עכשיו 21.04 וחזרתי מראשל"צ :[[[[[[ אני לא יראה רק ת'סוף בגלל אמא שלי הסתומה שהחליטה לחזור משם ב-8.30 יאאאאאווו אני משתגעת :'( תגידו איך היה, ולא מה היה... תודה [= יום שלישי אני[?!] בתכניתתתתתת !@#$
אבל הכי חרא בעולם זה שהיום אני יוצאת להצגה בביצפר ב-7.15 ואני חוזרת רק ב-11 בערך אז אני אוכל לראות ב-11.30 או מחר ב VOD :\\ ומחר אני הולכת לתכנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית פעם שנייה =]]]]
והדרי יש לי בעיה :\ עכשיו כולם מתחילים ללכת [כל החברות שלי וזה] בגללי....ולא בא לי שזה יהפוך להיות מקום בילוי קבוע של כולם וזה ושכולם ילכו כי אני התחלתי עם זה והכל... :[ מה לעשות?! :'(
אני הולכת היום עם 2 חברות ועוד 3 בנות רוצות ללכת אבל רק הן כאילו ...הן רצו שאני יבוא אבל אני לא יכולה באותו יום אז הן ילכו לבד וחוץ מזה אני לא מתה עליהן .... :\ אני אוהבת ללכת עם חברות יותר טובות שלי לא איתן..והן הולכות ועוד לבד והדרוש אם הם יקחו לי את ציון אני יפרק אותן P; לא אבל רציני עכשיו אני ממש בבאסה שהן רוצות ללכת הן 3 בנות שאני לא חברה כל כך טובה שלהן וזה ואני לא רוצה שהן ילכו גם אם הן היו הולכות איתי וזה אני מעדיפה ללכת עם חברות יותר טובות שלי : אוףףףףףףףףףףףףף :'(