לא הצלחתי לישון אז ציירתי!! קבלו

weird dust

New member
ציור מדהים

יופי של ציור, אתה במגמה אומנותית (או שההיתה בעבר?)

ווירד-דאסט, קבל זאת בהבנה ואל תכעס:

אני הייתי אתה היית את היית אנחנו היינו אתם הייתם אתן הייתן היא הייתה הוא היה.

weird dust

New member
קצת קטנוני לא?

על בעיות שפה ושאר שטויות יכולתה לשלוח מסר אישי זה היה עד כדי כך דחוף? אם אתה רוצה פירוט בעיות כתיב אני מוכן לספר לך. ונסיים במשפט מדהים: בבגרות שלי בלשון כבר נכשלתי! (את האמת לא ממש אבל הרבה אני לא זוכר)

weird dust

New member
אבל זה אפשרי גם בדרכים אחרות

ולא על גבי הפורום. יש כאן הרבה אנשים שהם בעלי לקויות למידה, סתם חבל לתקן כאן. ובקשר לחתימה, הגלגלי שיניים והמבנה קל יותר כשהכפתור למטה. אם משעמם לך אתה מוזמן ללכת לפרק אחד ותיראה כמה הרעיון פשוט יותר ככה כשהכפתור למטה ולא למעלה
.

וחוץ מזה, אני מעריך אנשים עם לקויות

למידה ודיסלקציה בדיוק כמו שאני מעריך כל אחד אחר.לא מטיל דופי באף-אחד. מי שאני לא מעריך, זה אנשים שמנפנפים בפומבי בדגלים ובתוויות הללו של "אני דיסלקט" וכו' כדי להתחמק ממעמסה כלשהי, ולתרץ דברים. במילים אחרות, אתה יכולת לכתוב את עובדות חייך באשר הן, אלי במסר פרטי. נ.ב. בהודעה הראשונה שלי, כתבתי בפירוש שאני מבקש שלא תיפגע, כי ראיתי שאותה הטעות חוזרת אצלך הרבה וחשבתי בסך הכל לתקן אותך. וזהו. ונ.ב אחרון: כבר פירקתי סידי רום וראיתי איך הוא בנוי. ואני עדיין עומד על שלי: עם כל הטכנולוגיה של ימינו, אי אפשר למצוא לבעיה הקטנה הזאת פתרון? אי אפשר לעשות אישהו מעקף באמצעות חיווט ולשנות מיקום של הכפתור? אי אפשר לבנות סידירום הפוך? או סידירום של לפטופ? חסרים פתרונות יצירתיים?

אני מוצאת

שאין טעם לתקן שגיאות דקדוק של גולשים, בוודאי שלא מעל גבי הפורום. ראשית, אלו שגיאות נפוצות, ואם היינו מנסים לתקן את כולם, הפורום היה מתדרדר לכאוס, מהר. שנית, אלו הערות אופ-טופיקיות מעצם טבען, ולכן אין להן מקום בפורום. שלישית, מי מאיתנו לא חוטא בשגיאות כאלו? ורביעית, זה פוגע בגולשים האמורים. הדרך היעילה ביותר - אם בכלל - היא ע”י מתן דוגמא חיובית, בהודעות שלנו-עצמנו.

holo

New member
פששש..יפה

מצטער על הקטנוניות אבל את ה L וה O תעשה יותר גדול.. אחלה ציור..ציירת על הקיר? ועם מה?

primo17

New member
תודה

ולא אני לא בקורס ציור, אני אפילו לא מצייר מי יודע מה, היה לי חשק לצייר את החומה ולא חשבתי שזה יצא ככה. וכן ציירתי על הקיר, עם עיפרון עבה. וכן כניראה אתה צודק בקשר ל O ֵL

Fatach

New member
אדיר!

אני בשבוע האחרון כל הזמן חושב לעשות ציור קיר כזה שרואים את החומה ויש את הפרצוף הצועק שיוצא. אבל אני לא חושב שיצא משהו, לא יודע... בכל מקרה, העפרון באמת תופס טוב? זה נראה טוב? ואפשר למחוק את זה? אני חושב שגם אעשה משהו דומה...

LittleKittie

New member
יפה! מזכיר לי שגמאני עשיתי פוסטר של

פינק פלויד- החומה לפני שבועיים בערך... נמנמ אני אחפש תמונה.

זה יצא ממש יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

אם אני הייתי עושה כזה על הקיר ככה מרוב שיעמום בבוקר כשאבא ואמא היו קמים כבר לא הייתי יותר...

primo17

New member
חחח שבתי שכל העניין בחומה זה מרדנות

חשבתי שכל העניין בחומה זה מרדנות!! האמת גם אני חשבתי אותו דבר... אבא ההורים שלי התלהבו כלכך שלא היה אכפת להם

One Echoe

New member
צ'אט../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

שמיקי

New member
וואי ממש ממש יפה

גמני חשבתי לעשות...! אבל אני עצלנית מידי. וגם אני מציירת נורא נורא גרוע...

למעלה