לא הלך אנסה שוב

מתנצלת,

הורדתי את התמונה, על פי בקשתם ובגלל עניין טכני זה מוחק את יתר ההודעות שקשורות להודעה. עימכם הסליחה, בטוחה שתבינו אפשר להמשיך

spectacular

New member
ואני דוקא קבלתי אישור לזה,

רוח סערה פראית ומטריפה שלי...

היתכן שאני ממש רואה אותך../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

עכשיו אני נזהר יותר טל,כי את "חתיכה",ועם חתיכות אני נזהר...לא לקבל סטירה! אבל מה איכפת לי,מה את כבר יכולה לעשות לי..אני כאן,ואת שם... איזה יופי.....

spectacular

New member
קודם כל תזהר באמת ../images/Emo8.gif

אבל זאת לא אני אלא התינוקת שלי.

טלושק'לה,

אני כל הזמן רוצה לאמר שאני מתאר אותך,רזה,שחורה,עם שיער ארוך,אבל זה הדמיון שלי.. בדמיון שלי,את מין "צעיר לנצח",אין לי מושג ממש מדוע. "אישה אורחת",למשל מצטיירת לי מעט עגלגלה,עם שיער שטאני אסוף,ולא מסודר! לבושה בחצאיות כל הזמן.. היא משגעת הילדה,בת כמה ... אני מעט נאיבי טל,את יודעת,אבל אני חשבתי שזו את,אולי מלפני כמה שנים, או ממש עכשיו. אוסיף את שלי בקרוב,כי אין לי משהו מעודכן. איזה יפים הגוזלים האלו..
לא לכעוס,זה בשבילך.....

לפי מה אנחנו מדמיינים אחד את השני?

יכול להיות נושא מאוד מעניין לדון בו... ואתה טעית אמא של "דוגמנית" לא עגלגלה חחחחחחחח באתי לכתוב לך עגלגלה אחו.. חחחחח רזה, גבוהה ,שיער בלונד מפוזר חלק ארוך ומסודר
והכי הכי חשוב "צעירה לנצח"
יאלה ביי הלכתי.................................. תשמרו על עצמכם

spectacular

New member
YYY אפילו אותי

הרגת בתיאורים האלה, חחחחחחח
במיוחד ה
היי איפה את הולכת? מה עם מספר טלפון,משהו
טוב לא צריך, איזה סנובית בלונדינית זותי...

זה רעיון נהדר לדבר עליו,אישה..

תקשיבי רגע אחד,בבקשה: אני מתאר אותך עדיין כשמנמונת,ולא בגלל שאמרת לי שאת בדיאטה! (בעצם,למה את בדיאטה?) את שמנמונת אצלי בראש,בגלל דברים אחרים,והשיער "שאטני מלוכלך",אסוף! את הולכת עם שמלות רוב הזמן,ואוהבת הרבה לישון... נראה לי,שיש הרבה הבדל בין מה שאנחנו מדמיינים בראש,לבין מה שבאמת. אני מכיר מישהי,מהאינטרנט,שכשהיא כותבת,היא מאד מאיימת עלי,אבל אני בטוח שבחיים היא אחרת... תגידו לי בבקשה,למה בדמיון אנחנו טועים כל כך,ולמה בכלל קיים הדמיון? מה הוא בא לשרת בראש שלנו? האם הוא יעיל,ופרודוקטיבי? האם הוא מגן עלינו ממשהו? זהו,תחשבו כל אחד עם עצמו,ותראו שגם אתם מדמיינים,לא רק אני....

ש איילת

New member
הדמיון

והמציאות יכולים להיות כה שונים אך גם דומים. הדמיון יוצר מציאויות עתידיות.. בזכות הדמיון יש דברים מעלפים ומעניינים שקשורים לרוב לאמנות וליצירה לעומת זאת, הדמיון על בני אדם אחרים על מה הם חושבים ומה הם מרגישים יכול להיות הרסני אז כדאי לזכור לקחת אותו בערבון מוגבל ולשם ההנאה והשעשוע אך לא ברצינות יתירה.. כדאי לנתב אותו יותר לכוונים היצירתיים והאמנותיים ולא לדמיין מה ההוא חושב או מרגיש או לא יודעת מה..זה מסתבך והולך ולא ממשי..

דמיון

הוא מאגר המציאות שיש לנו בפנים. כשאנחנו ממשים אותו,אנחנו יוצרים מציאות... חדשה במקרה הטוב או אחת שכבר קיימת ולא ידענו... אמרתי כבר כאן, שאי אפשר "לדמיין" מה שהאחר חושב, כי זה לגמרי שלנו... זה כמו לוטו, הסיכוי שתהיה פגיעה או בול קטן אבל קיים. אם פגעתי, ו"הצלחתי" לנחש מה "הוא חושב" הרי שבאותו הרגע, לא הייתי אני... לא רוצה. כמו שאמרת איילת, זה מסתבך והולך, ויכול להגיע לרמות של דיכוי האחר כי"אני יודעת איך הוא חושב"... כמה שפחות לעסוק בזה, יותר טוב. אי אפשר להמנע מזה, לחלוטין, כי זה הרגל שעליו אנחנו גדלים. דפוס חשיבתי, איום ונורא. כדאי לזכור את זה, ולהמנע כמה שאפשר. זו דרך מצויינת להעצמה... עכשיו גם צריך לטפל במה שהדברים שאני אומרת... מעוררים בפנים. כל מה שעולה, כדאי להסתכל עליו, ולהקשיב, ולנסות גם קצת...קצת... להתאפק. גם אם בא עכשיו לצרוך לכעוס או ללטף, מוזמנים לשתף...

אחרי שהקשבתי לעצמי אביבה,

ודמיינתי מה אני מרגיש,אז: אני מרגיש שמהרגע הראשון שהתחלתי לכתוב כאן,ועד עכשיו,עברתי אלף מילין.. ואני מדמיין,שזהו,כנראה שאני כבר לא יוכל ללמוד יותר,ובתוך תוכי אני בטוח,שאני טועה...!

איילת אבטיח,אבטיח איילת,.,.,.,.,.,.

את "קלה לעיכול",כמו אבטיח קר ביום קיץ לוהט. כיף איתך... קראתי וראיתי כמה שאת צודקת,איילת.

למעלה