העוגות האישיות העוגה - לרדד יותר עבה. מחליק לבצק סוכר יעשה פלאים. לדעתי זה הכלי שהכי שדרג לי את העוגעות ושווה כל שקל. וגם לא נורא יקר... סה"כ הכל מתוק, והילדה בטח הייתה בעננים...
בעיקרון עוברים איתו מעל הבצק, במקום להדק וליישר עם הידיים למעלה ובדפנות... הוא נותן מראה מגוהץ, חלק ואחיד לעוגה... מראה שהידיים לא מצליחות ליצור בעצמן. עולה 45 שקלים בערך...
ישפר לך את העבודה ותנסי להכין עוגה יותר גבוהה. פשוט להגדיל כמויות בצורה אחידה, ולאפות בתנור יותר זמן, על חום יותר נמול. אני יכולה לתת לך מתכון אם את צריכה, או שתנסי את המתכון של נטע. או פשוט תבנית יורת קטנה. איזה תבנית הכנת?