לא זה לא יהיה השיר שלנו

לא זה לא יהיה השיר שלנו ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שייגעצ
שיר השבוע לא של שייגעצ
השיר המאוס של השבוע
השיר שתקוע לי בראש השבוע
שיר שמוקדש למישהו ולמי
שיר שמתאים לסופ"ש הזה
שבת שלום לכולם

MarishA M

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע של שייגעצ--אין לי כח. שיר השבוע לא של שייגעצ--נמרוד שיקלר-כל יום שאת לא איתו. השיר המאוס של השבוע--תנו לו צ'אנס-מה קשור. דיי טחנו את זה מכל כיוון! השיר שתקוע לי בראש השבוע---WHAT IF-COLDPLAY שיר שמוקדש למישהו ולמי--ממ לא יודעת.. שיר שמתאים לסופ"ש הזה--זה לא אותו דבר-עברי לידר.

Sheygets16

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שייגעצ: משקאות. שיר השבוע לא של שייגעצ: אפרת גוד ויוני בלוך - מגרד. השיר המאוס של השבוע: סוליקו.
השיר שתקוע לי בראש השבוע: מגרד. שיר שמוקדש למישהו ולמי: שרון הולצמן - פתח את ליבך, לעצמי. שיר שמתאים לסופ"ש הזה: נימרוד שיקלר[
] - לילה בלי שינה.

parapara16

New member
תשובה

שיר השבוע של שייגעצ
ניו יורק רפיח (אבל מצידי הוא שיר החיים) שיר השבוע לא של שייגעצ
אוהד חיטמן תגידי לו השיר המאוס
מסכימה איתך תנו לו צ'אנס חלאס נמאס! שיר תקוע
אינטרמת היהודים וסוף העולם אביב גפן שיר מוקדש
מלאך של אביב גפן לברנדייה שלי החברה הכי טובה בעולם! שיר מתאים לסופ"ש
מתגעגע ששוב בזכות ברנדי שלי שנסעה שאני חולה עלייה המון

יאלללה בית ג'אללה

שיר השבוע של שייגעצ- להלהלהלהלה ממממ נראהלי עדין קשה לי לחשוב שיר השבוע לא של שייגעצ אין
השיר המאוס של השבוע השבוע אין השיר שתקוע לי בראש השבוע סרט של סקס שיר שמוקדש למישהו ולמי לא מקדיש שומכלום לאפחד שיר שמתאים לסופ"ש הזה לקום ליפול-נמרוד שיקלר

חחחחחחח הרגת אותי..

תתקשר בשעות נורמאליות אני אענה..!!! וחוצמזה אתה מתקשר כל הזמן שאני בעבודה ואחר כך מתפלא !!

mayooosh

New member
שבת שלום :)

שיר השבוע של שייגעצ: משקאות חריפים שיר השבוע לא של שייגעצ: do you want to know a secret/ הביטלס השיר המאוס של השבוע: מותק2 בעעעעע השיר הזה פשוט רודף אותי, שונאת אותו!! השיר שתקוע לי בראש השבוע: מכיר אותו/יוני בלוך, ואחלום לנצח/ מופע הארנבות (שיר טוב!!) שיר שמוקדש למישהו ולמי: אין לי... שיר שמתאים לסופ"ש הזה: הביטלס בכללי :)

ס ט י י ק

New member
בוהו

שיר השבוע של שייגעצ-
שיר השבוע לא של שייגעצ-היהודים-כל הסיפור
השיר המאוס של השבוע-נו זה של מה קש0ור השיר שתקוע לי בראש השבוע-מישל-אנוק[באנגלית] שיר שמוקדש למישהו ולמי-נההההההה שיר שמתאים לסופ"ש הזה-אינלי מושג.

Hezi The One

New member
@#%@#

שיר השבוע של שייגעצ-אין שיר השבוע לא של שייגעצ-Green Day-Time of Your Life השיר המאוס של השבוע-תנו לו צ'אנס-מה קשור השיר שתקוע לי בראש השבוע-^ שיר שמוקדש למישהו ולמי-גשם-אלי לוזון. כי אני אמחה את דמעותיך,ורק שלא תבכי עוד לעולם. שיר שמתאים לסופ"ש הזה-לוידע

dsol

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif

שיר השבוע של שייגעצ - את יודעת שיר השבוע לא של שייגעצ - מטרופולין - כתמים בשמש השיר המאוס של השבוע - רגב הוד - אני לא מלך (למה חורשים עליו ברדיו ?@#@#$) השיר שתקוע לי בראש השבוע -
שיר שמוקדש למישהו ולמי - דיילת באל על לאורטל
(ושיהיה גם לעידן) שטסה לנו.... (חח לא המילים של השיר סתם הרעיון של הטיסה) שיר שמתאים לסופ"ש הזה - שיר משעמם כזה....

•No¥a•

New member
נאף

שיר השבוע של שייגעצ - שזיף שיר השבוע לא של שייגעצ - נמרוד והבודדים - הנצח השיר המאוס של השבוע - ממ.. לא עולה לי לראש X: השיר שתקוע לי בראש השבוע - סוליקו או איך שלא קוראים לו X: שיר שמוקדש למישהו ולמי - שיר שמתאים לסופ"ש הזה - לא'דעת \:

alexa14

New member
אנאנאנאנ.

שיר השבוע של שייגעצ -> משקאות חריפים, האמת. שיר השבוע לא של שייגעצ -> סאן חוזה. שייגעצ ופיטר יחד. השיר המאוס של השבוע -> מתגעגע. השיר המאוס של החיים שלי, ג'יזס. השיר שתקוע לי בראש השבוע -> מודדת/ירמי קפלן. שיר שמוקדש למישהו ולמי -> לסיווני: יומולדת/ברי סחרוף. מעניין למה... *מזלטוב* שיר שמתאים לסופ"ש הזה -> הימים שלנו/היהודים.

Maytallll

New member
חראפפ חראפפפ

שיר השבוע של שייגעצ= כנראה שאין שיר השבוע לא של שייגעצ= הכוס הכחולה השיר המאוס של השבוע= של מירי מסיקה, משהו עם זה שהיא נוסעת להורים שלה השיר שתקוע לי בראש השבוע= זכיתי לאהוב שיר שמוקדש למישהו ולמי= אני רוצה להקדיש ללירז שיר של סליחה, אני מתלבטת איזה... שיר שמתאים לסופ"ש הזה= אין

תחזירו לי את עידן!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר השבוע של שייגעצ: קשה לי לחשוב (במיוחד השבוע) שיר השבוע לא של שייגעצ: אפרת גוש - בוא אליי השיר המאוס של השבוע: תמיד אהבה - בעיקרון של עברי לידר אבל בגרסת בן!! (כן בן הזיופים שלך תקועים לי במדיהפלייר) השיר שתקוע לי בראש השבוע שיר שמוקדש למישהו ולמי: הקדשתי לחברה שלי את השיר "אהובתי" בהופעה של משינה, והוא אכן מוקדש לה.. שיר שמתאים לסופ"ש הזה: אוהד חיטמן - תגידי לו. (כי אני באמת לא מצליחה להגיד לו)

למעלה