לא התייחסתם אליי...לא נורא..

לא התייחסתם אליי...לא נורא..

מישהו אבל יודע כמה דו"ח (כסף, נקודות) זה על הרכבה של עוד מישהו, כשאני בן 17 וחצי...וחוץ מיזה עוד שאלות אם ברישיון פלסטיק שאני הולך לקבל לא יהיה רשום לי "אסור להרכיב עד התאריך..." מותר לי?..או שבלי שום קשר למה שרשום אלא הגיל קובע... (כי לחלק מהחברים שלי בני 17 לא כתוב ברישיון פלסטיק... שאלה שניה...לכמה נקודות מותר להגיע...והאם זה שלילה, טסט חדש, קורס נהיגה?... מקווה שהפעם יתיחסו אליי...תודה.. אופנועיסט קטן

be_roo

New member
הקנס הוא 500 ש"ח, אין ניקוד

והחוק אוסר הרכבה לרוכב מתחת לגיל 18 וחודשיים מיום הוצאת הרשיון

אהוד א1

New member
הדו"ח זה הדבר האחרון שצריך להפחיד

אותך.במידה שחס וחלילה תעשה תאונה כשאתה מרכיב הביטוח יתנער ממך כל כך מהר שלא תספיק להגיד "דא".אל תכניס את חבריך למצבים שיהיה להם ולך מאוד קשה לצאת מהם.רכב לבד עד גיל 18.

אתה צודק אחי...

לא חשבתי על זה, אבל אתה מבין אני רוצה לקחת מישהי לים..רק אופנוע אפשרי, רגל מונית אוטובוס זה לא אופציה... עכשיו אתה מפחיד אותי... לך אל הנמלה עצל...התנע ת'טרקר וסע בצל

Skid McMarks™

New member
בוא, אני אספר לך סיפור

במיוחד בשבילך. ידיד שלי, בן 17 וקצת, היה לדעתי אפילו בן 16 באותה תקופה הוא הבעלים הגאה של derbi GPR. לא היה לו אוטו. הבחור כמובן התלהב מהרעיון של להרכיב בנות, אבל מה - באחת הפעמים שהוא הרכיב מישהו הם החליקו. הוא יצא ללא פגע והיא עם כמה שיניים שבורות, שבר בלסת, לדעתי גם שבר ברגל ועוד. אבא שלו ניסה לסגור איתם את העניין מחוץ לכתלי בית משפט, הציע להם כסף, הם סרבו. במשפט הוא הולך לצאת בנזק של הרבה, הרבה כסף. תחשוב על זה.

אז נחכה ל-18 אה...

תודה גבר.. גם ככה עדיין אין לי קטנוע משלי, משאיל מחבר לפעמים...עוד מעט בעזרת השם יהיה כסף וניקנה משהו סביר+..

דמיקולו

New member
../images/Emo8.gifמה מה ? Skid McMarks™ זאת בחורה

"יעני" רוכבת, או בשבילך אופנוענית לא אופנועיסטית. אז לא " תודה גבר" אלא
תודה אחותי
או
תודה גבירתי
יש ??? בהצלחה
אחי
גבר

Skid McMarks™

New member
לא סופר פיור, יש לי את הפיור הרגיל

נו, קטן כזה וחמוד, קומפקטי. גם חיברתי לו סל קטן מקדימה.

Skid McMarks™

New member
כי הפיור יותר קטן, יותר מתאים לי...

גם אחרי ההחלקה האחרונה עשיתי לו צביעה, מין ורוד מגניב כזה.

Skid McMarks™

New member
אל תצחק! ורוד זה יפה!!!

כאילו, היה לי התלבטות בין ורוד ומין סגול בהיר כזה, גם נורא יפה, אבל בסוף הלכתי על הורוד...

Skid McMarks™

New member
יכול להיות, אבל זה כנראה לפני

שהם עפו ברוח...=( אבל כן, ורוד, עם סל קטן מקדימה, גם ורוד, קטנוע קטן חמוד כזה...

איזה חמוד!!...אבל מסכן האופנוע...

לקחת כלי שימושי ותותח ועשית אותו פודל....חחחחחחחחח למה לא... גם אני יקח פיור יצבע אותו לירוק ישים לו סרט כתום מקדימה..והוא ואני יקרא לו מיקיילנג'לו!...צב הנינג'ה המגניב הזה...! מאיזה איזור את? גם אני רוצה לראות את האופנוע שלך!

למעלה