לא הצגתי את עצמי כראוי, שלום!

לא הצגתי את עצמי כראוי, שלום!

אני כאן חדשה- שמי נורית אני בת 33 צופה בסידרה כבר כ 14 שנה מהיום שחיברו לי "אינפוזיית כבלים"- הייתי שם הייתי פה, אבל אין ולאט תהיה כמו הסידרה "צעירים חסרי מנוח" עברנו שלוש אשליות, [שהראשונה חזרה שוב כשלישית] עברנו שני ג'ק גידלנו באורח מפתיע במהירות הבזק את ניקולס הבן ש ל ניקי וויקטור, למרות שהוא נולד אחרי הבן של נינה בכלל, הבת של אסתר המשרתת נולדה יחד איתו ונעלמה. קתרין עשתה ניתוח מתיחת פנים. וויקטור נשאר אחד והיחיד. לא צפוי לנון הרבה פלגים והתרגשויות, האחרונה בנוסח האהוב של היוצרים היתה חטיפתה וקשירתה של ויקטוריה, המשוגע הבא זה רק מי שרוצה להתנקם בניקולס ואישתו... כך שכרגע הכל קשור לאהבה, וגיל ההתבגרות... אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה מקווה שאתם שמחים שהגעתי....
אגב----------> ניל הכי אהוב אצלי

שמיצית

New member
מה את אוהבת בניל../images/Emo35.gif

סתם מתוך סקרנות... לא זכור לי שהוא הפגין תכונות אופי חזקות או משהו מאפיין, חוץ מיכולת מופלאה של ליקוק לויקטטור... וכמובן - ברוכה הבאה!

פרח קטפתי לנורית ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט
עברנו רק 3 אשליות? אבל הם משלים אותנו כל הזמן שם
אני כבר ממש לא מחבב את אשלי. היא מתנהגת בצורה מניפולטיבית שלא תאמה לדמות שלה. ההבדל היחיד שאני רואה בינה לבין דיאן הוא שדיאן לגמרי טיפשה, שלא מסווה את הכמיהות שלה, ואשלי קצת משחקת את המשחק ביתר חוכמה. איך הפייבוריט שלך הוא ניל, זה מעבר לבינתי. מילא בהתחלה, הוא היה תוסס בזיווג עם דרו, אבל בשנים האחרונות? בו-רינג.
people can explain why the sun comes up" when the moon goes down and people can explain why the seasons change and the world spins round but no one can explain to me
the love for Neil

תודה רבה, ברוכים הנמצאים

מה אני אוהבת בניל? הוא רגיש, חכם, ולא מא'צו כמו כל שאר הגברים שם. בנשים אני הכי אוהבת את ג'יל, היא סופגניה נסערת, ואחת הנשים שיודעות לשחק שם, ולא רק לעשות פוזת דוגמנית/סלאש-"אני כל כך יפה שבטח לא תשימו לב שאני לא יודעת לשחק", שיש שם לרוב. דרך אגב, אחת השחקניות שהביאה הרבה נפח ולא סתם רוח היא לורן פנמור, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, במיוחד לא חלב מהוליווד.....

שמיצית

New member
מסכימה בקשר ללורן../images/Emo45.gif

הרגת אותי מצחוק עם פוזת דוגמנית/סלאש-"אני כל כך יפה שבטח לא תשימו לב שאני לא יודעת לשחק"... כל כך נכון! ו...גם אני לא מאוהדי אשלי...

ברוכים הבאים! ../images/Emo65.gif

ברוכים הבאים לפורום. כנראה שאת במקום הנכון. לא הבנתי בכככככללל למה את כ"כ אוהבת את ניל, אבל כל אחד והסטיות שלו...חחחח.... לדעתי, ניל הוא דקווא אחד הקרציות בסידרה ו"אובר" דאגנות שלו עולה לי בבריאות! הוא נכנס לכולם לחיים בעוד שאת החיים שלו הוא הורס לאט ובטוח. נמאס שהוא מחטט בחיים של ויקי, ויקטור, מלקולם, אוליביה (יאללה - שכבר יכנסו למיטה ונסגור עניין!) וכל הקטע האחרון עם דרו בכלל היה לי מוזר, כי הייתי בטוחה שהוא התגבר עליה מזמן! זה שהוא בכה כשהיא עזבה בכלל שבר אותי! אבל...זכותך לאהוב אותו. סה"כ הוא איש טוב (חבל שהוא כ"כ משעמם). אני אוהבת מאוד את בראד וניק!

ניל ואוליביה כל כך מייגעים

אתמול הצלחתי להכין אורז ברוטב עגבניות בזמן הדיון שלהם (או שזה היה ביום חמישי?). וברוכה הבאה לנורית

אפרתי חמודה שלי התגעגעתי אליך

וזה שאני אוהבת את דיאן???? זה נשמע יותר טוב האמת שניל פעם היה באמת דמות מאוד חיובית בסידרה בזמן שהוא היה מאוהב באוליביה לפני שהוא בכלל הכיר את דרוסילה הוא היה נראה ממש נחמד וטוב לב ואז דרוסילה הגיעה והוא ממש לקח אותה והשקיע בה המון הייתי תמיד בטוחה שהוא מאוהב באוליביה למרות שהוא לא אמר ופתאום שאוליביה רמזה משהו אחריה המחלה שלה פתאום הוא תפס רגליים קרות ונעלם לא אהבתי את הקטע שהוא גידל שפם, הוא ירד לי מהעניים ישר זה היה כל כך שקוף שהוא סתם מלקק לויקטור

אור2221

New member
סחתיין על המקוריות

גם אני די מסמפטת את ניל (כשהוא לא מציק לדרו), אבל כדמות אהובה? נו שוין - זה יגוון קצת את הדיונים בפורום. הוא אדם עם ערכים וישר, וחכם ונראה כמו איש עסקים רציני שחושב קודם כל על החברה ופחות על טובתו האישית - מאוד נדיר בעולם האגואיסטי של אופרות הסבון. דרך אגב, יש לי כמה אנדוקטות בשבילך על השחקן. היתה פעם כתבה בSOAP OPERA DIGEST, אני חושבת, שבו השחקנים דברו על סצינות אהבה והשפעתם על הגוף הגברי. :) הוא דיבר על איך שבסצינות אהבה מאוד מורכבות - אז זה מאוד טכני, ושום דבר לא קורה, אבל שסתם נשיקות עם לשון לדוגמא - מאוד עושות לו את זה, אז הוא תמיד מתנשק בלי לשון כי היו לו פאדיחות (הוא ציין פעמיים שזה קרה לו, פעם עם ויקטוריה ראוול ואת השניה אני לא זוכרת).

אור2221

New member
דווקא לא

רבע בולגריה, רבע רומניה והחצי השני מתחלק בין רוסיה ופולין...ומשם דווקא השוין :)

junny

New member
אז הצלחתי

איתך בחלקי הרבע בולגרי רבע רוסי החצי השני שלי הוא הונגרי טהור וחשבתי שה"שויין" הוא מקורי שלהם

סתם בשביל הידע הכללי

שוין זה באידיש (מסביר איך זה מסתדר בכל השפות היהודיות)

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ואני לגמרי מסכים עם אור בעניין ניל. תמיד כיף לגלות שאנשים אחרים רואים את הדברים אחרת ואני דווקא שמח כשאני מגלה שיש צופים שאוהבים דמויות שאני ממש ממש לא. זה אומר שיש סיבה לכך שהן ממשיכות לשרוד בסדרה והן לא סתם מבזבזות זמן מסך. בהזדמנות זו, אני עדיין מחפש אחר מעריצים של תומאס. אם יש - שלחו לי מסר ותעשו לי את היום.
מקווים לראות אותך כאן הרבה!

למעלה