לא הצלחתי למצוא כותרת ראויה...

Wishmaster2

New member
לא הצלחתי למצוא כותרת ראויה...

האמת מכה אותי בפרצוף ללא הרף..! היום שיב קלטתי שכולם כל כך צבועים.. כל כך מניפולטיבים.. נמאס לי כבר מכולם... תגידו לי אתם.. גם אתם ככה כל כך צבועים לכולם..? זה כולם ככה ורק אני נדפקתי אני זה שפגום כאן?? כבר ממזמן איבדתי כל אמנון בבני האדם אבל היום זה חזר להציק לי.. פתאום קלטתי שהרבה אנשים שכל כך קרובים אליי כל כך צבועים ומניפולטיבים גם אם זה בדברים הקטנים ביותר...
זהוו אממ רק קציתי להתבכיין ובאמת להבין אם זה רק אני..
יום טוב...

black hock

New member
הרבה אנשים צבועים אבל לא כלפי כולם

בדר"כ החברים הקרובים לא אמורים להיות צבועים כלפייך אבל גם זה קורה, לפעמים גם לי... נסה לסנן מי איתך כי הוא רוצה ומי איתך כי הוא "מרוויח" מזה משהו. זה אמור להוריד את כמות האנשים שקרובים אלייך וצבועים כלפייך. ובכל מקרה תנסה להתרחק מאנשים צבועים

Wishmaster2

New member
את זה...

"לסנן מי איתך כי הוא רוצה ומי איתך כי הוא "מרוויח" מזה משהו" אני אף פעם לא מצליח לראות למי יש אינטרסים ולמי אין.. רק אחרי כמה זמן שאני כבר ממש נקשר לאותם אנשים...

black hock

New member
עם הזמן זה יבוא לך...לצערי...

עדיף לאהוב ולהיפגע מלא לאהוב בכלל, לא? אז תפגע עוד כמה פעמים אבל בסוף ישארו איתך החברים האמיתיים שגורמים לך לאושר

tofil

New member
...

שמע זה תקופה בחיים שבה את פשוט מוצא מי החברים שלך... אם רובם צבועים תנסה לדבר איתם כי אני לא מאמינה בעובדה שצריך להפטר מהם כי עדיין הם חברים שלך אני חושבת שהדבר הכי נכון לעשות פשוט לשבת ולדבר איתם ולהתמודד להגיד להם הכל בפרצוף ובעיקר שאתה אל תהיה צבוע איתם :/

תובנה שהגעתי אליה

הכל מונע ע"י אינטרסים. ובמילים אחרות : "כל אחד דואג לתחת שלו." תתרגל. אתה תיתקל בזה בהרבה מצבים כאלה בחיים,ואני בטוחה שכבר נתקלת לא פעם. זו הסיבה למניפולציות ולצביעות. אני באופן אישי-סומכת רק על המשפחה המצומצמת שלי,ועל עצמי(כן זה נשמע נדוש אבל זה אמיתי). כלפי חוץ אני "מפגינה" אמון וביטחון באנשים,אבל הכל תחת שליטה ובמידה הנכונה. למדתי (בדרך הקשה) בלי טינה ובלי כעסים. פשוט הבנתי את דרך העולם. כן,זה עצוב שצריך לחיות ככה,אבל לדעתי זה זמני,עד שתכיר את האנשים או האדם הספציפי הזה שהוא\ם הדבר האמיתי! עד אז בהצלחה!ואל תתרגש...

אוי...

אני בדיוק באתי להגיב לבחור, ואז פתחתי את ההודעה שלך והבנתי שזה יהיה מיותר... כי עמדתי לכתוב את אותם הדברים בדיוק... :/
אני מסכימה בהחלט.

Wishmaster2

New member
אממ תודה לכולם..!! ../images/Emo13.gif

באמת שעזרתם לי..
החלטתי להיות קבוע כאן.. אז נדבר...

למעלה