. אתמול בלילה התחלתי לקרוא, אני ממש בעמודים הראשונים, אני מניחה שאני אכתוב פה כמה מילים כשאני אסיים..
[ועכשיו יש לי מצברוח ממש טוב, בדיוק פתחתי רדיו ושמעתי סוף של שיר באנגלית שמזמן לא שמעתי ואני די אוהבת..ואז שיר שאני כ"כ אוהבת, נגעה בשמים! הממ, בגיל שנתיים ידעתי אותו בע"פ. יאללה, עוד מעט יש לי אוטובוס. צ'או.]

280388

New member
תגידי לי מי המחבר של הספר

ואת שמו במקור (אנגלית או לא משנה באיזו שפה). אחפש ואקרא, נשמע מעניין.

MikeY fReAk

New member
ג'וזף מרפי../images/Emo79.gif

ספר שחור, יחסית דק, יש כזו צללית של ראש של אדם ובמרכז של הראש-דלת נפתחת ורואים שם את....כדור הארץ! :)

../images/Emo39.gif לא מכירה את הספר, אבל יש עוד

ספר אחד שעוזר, לפי מה שחברה שלי אומרת, גם אבא שלה קרא אותו ושינה קצת דברים בחיים *לטובה כמובן* לספר קוראים "הנזיר שמכר את הפרארי שלו", אם מישהו קרא... לי עדיין לא יצא לקרוא אבל אני אקח לה אותו מתישו
ותתעודדי- תכף החופש מגיע, באופן רישמי
תעשי דברים שאת אוהבת

MikeY fReAk

New member
אני יותר מכפי שנראה!../images/Emo79.gif

כל הכוח והעוצמה שבעולם נמצאים בתוכי! התחלתי לקרוא אבל השתעממתי, אבל אמא שלי אמרה לי לשנן את זה כל יום..חח בקרוב זה יכנס לחתימה שלי:)

EnigmaGirl

New member
אוהווו כל החיים שלי אני שומעת על

"הנזיר שמכר את הפרארי שלו" הבעיה היא שברגע שספר הופך להיות לרב מכר כזה שכולם מדברים עליו זה דווקא גורם לי את ההפך לרצות לא לקרוא אותו(ככה זה היה גם עם הרי פוטר) אפילו שנראה לי שזה באמת ספר מוצלח... מי יודע אולי אני אקרא אותו בהזדמנות...

gracy

New member
מה הולך עם הספר הזה באמת?

אני שומעת עליו מכל הכוונים.... באמת שווה?

למעלה