לא התכוונתי להרגיז

• פותח הנושא ELA00
  • פורסם בתאריך

ELA00

New member
לא התכוונתי להרגיז

ענית יקרתי ממש לא התכוונתילהרגיז אני אצור איתך קשר. אבל יש לי פחד מלדעת דברים עלי גם כך הכל חרה בהזדמנות זו רציתי לשאול האם יש משעות גם למספרי בית או טלפון או מספרי רכב או שהכול שטויות תודה

שךום אלה שירותים (00)..נפגשים שוב?!

אכן חשיבות רבה למספרי הבית, הטלפון ושאר המספרים הסובבים אותנו. מספר הוא סוג של אנרגיה... המספרים שאליהם נולדנו (שם ותאריך לידה) יוצרים את האנרגיה הפנימית שלנו, היא האופי... אך מה לעשות שלפעמים אנרגיות שונות נפגשות, וממש כמו בכימיה, יוצא שילוב חדש.. טוב יותר, רע יותר.. חדש? לפעמים האנרגיה של מספר 7, הוא ``הנזיר המתבודד``, לא מתאימה לאדם שמספרו 5... הוא מרקורי, שליח האלים קל הרגלים שנהנה מסטוצים ובילויים? במקרה כזה, שהאדם הוא מספר 5, וביתו מספר 7... הבית מעיק עליו, סוגר עליו... הכל מתבלבל, מתבלגן (גם ככה 5 לא הכי מסודר..), ובמקום דירת רווקים, יש לו מטרים על מטרים של שעמום... מה שלא ממש מתאים לו. מספר הטלפון כמובן מרמז על השיחות.. האם מדברים הרבה בטלפון הזה? האם זהו טלפון של אנשים חשובים? אנשים בודדים? אופטימיים? וכו` וכו`... כך כל מספר שמקיף אותנו יוצר שדה אנרגיה שמשפיע על האנרגיה שלנו - לפעמים השילוב הרמוני, לפעמים לאו. קפיש? מפיש? שבי :cool:

עינת

New member
לא עד כדי כך מתוקה :cool:

פשוט אמרתי שדרישותייך מוגזמות אבל בין זה ובין להרגיז המרחק גדול. דעי לך שרק מתוך המודעות יכול לבוא שינוי,נכון שינוי הוא דבר מפחיד כיוון שהוא הליכה אל הלא נודע וגם אם הוא טוב הוא עדיין מסתורי ודורש ויתור על דברים ישנים שהתרגלנו אליהם(וגם אם הם מאוד מפריעים לנו בחיים הם עדיין מוכרים). עצוב לי לשמוע שהכל לא טוב ואני בטוחה שיש גם הרבה טוב רק אולי צריך להראות לך אותו. ולגבי שאלתך,כן יש משמעות לכל מספר ושבי בתשובתו היטיב להסביר כדאי מאוד שתקראי את תגובתו כיוון שזו גם תשובתי. אור שפע ואהבה עינת

למעלה