לא המקום הנכון אבל...

כתומית

New member
לא המקום הנכון אבל...

אני צריכה, חייבת, ואינלי מקום אחר. אז כאן, ולא ברצף ולא הכי ידידותי לקורא. זה כ"כ לא עבר לי עדיין, גיליתי את זה רק אתמול בלילה כששמתי לב שאני עדיין ישנה על הצד "שלי" במיטה שטף של זכרונות התחיל איך הכרנו החיוך שלו שכבש אותי אז נזכרתי מתי הוא הפסיק לחייך אליי כמה קינאתי כשהוא חייך אל אחרים אני לא קנאית, אבל אליי הוא כבר לא חייך ושוב זיכרון מתוק מכתבונים של אהבה כ"כ יפים שם בהתחלה כשעוד היה לנו טוב הוא האמין בי, ואז הוא הפסיק להאמין בי איבדתי עבודה משמע לא השתדלתי מספיק ובכלל אני בן אדם לא אחראי ואיזה מן בנאדם בכלל מדליק תנור ופותח חלון? אני. ושוב זיכרון שמחמם את הלב הוא היה הראשון שקרא לי בשם חיבה שם חיבה אמיתי, כזה שהוא לא קושקוש ופושפוש לא שם חיבה שמעבירים מאחת לשניה אחד שלי, שמחבק את השם שלי. ושוב זיכרון כואב, כבר ממש לקראת הסוף יושבים בסלון בדירה שאנחנו לא מצליחים להשכיר לאחרים ואני מבקשת ממנו שעוד פעם אחת יקרא לי כך בבקשה עוד פעם אחת. זוכרת אותו הולך לסרט עם חבר ובת זוגו למה איתי לא? שאלתי ככה. הם רואים שאני במצב רוח לא טוב, הם רוצים לעודד אותי למה אני לא? ממתי אני אויב? זוכרת אותו חוזר מהסרט, נכנס למיטה לצד שלו חודש וחצי ישנים באותה מיטה וכבר לא ביחד כששמעתי שהדלת נפתחת, סובבתי פניי אל החלון שלא יראה את הדמעות את בוכה כי את עושה עליי מניפולציות אני בכיתי כי צר לי כי לא היה שום הסבר סביר למהפך המחריד, הפתאומי ביחס. אז ניסיתי להסתיר. לפעמים אחרי שהוא היה נרדם הייתי מחבקת אותו אולי הוא הפסיק לאהוב אבל אני לא והוא לא ירגיש ואני כ"כ צריכה אז הייתי מחבקת לו את הגב מלטפת באצבע כמעט לא נוגעת את הראש פעם אחת מתוך שינה הוא הניח את כף ידו על ידי המחבקת לא הזיז, הניח הלב שלי פעם כאילו במחווה קטנה זו של שינה אולי יש איזושהי תקווה ולא היתה. היו לנו ימים נוראים הם היו נוראים כי היה גם טוב, הרבה טוב כשאדם אינו מחייך אליך זה נורא כשבזכרון חיוכו אליך הוא מה שגרם לך להתאהב בו כשלא מחבקים יותר זה כואב כי פעם הידיים האלה חיבקו ועטפו ואהבו לאן נעלמו המילים, השיחות ולא דעיכה, לא התפוגגות, לא מעשה נבלה ולא עוול אלא באיבחה, בבת אחת ללא סיבה ראויה כי ככה. אתמול הציפו אותי זכרונות אלה הרשומים ועוד הרבה אחרים מתוקים ומרים עד שנרדמתי בדמעותיי דמעותיי שאין להן ולמניפולציות דבר יש להן הרבה עם אהבה וצער. לא רוצה אותו שוב בחיי, לא עשינו טוב זה לזה אבל איפושהו בתוכי אני עדיין מתגעגעת לרגע הזה, שהוא היה קורא לי בשם החיבה שהיה רק שלי.

דולידול

New member
תאור קשה וכואב..

הגעגועים, הרצון להיות שוב מחובקת, להרגיש, לאהוב... יכולה להבין אותך מאוד, כרגע נראה לך שסוף הדרך שלכאב אין סוף, שזה לא יגמר, אבל כתומית לא תאמיני איך שהזמן מרפא ויום יבוא ורק תזכרי ואולי צביטה בלב ולא יותר, הזמן מרפא, העשייה מרפא, לדעתי כמובן לדאוג להיות עסוקים כל הזמן, לפגוש חברים לא להיות לבד ומאדיך גם לתת לכאב להיות שם ולהיות איתו, לא להתעלם ממנו כי הוא שם תהיה עם הגעגוע ואז הוא יגיד שלום וילך ואת תרגישי יותר חופשי. שולחת לך
.

subtitles

New member
כתומית יקרה... ../images/Emo7.gif ../images/Emo142.gif

הודעתך כל כך עצובה וכל כך מרגשת.. ואני גם מזדהה איתה בהחלט. ולכן נורא כואב לי על ליבך הכה טוב.. הנשבר. גם אני הייתי בקשר, בו אהבתי את הצד השני עד מאוד. קשר כה מיוחד וכה אוהב.. כל כך שמחתי מהכינויים.. מהחום שהוא הפגין. רק חיוך שלו עשה אותי כה מאושרת ליום שלם. מצד שני גם הערה שלילית קטנה מצידו.. והייתי בוכה ומתחננת למות. בשלב מסויים היה לי ברור שהוא לא רוצה להשאר איתי בקשר כזה.. אך כל כך אהבתי שלא יכולתי לתת לו ללכת. וקיוויתי.. אולי המילה האחרונה שאמר היא רמז לכך שעוד נחזור ונהייה ביחד? חיפשתי רמזים.. ומצאתי איכשהו. אך הוא עזב. והשאיר אותי שבורת לב. וגם כתבתי כאן פעם אחת לאחר שדברתי איתו בטלפון.. כשממש רציתי למות. לא חשבתי בחיים שאני אתגבר עליו. חשבתי שאני לעולם לא אחייך עוד, והייתי בטוחה שאני אשים קץ לייסורי בשלב מסויים. אבל איכשהו.. מסתבר שהזמן כן מרפא. כואב לי עדיין. מאוד כואב לי. אך אני כן יכולה לחייך! וכן יכולה לחשוב על קשרים אחרים.. שיהיו בריאים יותר וטובים יותר בשבילי! גם את תוכלי.. אני מבינה כמה קשה לך עכשיו. אבל תהיי חזקה.. אני יודעת שאת יכולה! תהיי חזקה ותראי שהזמן יעזור. מגיע לך מישהו שיבוא ויתן לך 80 כינויים ייחודיים ויביא לך מתנות ופרחים בכל יום! וישן איתך ויחבק אותך ויעשה לך טוב.. וזה עוד יקרה. אני בטוחה!
אוהבת
סאב.

כתומית

New member
תודה חברים וקצת נקודות...

קשר רציני באמת ראשון 6 חודשים יחד 3 חודשי מגורים יחד כזוג מתוך ה-6 חודש וחצי מגורים יחד לא כזוג מחוץ ל-6 הזמן לא מרפא מבחינתי אלא ההבנה - ויש הבנה, זה לא היה מתאים כל כמה שרצינו. הכאב אינו על הקשר שנגמר אלא על למה נגמר, ואיך שנגמר 3 חודשים מעונים כתבתי עליהם ושזרתי את הטוב כי הטוב הוא שמדגיש את הרע וכי זה לא נכון, לזכור את הרע, חייבים לזכור את הטוב ואת ההבנה שגם אם היה טוב - עדיין לא כי היה נכון וגם אם היה רע - היה כי היה לא נכון ולא כי מישהו כאן לא בסדר. תודה על חיבתכם יקרים

bilitis

New member
הרגש הנפלא הזה../images/Emo99.gif

כתומית היקרה כמה בני אנוש מתקנאים בך! כן,תתפלאי! התדעי כמה נשמות מיוסרות משוטטות בסמטאות החיים ותוכן צחיח כמדבר ציה,ועל שפתותיהן החרבות תפילה אילמת לחוש ורק פעם ,רק לרגע חולף את תחושת האהבה המייסרת הזאת שכה היטבת לתארה. כמה נפשות כמהות למחווה הזערורי ביותר של חיבה ,של מגע, של מבט עין מלטף. הכאב הזה,מחבר אותך להוויה הריגשית הנאצלת ביותר של עצם קיומך-מחבר אותך לחיים,לאהוב ולאבד ולכאוב ולסבול: עדיף על לא לאהוב כלל! ההוא הלך,דומני שאינך מתגעגעת אליו אלה לחווית האהבה,לרגש הנפלא הזה שאין לשחזרו ואין לשכפלו אלה שומה עליינו לברוא אותו מחדש ,כל פעם,מחדש! כתומית, אל נא תסתופפי בסתר הזכרונות,הישרי מבט קדימה, המשכי לנוע! וזה יקרה שוב. אני כבר מתקנא באותו בר מזל(שעדין לא יודע זאת) שיזכה לנוגה אהבתך! תמיד איתך!!!!!!!!!

למעלה