לא הספקתי עוד לבצע קניה והושעתי מה עושים ?

• פותח הנושא iky
  • פורסם בתאריך

iky

New member
לא הספקתי עוד לבצע קניה והושעתי מה עושים ?

הפעולות היחידות שבצעתי עד כה היו קצת חיפושים + שאלה למוכר אחד בקשר עם תנאי המשלוח שלו ולמוכר אחר שאלה האם הוא שולח לישראל עדיין לא נתתי אף ביד ...כלום...אנטישמים
היום בדיוק אישרתי את החשבון שלי ב PP וחוייבתי ב 1.95 $ האם זאת השיטה החדשה של EBAY לעקוץ נרשמים חדשים
תודה. זה המייל שקיבלתי מ EBAY Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account. Any seller fees that are still owed are due to eBay immediately. eBay will charge any amounts that you have not previously disputed to the billing method that is currently on file. Sincerely, eBay Trust & Safety

7575

New member
אדוני אתה בטח עשית משהו לא בסדר

סתם ככה לא חוסמים

iky

New member
כנראה שצריך לקרוא את האותיות הקטנות כדי להבין

roeeya

New member
כשמשתמשים חדשים שולחים הודעות למוכרים

ישר חושדים שאלה ספאמרים או סינים שמפרסמים את האתר דרופשיט שלהם. אתה לא היחיד שזה קרה לו

NETANELD

New member
רועי ידידי,שחכת לציין בשבילו ש...

יקח לו חודשים רבים אם בכלל להחזיר את החשבון שלו לפעילות,שיענו לו למייל אחרי שבוע וגם אז זה יהיה העתק מדוייק של המייל שעבר שהם שלחו לו,שהוא לא יוכל לדבר עם אף אחד בטלפון אף פעם גם אחרי שהוא כבר יהיה מעוצבן על הזמן הרב שעבר,שהנציג שירות בצ'אט לא יעזור לו כלל ועיקר ורק יעתיק לו טקסטים קבועים שאותם כבר ידידינו יעשה לפני ..וכמובן - שהיחס של איביי ללקוחות במיוחד לאלו שהחשבון שלהם הושעה (ללא סיבה אמיתית) הוא היחס הכי גרוע שיכול להיות. אז יקי ידידי,אתה לא לבד,בהצלחה במסע הארוך להפעלת החשבון מחדש ואז תקח את זה אישית,הם מתייחסים ככה לכולם. יום מעולה!

roeeya

New member
ואוו, אחי, איזה התקפת מרמור ../images/Emo13.gif

נראה לי אתה צריך להתקשר לער"ן לפרוק תסכולים... 1201
אולי כבר עדיף לפתוח יוזר חדש וזהו... (קונדי?)

NETANELD

New member
לא מתכוון לפתוח יוזר חדש,התייאשתי כבר האמת...

פשוט רציתי להכין אותו לבאות,היחס שלהם באמת זוועה,ושלא נדבר על הנציגי שירות המתוכנתים שלהם....

iky

New member
טוב,אני הולך לשנות שם במשרד הפנים ולהרשם מחדש

iky

New member
עדכון:כתבתי ל EBAY והסברתי להם שאין לי אחות>>

אני מזכיר שמה שהספקתי לעשות בזמן הקצר מאז שנרשמתי ל EBAY ועד שהשעו אותי זה לשלוח 3 הודעות למוכרים כדי לברר האם הם שולחים לישראל ודרך מי האם שליחת הודעה למוכר לגבי תנאי המכירה מוגדר אצלם כ SPAM ? או שנפלתי על איזה מוכר ערבי שהחליט לז**ן ישראלי ולהגיש תלונת שוא. אני מרגיש ממש כמו שחקן כדורגל שהורחק כבר בדקה הראשונה ע"י שופט עויין
. לפני שאני מבטל את ההשעיה אני מעוניין להבין את כללי המשחק ותודה למי שיעזור להבין ______________________________________ הנה ההסבר שלהם לגבי ההשעיה: "Your account was suspended under the "Abusing eBay" section of the eBay User Agreement. This section states that eBay may suspend a user's account if we think that the user is creating problems (legal or otherwise) or acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. In addition, your account was found to be in violation of our Spam Policy. eBay defines spam as the distribution of unsolicited (without prior permission) commercial email. Some examples of spam include: - Sending unsolicited offers to buyers advertising the same or similar products they have bid on in the past. - Contacting a seller with an offer to purchase an item listed on eBay directly from the seller without using the eBay auction process.

למעלה