לא התקבלתי

shan shan

New member
לא התקבלתי

הייתי במיונים למדס``ית ובראיון אמרתי להם שזה לא התפקיד שהייתי רוצה לעשות אז הבנתי למה הם לא קיבלו אותי אבל הייתי במחנים לאשכול של דוברות ומידע ואני יודעת שהתפקידים שם תפורים עליי ובכל זאת לא התקבלתי. א. האם זה בגלל שצריך שם ים פרוטקציות או שלא הצלחתי במבחנים? ב. אני עוד יכולה לשלוח להם מכתבים ולשנות דברים או שמאוחר מידי כי אני רוצה לדעת מה אני יעשה בצבא לפני הגיוס ולא לחכות. תעזרו לי מהר אני ממש בדיכאון.....

YMCA

New member
רק פרוטקציה

עשיתי את המבחנים לגלי צה``ל והגעתי לשלב האחרון שבו נשארו בערך 45 איש שדי זהים ברמה שלהם, בסופו של דבר לא התקבלתי, אבל שלחו אותי למבחנים לעיתון ``במחנה`` שאליו כן התקבלתי. נראה לי שיש עוד מחזור מיונים לאשכול דוברות ומידע, במהלך אפריל ויכול להיות שאם תתחנני אליהם, יזמנו אותך שוב. בקשר לגלי צה``ל, אם אין לך פרוטקציה אז את צריכה להיות ממש ממש מעולה כדי להתקבל.

לא רק פרוטקציות!

לא רק פרוטקציות, תראי גם אני מאמינה שיש תפקיד שתפור עליי, אבהל הצבא הולך עם הראש בקיר, לי גם עם פרוטקציות לא נתנו אפילו זימון או אפשרות במנילה לקבל את התפקיד. אני לא יודעת מתי את מתגייסת אבל אני ממש בקרוב, ולי אין פרופיל עדיין אפילו.

kirail

New member
צאי מזה!

אני נורא רציתי להיות עיתונאית צבאית, ואפילו זימונים לא נתנו לי... בכל מקרה, הדבר הכי חשוב בצבא, באחריות, זה האנשים שאת משרתת איתם, ואת זה לא תוכלי לדעת עד שתגיעי למקום מסויים. עצה חמה- אל תתבאסי ואל תכנסי לדיכי. תגיעי לצבא עם הרצון לתרום, אבל גם עם השלמה עם העובדה, שצה``ל קודם כל מתחשב בצרכים שלו. בתכל`ס יש הרבה תפקידים, שתוכלי להנות מהם. יש לי חברה, שרצתה להיות חובשת ובסוף ברחה משם. עכשיו היא פקידה והיא ממש נהנת. כל יום קמה עם רצון ללכת ולראות את האנשים. יש תפקידים, שנשמעים משעממים או לא יוקרתיים, אבל אולי תגיעי ותגלי שזה תפור עליך בול. תאמיני לי, יש בצבא יותר מגלי צנ``ל ובמחנה... בהצלחה!

shan shan

New member
תודה אבל....

תודה האמת שעזרת לי כי באמת הייתי בדיכאון אבל אני הולכת לתת כמעט שנתיים מהחיים שלי בצבא ואפילו לא עשו לי ראיון במבחנים ככה שהם לא יודעים אפילו מה אני שווה!! אני באמת לא רוצה להיות פקידה ורק המחשבה על זה מורידה לי את המוטיבציה ולא כי זה לא תפקיד טוב ואני לא מזלזלת בפקידות כי יש תפקידים פקידותיים שעושים עבודה שאין עליה ובלעדיה אי אפשר, אבל אני באמת לא חושבת שאני ימצה את עצמי בתפקיד הזה. אני אפילו לא ידעתי מה אלו התפקידים שבחרתי במנילה רק חודש אחרי ששלחתי את המנילה הסבירו לנו בבית ספר במן יום מרוכז כזה מה זה אומר כל תפקיד ותפקיד. וחבל..... כי זה כבר היה מאוחר מידי

למעלה