לא הצלחתי להתחמק מספויילר!
מש"ש

Macphista

New member
לא הצלחתי להתחמק מספויילר!
מש"ש

הם ממש חצופים, פשוט תקעו את זה בכל מקום אפשרי.
כל מקום אפשרי!
למה להרוס ככה?

קיצור, בפרק 5 תהיה נשיקת קפטן-סוואן.
האם נדון בזה?

אה, וגם נראה שסנואו הכירה את אריאל בעולם האגדות ותגיע לסטוריברוק שם יהיו לה סצנות עם בל.
וכל זה- רק מהתמונות ספויילר שהם שחררו.
התאפקתי לא לקרוא כלום.
אבל התמונות מציפות כל מקום אפשרי!

חוצפה!

Jason2

New member
ספוילר נוסף

פרק 6 נקרא Ariel זה די מאשר את זה.
היה גם פרומו בקומיק קון עם אריאל.

shirush3

New member
ראיתי את זה גם

בטעות

כ"כ צפוי שזה יקרה
כשניל נחת בנברלנד אמרתי לעצמי "הו יופי עכשיו אמה תמשיך הלאה לכיוון הוק בשביל שהמשולש באמת יהיה מסובך
"
אני תמיד הייתי באיזשהו מקום גם בעד קפטן סוואן

רק שלא יעשו את זה מעצבן

אני מנסה להבין מה עובר למי שאחראי על שחרור הספוילרים בראש
למה לא להשאיר משהו כזה בתור הפתעה בפרק?

Macphista

New member
רוצים לעודד אנשים להמשיך לצפות

מתפרסמים עכשיו כך הרבה ספויילרים וראיונות עם הקאסט והיוצרים מלאי ספויילרים... הכל כדי לגרום לאנשים להמשיך לצפות.
תחשבי על מישהו שנמאס לו ממריחת התהוות השלישיה הוק-אמה-ניל והשאר ממש משעמם אותו. אז פתאום לראות את הנשיקה הזו- הא! יש לו למה להמשיך לצפות.
או מישהו שנמאס לו מכך שפשוט אין בל. כאילו, אין בל. אין. בל. אין. וגם רמפל עלוב. אז פתאום לראות תמונות של בל ואריאל בסטוריברוק. (אומג סטוריברוק בלי מסך ירוק!!!!!!!!!!!!!) ולראות את רמפל מתעמת פנים מול פנים מול פיטר פן. ולראות את רמפל עם ניל. - משהו לצפות לו.
ככה הצופים שלא נופלים מהסדרה עד כה ושוקלים להפסיק לצפות בה ימשיכו לצפות בה כי מובטח להם סצנות שהם כן אמורים להנות ממנה.
וכמובן שאת המעריצים השרופים זה רק מכניס לעוד שגעונות והיסטריה של- יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמה והוק מתנשקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
יאאאאאא מה ניל יעשה???????????!!!!!!!!!!!!!!!
יאאאאאאאאאאאאאא צ'רמינג הולך למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

וכדומה.

shirush3

New member

זה צעד ממש נואש מצד היוצרים וחבל

הדברים האלה הם מסוג הדברים שיותר כיף לקבל בתור בהפתעה בפרק.
שיעשו טיזרים, שיפרסו פתאום את שאלת ניל-אמה-הוק, שיזרקו קטע מותח בסניק-פיק או בפרומו בלי לחשוף את "ההפתעה" בפרק... ככה אנשים שרואים את הפרק לא יפתחו יותר מידיי ציפיות שיהיה פרק מעולה ויתאכזבו (או שבכלל יאבדו עניין בלראות את הפרק כי הם ראו את כל מה שחשוב לפני).
חלק מההנאה בסדרה זה לא לדעת מה קורה והם פשוט מפרסמים הכל!
הכי מצחיק ששמתי לב עכשיו בפייסבוק שהם רשמו "SPOILER ALERT: Click for a first look at Emma and Hook's first kiss! " כאילו באמת? הרסתם כבר אז אתם מסתירים רק את הקישור?

הם חייבים להפסיק להיות נואשים, להשקיע 200% ביצירה שלהם ולהיות בטוחים במה שהם עושים.
הם הורסים את הסדרה. זה מבאס.

לנושא אחר, מעניין אותי איך שירן תגיב

Macphista

New member
אני לא מבינה למה הם נואשים

הרייטינג גבוה. הכל בסדר.

אולי הרייטינג גבוה בגלל הצעדים האלה?

קיצור, כן, שירן תסבול. מצד אחד רג'ינה ורובין הוד, מצד שני אמה והוק.
העיקר שניל מחוץ לתמונה, בנתיים.
חחח

shirush3

New member
אני פחות עוקבת אחרי הרייטינג של וואנס

הוא יותר גבוה מהעונה הקודמת? הוא במגמת עליה?

הכל בשביל להפריד את SQ

היא תשמח כשניל יסבול

אני לא אתפלא אם ניל יהיה עד לנשיקה בין אמה להוק

Macphista

New member
הייתה עליה

הייתה עליה מפרק 301 לפרק 302 ואז ירידה בפרק 303.
אבל כולם מרוצים ועפים על עצמם כי זה רייטינג טוב.
אם אני לא טועה הרייטיג של פתיחת העונה גבוה משל הפרקים האחרונים בה שנה שעברה.
נראה לי, אין לי כוח לבדוק... אבל הוא לא נמוך יותר.

בכל מקרה, גם סדרה מצליחה אני מניחה שירצו למקסם את ההצלחה שלה, ואולי זה מה שהם מנסים לעשות בעזרת כל הספויילרים.
הם רוצים להגיע לעונה 5. זה היעד שלהם. ברגע שסדרה מגיעה לעונה חמישית היא נכנסת לסרקולציה וממשיכים להרוויח ממנה הרבה מאוד בהמשך.
החוזים המקוריים עם הקאסט הראשי המקורי בעונה הראשונה (החמישייה) היה חוזה לחמש שנים.

מממ, אז ניל יהיה עד לנשיקה בין הוק לאמה.... טוב, גם אם הוא לא יהיה עד תהיי בטוחה שהוק יעדכן אותו בכך בהמשך.
אולי זה ימשוך את קהל מעריצי הטלנובלות...

יסמין@

New member
הערה כללית על ספוילרים

אישה אחת קראה למשטרה בטענה שהשכן שלה תלה בבית שלו תמונות פורנו וזה מטריד אותה.
באו השוטרים, היא לקחה אותם לחלון והם לא ראו דבר.
אז היא הסבירה: בלילה, אם הוא פותח את החלון שלו והאור דלוק אצלו, ואני עולה על סולם עד השלב האחרון, ומסתכלת במשקפת מיוחדת מזווית מיוחדת - או! אז אני רואה אצלו תמונה שמאוד מטרידה אותי!

בקיצור, לא מצליחה להבין מה הקטע. אם לא מתאמצים, ולא מחפשים - לא מוצאים ספוילרים! צריך לעשות מאמץ אקטיבי כדי למצוא אותם. הספוילרים היחידים שאני רואה הם בפורום הזה בהודעות שלכן. וגם יש לי בחירה אם לעשות מאמץ אקטיבי קטן וללחוץ על הלינק של הודעה שמסומנת באייקון של הספוילר או לא.

מי שלא רוצה לראות ספוילרים - שלא תחפש אותם. ואם היא רואה שכתוב על משהו ספוילר - שלא תלחץ על הלינק. פשוט מאוד.

Macphista

New member
הדבר הכי פשוט בעולם

מעריץ עושה לייק לעמוד של הסדרה בפייסבוק.
למה?
כי הוא אוהב את הסדרה ונהנה לקרוא כשהם מעלים לשם קישורים ראיונות מעניינים, או קישורים לסרטונים מצחיקים, או סיכומי פרקים ותאוריות.
ואז יום אחד המעריץ קם בבוקר, פותח פייסבוק, מרפרף על הוול שלו ורואה שבלי שום התארה או אזהרה יש שם תמונת ספויילר מטורף באדיבות עמוד הסדרה. הם אמנם כתבו שזה ספויילר בהסבר התמונה, אבל אי אפשר להימנע מלהבין מה הספויילר כי הם העלו את התמונה.

דוגמא אחרת-
מעריצה של ג'יניפר גודווין.
חושבת שהיא מוצי ופוצי וחמודה ויפה.
עוקבת אחריה בטוויטר.
והופל'ה, בלי שום אזהרה ג'יני מעלה תמונות מהסט מפרק 8 שאפשר להבין טוב מאוד מה קורה שם, או ראיון איתה ומוסיפה בציוץ עצמו את הפאנץ' הספויילרי של הראיון.

דוגמא נוספת-
מעריץ מחפש תמונות של ג'ניפר מוריסון כי הוא חושב שהיא מהממת.
כותב ג'ניפר מוריסון באינסטגרם.
והופלה, אלפי תמונות ספויילר מהפרקים הבאים.

בבקשה- דוגמאות לאנשים שלא חיפשו ולא רצו לראות ספויילרים, ונחשפו אליהם בכל מקרה. וזה אפילו בלי לקרוא שום ראיון או כתבה.

יסמין@

New member
אוקיי,

למדתי כמה דברים חדשים. כלומר, עכשיו אם ארצה לקרוא ולראות ספוילרים, הסברת לי איך לעשות את זה

(באופן אישי אני דווקא כן אוהבת ספוילרים וכשרואה בפורום הודעה עם האייקון של הספוילר, מייד רצה לקרוא)

למעלה